- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
canım öyle düşüneyim değilmi :çok üzgünüm:,kendimi aslında hiç ağustosa hazırlamamıştım,hep aralık gibi düşünüp daha var nasıl olsa diyordum,kızlar çok mu şey istiyorum,ankara çıksa keşke.ilk 1 ay telefonla görüştürmüyorlarmış.yada ben eşimle ne zaman telefonla görüşme yapıyorum.hergün yapılıyormu?haftada 1 gün çarşı izini oluyor sanırım.yakın yer olursa giderim ama uzak olursa her hafta gidemem :çok üzgünüm:evet haklısın canım masrafıda çok ama
benim ailem başka ilde
eşimin ailesi aynı şehir ama farklı mahalle
biryere gidecek olsak arabayı alıyoruz
almamız etmezmiz bir olay oluyor saatler geçiyor
bakalım tabi
hayırlısı olsunda.
sen eşinin hemen gitmesini istemiyordun galiba
erken giderse erkende gelir.
öyle düşün bari
hayırlısı olur inş.
aman sağ salim dönsünde yaralımın dediği gibi :Saruboceq:
inşallah angel hayırlısı olsun.uzun dönem çıkıyormuş birde :1shok:canım ya bi an önce gitsin gelsin işte uzattıkça daha zor olur senin için
çocuk falan olmadan hayırlısıyla yapsın askerliğini
zor senin için biliyorum ama kaçış yok eninde sonunda gidicek nasıl olsa
üzülme canım hemde kısa dönem yapıcak rahat oluyolar onlar abimde geçen sene gitti geldi bizde zorlandık ama şimdi diyoruz ne çabuk geçti
canım 7.cad.bir gelinlikçi var,gelinlik ararken görmüştüm,o bakımdan sordum,ama orası pahalıdır azcık.e bizde ev için kredi çekti,pahalı birşey alamam.hem eşimde askere gidince,bütün borçları benim ödemem gerekecek.öyle işte mirmirmirmirben bilmiyorumki siteye mail atmıştım adresi göndermişler
beraber gidelim istersenkaydirigubbakcemile2![]()
insan ne kötü oluyor kendi evinde tartışıldığında,inşallah barışırlar.yaralım canımcım sen nasılsın,kolun nasılben geldim sekerlerrrr
gunaydinnnnn
Misraam, umarim hayirli haberlerle donersin insallah
Cakirim hosgeldin gulummm, ozlemez olurmuyuzzzz ozledik tabiki
Dirimim...gidecek zaten ha agustos da ha sonra...sag salim gitsin gelsin de napacaksin be bitanem...mecbur iste
Kizlar dun esimle keyif yapiyorduk evde ki arkadasim aradi gelebilirmiyiz ozledik diye gelin dedik
neyse geldiler sohbet falan ediyoruz birden kavga koptu aralarinda...hemde çok kotu
aman Allahim esimle deli olduk, sakinlestirene kadar anamiz agladi
o kadar kotu olduk ki anlatamam size ustelik o kadar geç gittiler ki yine 2 ye geliyordu
suan ayakta uyuyorum
eger is arkadasim aramasaydi, inanin ise gelemezdik...
dun o çift yanimizda ayriliyordu neredeyse
bakalim dun gece evde naptilar, daha ses soluk yok...
canım ben mutfağı bilmiyorum ama bizim elektrik su hariç 1.300 tutuyor.tabi içinde arabanın gaz parası var,300 kadarda düğünden kalan borç varkızlar bişey sorucam aylık mutfak masrafı tahmini ne kadar tutuyorr