Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hadi bakalım bende çıkayım artık eşim geç geleceği için anneanneye gidemeyeceğiz
belim ağrıyo dinleneyim biraz gelirim yine şekerler
öpüyorum hepinizii Şeniz

Sensicim bak bu benim bir siteden tarifini alıp yaptığım,lezzeti herkesin dilinden düşmeyen bir börek.Bunun üzerine ne kocişe nede dostlarıma başka bir börek beğendiremedim.Özelden gönderecektim ama tüm dostlar tarifini görsün diye buradan yazmayı yeğledim.ıçine arzu ettiğin her tür malzemeyi koyabilirsin,ıspanaklı ve peynirli çok hoş oluyor.

my.php
[/URL][/IMG]

Alıntıdır
Rulo kıtır börek;
Malzemeler;
- 3 yufka
- Yarım kilo ıspanak
- 70 gr. margarin
- yarım fincan süt
- yarım fincan sıvı yağ
- 1 soğan
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un

Hazırlanışı;
Önce küp küp doğranmış soğan, daha sonra temizlenip doğranmış ıspanak yaprakları yağda sote edilir. Ispanaklar biraz soğuduktan sonra 2 kaşık un azar azar ilave edilip karıştırılır (bu işlem ıspanak suyunu salmasın diye yapılır). Yufkalar ortadan ikiye ayrılır, eritilen margarin ve süt-sıvı yağ karışımı her kata sürülmek kaydıyla 3 kat yapılır (süt-sıvı yağ karışımı margarine oranla daha az kullanılmalı). Ispanak harcı enlemesine yufkanın uzun olan tarafına serilir sonra yufka rulo yapılıp 10-12 cm arayla kesilip yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Kalan diğer yufkalar içinde aynı işlem yapılır. Üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 175 C'ye ayarlanmış, önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.

Sensicim bak bu benim bir siteden tarifini alıp yaptığım,lezzeti herkesin dilinden düşmeyen bir börek.Bunun üzerine ne kocişe nede dostlarıma başka bir börek beğendiremedim.Özelden gönderecektim ama tüm dostlar tarifini görsün diye buradan yazmayı yeğledim.İçine arzu ettiğin her tür malzemeyi koyabilirsin,ıspanaklı ve peynirli çok hoş oluyor.

my.php
[/URL][/IMG]

Alıntıdır
Rulo kıtır börek;
Malzemeler;
- 3 yufka
- Yarım kilo ıspanak
- 70 gr. margarin
- yarım fincan süt
- yarım fincan sıvı yağ
- 1 soğan
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un

Hazırlanışı;
Önce küp küp doğranmış soğan, daha sonra temizlenip doğranmış ıspanak yaprakları yağda sote edilir. Ispanaklar biraz soğuduktan sonra 2 kaşık un azar azar ilave edilip karıştırılır (bu işlem ıspanak suyunu salmasın diye yapılır). Yufkalar ortadan ikiye ayrılır, eritilen margarin ve süt-sıvı yağ karışımı her kata sürülmek kaydıyla 3 kat yapılır (süt-sıvı yağ karışımı margarine oranla daha az kullanılmalı). Ispanak harcı enlemesine yufkanın uzun olan tarafına serilir sonra yufka rulo yapılıp 10-12 cm arayla kesilip yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Kalan diğer yufkalar içinde aynı işlem yapılır. Üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 175 C'ye ayarlanmış, önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.

kız mısraa bu bildiğimiz yalancı talaş böreği yağuu.çok severim bu arada.bi gün yapınca çağır da yiyelim ama demi?

süper gözüküyor mısracım
ben sadece yufkanın nasıl kesildiğini
anlamadım
birdaha anlatırsan sevinirim.

bende yaprak sardım
şimdi dolaba koydum
yarın pişirecem
bakalım tadı nasıl olacak
görünüşü güzelde.

Sensicim bak bu benim bir siteden tarifini alıp yaptığım,lezzeti herkesin dilinden düşmeyen bir börek.Bunun üzerine ne kocişe nede dostlarıma başka bir börek beğendiremedim.Özelden gönderecektim ama tüm dostlar tarifini görsün diye buradan yazmayı yeğledim.İçine arzu ettiğin her tür malzemeyi koyabilirsin,ıspanaklı ve peynirli çok hoş oluyor.

my.php
[/URL][/IMG]

Alıntıdır
Rulo kıtır börek;
Malzemeler;
- 3 yufka
- Yarım kilo ıspanak
- 70 gr. margarin
- yarım fincan süt
- yarım fincan sıvı yağ
- 1 soğan
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un

Hazırlanışı;

ayhh canım çekti cokacimcoook bende kaydettim tarifi saol mısracım

my.php
[/URL][/IMG]

Alıntıdır
Rulo kıtır börek;
Malzemeler;
- 3 yufka
- Yarım kilo ıspanak
- 70 gr. margarin

- yarım fincan süt
- yarım fincan sıvı yağ
- 1 soğan
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un

Hazırlanışı;

günaydın canım ama olmazki insan gözünü açar açmaz bu börekle uyandırılmazki
off gerçekten çok çok çok canım çekti
eline sağlık canımcım :1hug:

Günaydın kızlar,geçmişi bir okuyayım,mısracım yine tarifler vermiş kaydirigubbakcemile2

BİTTİMİ MESAİ kaydirigubbakcemile
evet canım senin kaçta bitiyorki mesain çok mu çalışıyorsun :teselli:

benim kk mesaim yeni başlamıştır
ama herkes çekiliyor
bilmiyorum izleyeniniz varmı
şuan şok geçiridm
yaprak dökümünde
leyla ve oğuzu görünce.
şok şok
ya dün yaprak dökümümü vardı ben seyretmedim ama ya üf,bugündü hani:roflol:

evet canım senin kaçta bitiyorki mesain çok mu çalışıyorsun :teselli:

ya dün yaprak dökümümü vardı ben seyretmedim ama ya üf,bugündü hani:roflol:

ben 7 ye çeyrek kala falan çıkıyorum canımcım
yaprak dökümü bugün ama biz reklamı hk konuştuk neler olcak diyekaydirigubbakcemile5

ben 7 ye çeyrek kala falan çıkıyorum canımcım
yaprak dökümü bugün ama biz reklamı hk konuştuk neler olcak diyekaydirigubbakcemile5

iyi bari,sadece yaprak dökümünü izliyorum zaten,başka dizim yok.kaydirigubbakcemile5
korktum valla kaydirigubbakcemile3
canım erken başlayıp geç bitiyormuş seninki ya,ne zaman eve gidip ne zaman yemek yapıcaksın ben yine 1 saat önce çıkıyorum:teselli:

Günaydın kızlar,geçmişi bir okuyayım,mısracım yine tarifler vermiş kaydirigubbakcemile2

dirim cımm sen burdamıydın sanırım gecen sonbahar evlenenlerden bırıde sensın..bende bu sene sonbaharda evlenıcem Allah kısmet ederse..
cnm evlılık nasıl gıdıyor?alısabıldın mı ?

Back