• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Alyans tabi ki olmalı,ama her zaman alyansla dolaşmak beni sıkıyor.-tatlicadiarzu-
Benim dediğim de alyans zaten.Pırlantalı 5,7 taşlı ya da tamtur alyanslar var,çok zarif ve kibar.yerimseniben
Tektaş pırlantalar da çok güzel.Alyansımdan ziyade pırlantalı alyansı ve tektaşı daha çok kullanıyorum.Herkes farklı şekilde rahat eder elbette...hihoyyyt

evetttttt o alyans da harikaaaaa biliyorum onu ama esim istememisti
zaten sana tek tas hediye ediyorum bari alyansimiz bir olsun demisti :bbo:
bende onu kirmadim
esim ince ama zarif olan alyansimizi kullaniyor
bende onune tek tasimi taktim ikisini kullaniyorum :1rolleyes:

2009 yazı evleneceklere sormştum bi çöüm bulamadık. şimdide size sormak istiyorum

gelinliği kiralamak istediğinizde, gelinkçi ne gibi bir güvence istedi sizden. sonuçta gelinliği geri götürmeyebilirsiniz.

Ah canim kiralanirken nasil bir guvence isterler hiç bilemiyorum ki ben satin almistim
Kapora gibi birsey isteyebilirler bence, en mantiklisi da odur kanimca ama sormak ogrenmek lazim a.s

Sanırım en iyisi dediğiniz gibi alyansta almak,elbet buluruz gönlümüze göre :dance:
İçine yazılan yazıları sormak istiyorum el yazısı gibi yazılabilir mi,gören veya bileniniz var mı?

Evett bizil alyansimizin içine el yazisi gibi yazildi ve çok çok guzel
Artik her turlu yazi yapabiliyorlar canim sadece sormak lazim
Ve bence yaparlar da kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlarr nasılsınır
bende evime geldim temizliğimi yaptım yemeği koymadım daha biraz dinleneyim dedim açtım tv yide keyif yapıyorum şimdi:)

doublebamp canımcım ben nişanlığımı kiralamıştım ama gelinlikçi karşılığında herhangi bi güvence istemedi benden gelinliğimide satın aldığım için herhangi bi yorum yapamayacağım ...

supiresi2102 canım tektaşınıda alırsın tabiki ama yinede çok hoş alyanslar var içlerinden bitane seçebilirsin bence. benim alyansım, tektaşım, tamturum ve pırlantam var oda tek taşlı. değişik değişik takıyorum çokta hoşuma gidiyo zamanla sende değişiklik isteyebilirsin.
defhne cim sende hoşgeldin aramıza tatlım tabiki yeni sayılırsın. benimde 3 ay 1 gün oldu :)

Evett bizil alyansimizin içine el yazisi gibi yazildi ve çok çok guzel
Artik her turlu yazi yapabiliyorlar canim sadece sormak lazim
Ve bence yaparlar da kaydirigubbakcemile5

oy oy oyy arkadaşımda burdaymış ilk defa karşılaşabildik tatlımyaa:1hug:

ya çok hoş bi topic bende yaza ewlenecem ee 1 ayada söz olaack kısmetse bakalımm uraya gelri fikrinizi alırımm

Ah canim kiralanirken nasil bir guvence isterler hiç bilemiyorum ki ben satin almistim
Kapora gibi birsey isteyebilirler bence, en mantiklisi da odur kanimca ama sormak ogrenmek lazim a.s

doublebamp canımcım ben nişanlığımı kiralamıştım ama gelinlikçi karşılığında herhangi bi güvence istemedi benden gelinliğimide satın aldığım için herhangi bi yorum yapamayacağım ...

gelinlik veya nişanlığı kiraladığında kapora evet bırakırsın ama sonuçta gelinliğin bütün fiyatını ödemezsin.
belki geri götürmeyen vardır. kaporayıda maliyetleri kurtarsın diye alıyolardır.
kafama takıldı :)) allahım aklıma gelen başıma gelmesin sonra:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr nasılsınır
bende evime geldim temizliğimi yaptım yemeği koymadım daha biraz dinleneyim dedim açtım tv yide keyif yapıyorum şimdi:)

supiresi2102 canım tektaşınıda alırsın tabiki ama yinede çok hoş alyanslar var içlerinden bitane seçebilirsin bence. benim alyansım, tektaşım, tamturum ve pırlantam var oda tek taşlı. değişik değişik takıyorum çokta hoşuma gidiyo zamanla sende değişiklik isteyebilirsin.
defhne cim sende hoşgeldin aramıza tatlım tabiki yeni sayılırsın. benimde 3 ay 1 gün oldu :)

hoşbulduk canım :1hug: siz hepiniz benden yenisiniz canım kaydirigubbakcemile3 benim 1 sene 7 ay oldu ben artık yeni sayılmam kaydirigubbakcemile3

kızlar benim gelinliği kayınvalidem kiralamıştı. üstüme göre yeni dikildi ama almadım ben. sadece sanırım 100 ytl kapora vermişti. kapora alıyorlar. gelinliği alınca da tamamını ödüyorsunuz.

hanımlar ben nişanlıyım kısmetse eylülde düğününm bişi sormak istiyorum sizlere
ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum tariflerle felan kıvırırım diyorum ama düğünden sonra aileleri felan yemeğe çağırdığımızdada resil olmak istemiyorum :çok üzgünüm:
siz biliyomuydunuz?

ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum tariflerle felan kıvırırım diyorum ama düğünden sonra aileleri felan yemeğe çağırdığımızdada resil olmak istemiyorum :çok üzgünüm:
siz biliyomuydunuz?

Ben biliyorum ve yemek iyi yaparım...
İlk çocuk olduğum için annem rahatsızlandığı zamanlar mecbur olarak öğrendim..
Ama üzülme canım bende börek, çörek yapımını hiç bilmem...
Ne yerim , nede yaparım ...:delphin:
Ama bilmez lazım çünkü ileride lazım olacak...
Benim kardeşim var börek çörek işlerime o bakacak biz süre :lepi:

siz biliyomuydunuz?

şimdi yemek kitaplarında internette bütün yemeklerin tarifleri var artık canım. bende bilirdim ama öyle 3-4 çeşit birarada hiç yapmamıştım. ilk evlendiğim hafta eşimin sülalesini yemeğe aldım. bir pilav yapmıştım berbatttt iğrenççççç yani var ya lapa kelimesi bile az kalır. pirinç taneleri belli olmuyordu :roflol: :roflol: ama herkes olgunlukla karşıladı sen yeni gelinsin olsun falan dediler. ama şimdi mükemmel pilav yapıyorum şakkıdı

Abovvv herkez burdaymış bende diorum bu kızlar nerde insan bi haber verir dimi yaralım :mymeka: jnaz da olmasa haberim olmayacaktı kaydirigubbakcemile3 topiğin çok güzel olmuş geçmişini okudum biraz çok güzel konular var bu arada bende dombalak oldum ya senağlama hap filanda kullanmıyorum ama akşam yemeklerini geç yemekden ve kocişle abur cubur yemekden bi hal oldum kafamçokkarıştı neyse artık bu topiğe takılırım

Bende hiç bilmiodum ama ilk yapmama rağmen tariflere bakarak hiçde fena olmadı int den bol bol yemek tarifleri alıyorum değişik şeyler denemeyi seviyorum ama ağız tadıma uygun olucak daha henüz yemekli misafir ağırlamadım pasta çöreğide hep kız kardeşim yaptı :D

selam kızlar :lepi:

siz biliyomuydunuz?

şimdiden boş zamanlarında gir mutfağa elin alışır en azından..yaptıkça güzelleşir yemeklerin Şeniz
benim annem çalıştığı için küçük yaşta başlamıştım yemek yapmaya :delphin:

sanırım çeyizime büyük boy bi yemek kitabı şartsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gelinlik kirası ile ilgili bilgim yok ben de satın almıştım ...zaten satın alma ile kira arasında 200-300 lira fark oluyor.. satış fiyatını alırlar sizden ,geri götürdünüzde fazla aldıkalrı parayı geri verirler diye düşünüyorum..tanıdık yerler fazla para almayabilir ne bilim :delphin:

gelinlik kirası ile ilgili bilgim yok ben de satın almıştım ...zaten satın alma ile kira arasında 200-300 lira fark oluyor.. satış fiyatını alırlar sizden ,geri götürdünüzde fazla aldıkalrı parayı geri verirler diye düşünüyorum..tanıdık yerler fazla para almayabilir ne bilim :delphin:

bende öyle düşünmüştüm:1hug:
ama artık seneye kaldı bunları düşünme telaşım

selam kızlarrrr

ya bana hıc evlenmıcekmısım gıbı gelıyor bugun şafak 8 ay 19 gun daha cokkkk varr belkıde bundan kaynaklanıyordur bılemıyorum ama sankı hıc kendı mahallemı terk etmıcem baska bır yerde yasamıcam gıbı gelıorr..
bıde ben evın en ufak kızıyım dogal olarak nazlı yetıstırmısler el bebek gul bebek evlenınce öle olmuyor malesefff bıde hep hazır cıyım ben temızlık yapmasınıda pek sevmem annem hep dıodu ıkıncı gun gerı gelırsın sen dıee suan degıstın dıolar ama hala annem el bebek gul bebek davranıyor bana eve gelınce yemegım hazır oluyor mesela işteyken arıo kızım yemek ne yapıyım dıoo offf ben cok özlıcem valla bıde aksam kesınlıkle ben elımı bıseye surmem bulasık mak yok hep annem yıkıoo ben sadece pazar gunu bulasık yıkarım nısanlımla bulusucam dıe kızım sen hazırlan der supurgeyı bıle kendı acarr ahh ben napıcam bılmıorum zor gelıcek mı ?
nasıl alısıcam?

valla canım bende aynı durumdayım ama işte hep anlatıyorlar,zamanla alışıyormuş herkes.belki biraz zorlanılıcak ama olucak sonunda.sanki bana da ayrı bir evim olmayacakmış gibi geliyor (üstelik üniversiteyi başka bir şehirde okudum ailemden uzaktım ) Kimbilir bundan 1-2 sene sonra bizde su gibi geçti hiç anlamadım diye bahsedeceğiz bu günlerden.Bence bunları düşünüp sıkılmayalım tam tersine bekarlık günlerinin keyfini çıkaralım yerimseniben

Back