• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet haklısın canım masrafıda çok ama
benim ailem başka ilde
eşimin ailesi aynı şehir ama farklı mahalle
biryere gidecek olsak arabayı alıyoruz
almamız etmezmiz bir olay oluyor saatler geçiyor
bakalım tabi
hayırlısı olsunda.
sen eşinin hemen gitmesini istemiyordun galiba
erken giderse erkende gelir.
öyle düşün bari
hayırlısı olur inş.
canım öyle düşüneyim değilmi :çok üzgünüm:,kendimi aslında hiç ağustosa hazırlamamıştım,hep aralık gibi düşünüp daha var nasıl olsa diyordum,kızlar çok mu şey istiyorum,ankara çıksa keşke.ilk 1 ay telefonla görüştürmüyorlarmış.yada ben eşimle ne zaman telefonla görüşme yapıyorum.hergün yapılıyormu?haftada 1 gün çarşı izini oluyor sanırım.yakın yer olursa giderim ama uzak olursa her hafta gidemem :çok üzgünüm:
aman sağ salim dönsünde yaralımın dediği gibi :Saruboceq:

canım ya bi an önce gitsin gelsin işte uzattıkça daha zor olur senin için
çocuk falan olmadan hayırlısıyla yapsın askerliğini
zor senin için biliyorum ama kaçış yok eninde sonunda gidicek nasıl olsa
üzülme canım hemde kısa dönem yapıcak rahat oluyolar onlar abimde geçen sene gitti geldi bizde zorlandık ama şimdi diyoruz ne çabuk geçti
inşallah angel hayırlısı olsun.uzun dönem çıkıyormuş birde :1shok:

ben bilmiyorumki siteye mail atmıştım adresi göndermişler
beraber gidelim istersenkaydirigubbakcemile2:emir_bebek:
canım 7.cad.bir gelinlikçi var,gelinlik ararken görmüştüm,o bakımdan sordum,ama orası pahalıdır azcık.e bizde ev için kredi çekti,pahalı birşey alamam.hem eşimde askere gidince,bütün borçları benim ödemem gerekecek.öyle işte mirmirmirmir

ben geldim sekerlerrrr
gunaydinnnnn

Misraam, umarim hayirli haberlerle donersin insallah
Cakirim hosgeldin gulummm, ozlemez olurmuyuzzzz ozledik tabiki
Dirimim...gidecek zaten ha agustos da ha sonra...sag salim gitsin gelsin de napacaksin be bitanem...mecbur iste

Kizlar dun esimle keyif yapiyorduk evde ki arkadasim aradi gelebilirmiyiz ozledik diye gelin dedik
neyse geldiler sohbet falan ediyoruz birden kavga koptu aralarinda...hemde çok kotu
aman Allahim esimle deli olduk, sakinlestirene kadar anamiz agladi
o kadar kotu olduk ki anlatamam size ustelik o kadar geç gittiler ki yine 2 ye geliyordu
suan ayakta uyuyorum
eger is arkadasim aramasaydi, inanin ise gelemezdik...
dun o çift yanimizda ayriliyordu neredeyse
bakalim dun gece evde naptilar, daha ses soluk yok...
insan ne kötü oluyor kendi evinde tartışıldığında,inşallah barışırlar.yaralım canımcım sen nasılsın,kolun nasıl
kızlar bişey sorucam aylık mutfak masrafı tahmini ne kadar tutuyorr
canım ben mutfağı bilmiyorum ama bizim elektrik su hariç 1.300 tutuyor.tabi içinde arabanın gaz parası var,300 kadarda düğünden kalan borç var

selam kızlar nasılsınız
eşim sınava girdi bugün taaa gece 11 de gittiler sıraya girmek için biraz öncede aradı çıkmışlar sınavdan
cuma da kırşehire gidiyoruz
şimdilerde istanbul vedalaşmalarını tamamlamaya çalışıyoruz bi oraya bi buraya
umarım birbirimizle vedalaşmaya fırsatımız olur.

çok geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla dirimcim ev almışsınız hayırlı olsun
huzurla oturun inş bide eşin ağustosta gidiyomuş askere sanırım hayırlısı olsun canım
gitsinler ki hemen gelsinler inş yakın bi yere çıkar sana
eşim polis okulundayken çankırıdaydı bende ankarada her hafta sonu bi sürü pasta börek yapar giderdim
yakın olursa şimdide giderim ne güzel
insan nasıl heyecanlı oluyo giderken

hehe bu arada eşim geldi hihoyyyt :asigim:

canım öyle düşüneyim değilmi :çok üzgünüm:,kendimi aslında hiç ağustosa hazırlamamıştım,hep aralık gibi düşünüp daha var nasıl olsa diyordum,kızlar çok mu şey istiyorum,ankara çıksa keşke.ilk 1 ay telefonla görüştürmüyorlarmış.yada ben eşimle ne zaman telefonla görüşme yapıyorum.hergün yapılıyormu?haftada 1 gün çarşı izini oluyor sanırım.yakın yer olursa giderim ama uzak olursa her hafta gidemem :çok üzgünüm:

canım biz abim gidince hemen görüşmeye başladık o akşam aradı vardım diye 2 gün falan görüşemedik ama sonra aradı telefonlarını verdi acemi birliği çok rahat geçmişti her akşam arıyodum ama yoğun oluyor hatlar genelde ben not bırakıyordum o arıyordu ulaşamayınca.
usta birliğine geçince cep serbest oldu. abim izmirde yaptı askerliği
hayırlısı canım üzülme demicem çünkü ben bir ay önce başlamıştım ağlamaya hele son bi hafta işte bile ağlıyodum sonra alıştık sende alışırsın merak etme
üniversite mezunu dimi eşin kesin kısa dönem çıkar merak etme

canım 7.cad.bir gelinlikçi var,gelinlik ararken görmüştüm,o bakımdan sordum,ama orası pahalıdır azcık.e bizde ev için kredi çekti,pahalı birşey alamam.hem eşimde askere gidince,bütün borçları benim ödemem gerekecek.öyle işte mirmirmirmir

anladım kuşum takma kafana hayırlısı herşeyin.

kaydirigubbakcemile3 neyse ha gayret kaydirigubbakcemile3

canım biz abim gidince hemen görüşmeye başladık o akşam aradı vardım diye 2 gün falan görüşemedik ama sonra aradı telefonlarını verdi acemi birliği çok rahat geçmişti her akşam arıyodum ama yoğun oluyor hatlar genelde ben not bırakıyordum o arıyordu ulaşamayınca.
usta birliğine geçince cep serbest oldu. abim izmirde yaptı askerliği
hayırlısı canım üzülme demicem çünkü ben bir ay önce başlamıştım ağlamaya hele son bi hafta işte bile ağlıyodum sonra alıştık sende alışırsın merak etme
üniversite mezunu dimi eşin kesin kısa dönem çıkar merak etme
anladım kuşum takma kafana hayırlısı herşeyin.
evet canım eşim üniversite mezunu,inşallah,hakkımızda hayırlısı,canım seni çok iyi anlıyorm çünki gözlerim doluyor şimdiden.cep telefon serbest sanırım.inşallah bende eşimle konuşurum.
ZkYsN canım Allah kavuştursun,dediğin gibi hemen gidip dönsünler.hele bir gitsin
bende ona pasta börekler yaparım ya.bizimde vedaşlamamız zor olacak,eşimin bütün sülale göndermeye teminale gelir.onları düşünmeye başladım şimdiden,şöyle rahat rahatda ağlayamam ki,yanlarında
neyse boşverin ya içim daraldı,of ya daha tezimi çevirmedim,anlamadığım yerler var,nasıl anlatacaksam,bide hocalara :1shok:
kızlar kendime eticin aldım.tam tamına üç tane.bir tanesini açtım yiyorum.

gunaydin canlarim
nasilsiniz bakalim
hayirli gunler hepinize saglik ve afiyetle insallahhhh

selam canım ya,nasılsın nasıl giidyor işler.canım bura çok sıcak bugün mısır nasılki acep fisfisfis
ya sensi,cssa da yok ne zamandır,sensinin annesi gelecekti,bu cumaya,sensiiiiyerimseniben
cssa canım sen naptın evin tam yerleştimihihoyyyt

evet canım eşim üniversite mezunu,inşallah,hakkımızda hayırlısı,canım seni çok iyi anlıyorm çünki gözlerim doluyor şimdiden.cep telefon serbest sanırım.inşallah bende eşimle konuşurum.
ZkYsN canım Allah kavuştursun,dediğin gibi hemen gidip dönsünler.hele bir gitsin
bende ona pasta börekler yaparım ya.bizimde vedaşlamamız zor olacak,eşimin bütün sülale göndermeye teminale gelir.onları düşünmeye başladım şimdiden,şöyle rahat rahatda ağlayamam ki,yanlarında
neyse boşverin ya içim daraldı,of ya daha tezimi çevirmedim,anlamadığım yerler var,nasıl anlatacaksam,bide hocalara :1shok:
kızlar kendime eticin aldım.tam tamına üç tane.bir tanesini açtım yiyorum.

o zaman merak etme kısa dönem gider canım
hayırlısı Allah tan
sende benim gibi bisküviye pek düşkünsün galibacokacimcoook

selam canım ya,nasılsın nasıl giidyor işler.canım bura çok sıcak bugün mısır nasılki acep fisfisfis
ya sensi,cssa da yok ne zamandır,sensinin annesi gelecekti,bu cumaya,sensiiiiyerimseniben
cssa canım sen naptın evin tam yerleştimihihoyyyt

iyidir tatlim bursa hafif bi ruzgar var ama azonce bakkala gittim gunes goz aliyo resmen şakkıdı
yaa ben muhabbeti bayaa kacirmisim gundemde neler var bakalim

o zaman merak etme kısa dönem gider canım
hayırlısı Allah tan
sende benim gibi bisküviye pek düşkünsün galibacokacimcoook
aa angel hiç sorma çok düşkünümde kendimi kısıtlıyorum.okuldayken yemek niyetine felan yiyordum.neyseki şimdi düzeldim kaydirigubbakcemile2

iyidir tatlim bursa hafif bi ruzgar var ama azonce bakkala gittim gunes goz aliyo resmen şakkıdı
yaa ben muhabbeti bayaa kacirmisim gundemde neler var bakalim
haftasonu kızlar bayağı bir sohbet ediyor,akşamda öyle,okumak uzun sürüyor buyüzden.
kızlar eskisi gibi hamur işi yapmıyorum artık,eşim şişti,iyice,ama cuma güzel bir havuçlu kek yapmayı düşünüyorum.içine üzümde atsam olurmu acep,deneyen varmı?

bide kızlar dün arkadaşımın bebeği için yelek örmeye başladım pespembe bide patik örcem inş :emir_bebek:
ama ben bebek yeleği olunca biter bi gecede diye düşünmüştüm o kadar çabuk bitmiyomuş bi tarafını ancak bitirebildim bi gecede
çok eğlenceli bişiy ya hem kafam dağılıyo artık etrafta bebeği olan herkese örerim ben hihoyyyt

slm ben geldim
biraz önce okadar çok şey yzdım ama hepsi silindi gitti.

tekrar yazmaya erindim
birazdan tekarardan çıkacaz
hava burda çok güzel.

benim bir arkadaşım da başka bir ülkeye gelin gidecek
kızlar hasrete nasıl dayanıyorsunuz.
ailelerinizden uzak
aslında sizleri tebrik ediyorum
biz 1 saatlık yok uzak geliyor
tabi çok şükür halimize.

bide kızlar dün arkadaşımın bebeği için yelek örmeye başladım pespembe bide patik örcem inş :emir_bebek:
ama ben bebek yeleği olunca biter bi gecede diye düşünmüştüm o kadar çabuk bitmiyomuş bi tarafını ancak bitirebildim bi gecede
çok eğlenceli bişiy ya hem kafam dağılıyo artık etrafta bebeği olan herkese örerim ben hihoyyyt

elinden böyle şeyler gelmesi negüzel
ben bu konularda çok becereksizizim
ben birazda hemen bitsin isterim
ondanmı ne içim sıkılıyor.

bende isterim ozaman bebegim olursa
kaydirigubbakcemile2

kızlar bağlantı koptu,bende yeni gelebildim.ZkYsN canım maşallah,elimden gelsede bende yapsam.geçen sene yeğenime başlayayım dedim.çocuk en sonunda benden ümidi kesti.bitiremedim.annem aldı elimden :çok üzgünüm:

kızlar bağlantı koptu,bende yeni gelebildim.ZkYsN canım maşallah,elimden gelsede bende yapsam.geçen sene yeğenime başlayayım dedim.çocuk en sonunda benden ümidi kesti.bitiremedim.annem aldı elimden :çok üzgünüm:

bende aynı senin gibiyim dirim
yani başladığım düz şalları bile bitiremedim ya
yok kesmesini ablam yaptı
biraz annem işledi falan
güya ben yapıyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya valla fırsat olsa aslında kitap okuyacağım,çocuktan sonra mümkün değilim sanırım,hep bişeyleri erteliyorum :çok üzgünüm:
aslında öğrenip kendime bişeylerde örmek istiyorum ama hep annem örüyor sağolsun,bir bebek kazağı bile öremiyorum.eşim napıcaksın diyor :çok üzgünüm:
senağlama

Back