Eftalyaa'cim ozenme kiz sira sanada gelecek insallah bizlerle paylasirsin insallah guzel gunlerini
ben haftasonlarini çok seviyorum çok yorucu da olsa surekli birseyler yapiyoruz ve gerçekten de guzel vakit geçiriyoruz
gerçi biz haftaiçi de geziyoruz ama haftasonu gibi olmuyor cunku sabha ise gidiyoruz mecburen
bu aralar rejimde oldugumuz için yemekle pek ugrasmiyorum
çorba ve salatayla yetiniyoruz
bende kurtuldum yemek yapmaktan)
yine aksam oldu kizlar bugun sohbet azdi ama yarina insallah
herkese hayirli aksamlar diliyorum
operim hepinizi
hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)
canlarım nihayet geldim,bikaç gündür yoktum.evi çekip çevirmeyle ilgili beni rahatlatıcı sözleriniz için tskler.öncelikle yaralım ve dirim in taktiklerini kullanacağım baktım sökmüyo bende infanta gibi somurtma yoluna giderim :jeyyar:
Bu hazırlık işleri çok fena,sanırım bir ay sonra nişanı yapıcaz,geç mi kaldık bilmiyorum,ne elbise ne yüzük hiç bişey yok.haftasonu yüzük bakmakla geçti ve yine de beğenemedim.şimdiki yüzükler çok kalın,kaba geldi bana,parmaklarımda ince.Burda içine ne yazılır diye de konuşmuşsunuz,sadece isim düşünüyorum ben :asigim:
çok mantıklı bi soru hiç aklıma gelmemişti heekaydirigubbakcemile22009 yazı evleneceklere sormştum bi çöüm bulamadık. şimdide size sormak istiyorum
gelinliği kiralamak istediğinizde, gelinkçi ne gibi bir güvence istedi sizden. sonuçta gelinliği geri götürmeyebilirsiniz.
Evet bende alyanstan hiç hoşlanmadım.zarif,ince bir tek taş taksam -şöyle bütçemize uygun olacaklardan- yeterli olmaz mı ki,sonuçta o da evlilik yüzüğü.
alyans başka o başka diyorlar :bbo:
Alyans seçimi benim için çok önemliydi,çünkü aldığım ilk alyansı sonuza dek saklayacaktım.Değiştirmek istediğimde onu satmayacağım ,onun hatırası başka bizim için.Şeniz
Gezenler bilirler çeşit çeşit alyanslar var.Her zaman takılabilecek,ayarı yüksek,hoş duran ,modern bir alyans seçilmeli.yerimseniben
Ben her zaman alyans takmayı sevmiyorum.O yüzden beyaz altın ,pırlantalı, 5 ya da 7 taşlı alyansları da kullanıyorum.Oldukça zarif duruyor,tavsiye ederim.hihoyyyt
Evet bende alyanstan hiç hoşlanmadım.zarif,ince bir tek taş taksam -şöyle bütçemize uygun olacaklardan- yeterli olmaz mı ki,sonuçta o da evlilik yüzüğü.
alyans başka o başka diyorlar :bbo:
canlarım nihayet geldim,bikaç gündür yoktum.evi çekip çevirmeyle ilgili beni rahatlatıcı sözleriniz için tskler.öncelikle yaralım ve dirim in taktiklerini kullanacağım baktım sökmüyo bende infanta gibi somurtma yoluna giderim :jeyyar:
Bu hazırlık işleri çok fena,sanırım bir ay sonra nişanı yapıcaz,geç mi kaldık bilmiyorum,ne elbise ne yüzük hiç bişey yok.haftasonu yüzük bakmakla geçti ve yine de beğenemedim.şimdiki yüzükler çok kalın,kaba geldi bana,parmaklarımda ince.Burda içine ne yazılır diye de konuşmuşsunuz,sadece isim düşünüyorum ben :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?