• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kıslar, cumanız mübarek olsun

cuma2sw9tv4.jpg

canım ben hemen evlendikten sonra işe başladığım için pek anlamamıştım evlilikten bişi.şimdi çalışmıorum anca alışabildim evime falan.düğünüde kendimiz yaptığımız için haliyle ödenmesi gereken borçlar var o yüzden eşim gece gündüz çalışıo breaber vakit geçiremioruz.tabi sabrediorum yaza inşallah. herşey daha güzel olucak

Bende oyle hep çalistim sadece bir hafta iznim vardi o kadar
Ama çalismak kadar guzel birsey olamaz diye dusunuyorum.
Eger çalismasak, sanirim evde deliririz gerçi ben alistim çalismaya o yuzden boyle dusunuyorum. Calisinca, aksam koçisle bulusmak çok guzel hihoyyyt

hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)

Ohhhhhhhhhh yasasin kadinlarin akillisi :sm_cool:
Bekarlar, duyun duyun, iste boyle yapmaniz gerekiyor :lepi:

Gunaydin arkadaslarrrrrrrrrr cumaniz mubarek olsun insallah
dun aksam sevgili kaynanama gittik mecburen tabi. yemekten sonra masayi toplarken bi konu açildi, her zaman ki gibi bebek.
vay efendim, benim reglim duzenli degilmis, bebegim çok zor olurmus (sanane)
yasim kaç olmus daha ne bekliyormusum, Allah karsi geliyormusum, gunaha giriyormusum (sanane)
tabi avukat kiziyla avukat komsusu da katildilar
bebek falan istedigim yok dedim.
aaa biz torun isteriz dedi kendisi
o zaman kizini yada ikinci oglunu evlendir genç bir gelin al dogursun sana pespese dedim. ve çiktim mutfaktan.
butun aksam suratina bakmadim.
o zaten bakmaz. çok sinir oldum yaa. daha evleneli kaç ay oldu ? evliligim yerine oturmadi bile ne bebegi ya bide imali konusmalari yokmu Allahim Yarabbim !

Günaydın herkese..a.s.
Yaralım hiç canını sıkma ne de güzel cevap vermişsin.Bu büyüklerin istekleri hiç bitmicek zaten,oku,evlen,doğur..herşeyde baskı.kendileri sürekli hayatım çocuk bakmakla geçti diye yakınıyorlar,yeni evlilere ise baskı yapıyorlar.sen hiççç tatlı canını üzme,eşinde senle aynı fikirdeyse bu güzel günlerin tadını çıkar işte:1hug:

aybike zehra arkadaş seni teprik edrim koçişi yola getirmissin
bende öle sölemişdim ütüden anlamam demişdim bizimki beni kandır dı güya kendi yapacaktı kendi ütüsünü
gerçi baktı ben beceremiyorum pantolonları rezil olmaktansa yapmaya kara verdi

yaralım nedir bu yaa:kızgın:
her yeni evli hemem bebekmi yaparmış o eskidenmiş valla
bende yeni nişanlandıgımda kaynanam hergün derdi 'hemen torun yapın benim yaşım geçiyo':1shok:
ne kadar bencil oldugunu o zmandan belli etmiş
şimdi o zevki tadamıyor (görüşmedigimiz için)
zaten 25 yıldır 37 ekran tv kullanan kadın şimdi 104 ekran plazma almış
evini boyattırdı eşyalarını yeniledi perdelerini yatak örtüsünü falan
ahhh ben borç ödüyorum o ise benim altımlarımla keyif çatıyor
kendisine sorsan onun hakkıymış 'zamanında ben cebimden götürdüm' demişdi:1shok:
valla iki gündür rüyama giriyor
ben hiççç çocuk düşünmüyorum evlilgimim oturması lazım

dun aksam sevgili kaynanama gittik mecburen tabi. yemekten sonra masayi toplarken bi konu açildi, her zaman ki gibi bebek.
yasim kaç olmus daha ne bekliyormusum, Allah karsi geliyormusum, gunaha giriyormusum (sanane)
o zaman kizini yada ikinci oglunu evlendir genç bir gelin al dogursun sana pespese dedim. ve çiktim mutfaktan.
o zaten bakmaz. çok sinir oldum yaa. daha evleneli kaç ay oldu ? evliligim yerine oturmadi bile ne bebegi ya bide imali konusmalari yokmu Allahim Yarabbim !

aaaa sende abartmışsın koskoca üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüç ay olmuş evleneli şimdiye çokdan doğurman bile lazımdı :oklava:

aman allah aşkına ya bırak hiç canını sıkmaya değmez benımkide bana diyemıyo oğluna diyomuş " oğlum baban torun istiyo dunya gözuyle" allahım yarabbım ya
öyle istemekle oluyomu bu işler bı yatırm varmı?
bakabılcek gücün varmı? diyen yok
yapın bı torun yokyaaaaalülülülülülü ben derdini sıkıntısını çekcem hanımda gelip iki pışpışlıcak yok öyle yağma
nezman durumumum el verir ozaman yaparız allahda iizin verirse
zaten okadar sinir oluyorum ki olsa bile sıkar doğurmam inadımdan töbe yarrabimmm

aaa çok sinirlendım şimdi:kızgın:

boşverin kıslar onlar istedikleri kadar konuşsunlar
çocuğu yapacak olan biziz, gelipte karnıma zorla çocuk koyamayacaklarına göre
sallaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:

:):) ayyy yaralım ailemsinn heee

bende 1,5 aydır regl olmuyorum ha gugn ha yarın derken kafayı yicektim bu sabah test yaptırdım ama ölücektim korkudan ya hamileysem die malum durumumu biliyosun zaten .. neyse ki stresten dolayı bütün düzenim bozulmuş ilaç kullanmaya başladımm

Günaydın herkese..a.s.
Yaralım hiç canını sıkma ne de güzel cevap vermişsin.Bu büyüklerin istekleri hiç bitmicek zaten,oku,evlen,doğur..herşeyde baskı.kendileri sürekli hayatım çocuk bakmakla geçti diye yakınıyorlar,yeni evlilere ise baskı yapıyorlar.sen hiççç tatlı canını üzme,eşinde senle aynı fikirdeyse bu güzel günlerin tadını çıkar işte:1hug:

Evet pespese dogurdu...hiç birine de oturmayi kalkmayi ogretmedi, buyuklerin yaninda nasil oturulur, nasil kalkilir ogretmedi. saygiyi ogretmedi. isi gucu dogurmak, kocasina cilve yapmak. Allahim kadin yanimizda bile cilve yapiyor ya. saygisiz kadin. çok. :oklava:

aybike zehra arkadaş seni teprik edrim koçişi yola getirmissin
bende öle sölemişdim ütüden anlamam demişdim bizimki beni kandır dı güya kendi yapacaktı kendi ütüsünü
gerçi baktı ben beceremiyorum pantolonları rezil olmaktansa yapmaya kara verdi

yaralım nedir bu yaa:kızgın:
her yeni evli hemem bebekmi yaparmış o eskidenmiş valla
bende yeni nişanlandıgımda kaynanam hergün derdi 'hemen torun yapın benim yaşım geçiyo':1shok:
ne kadar bencil oldugunu o zmandan belli etmiş
şimdi o zevki tadamıyor (görüşmedigimiz için)
zaten 25 yıldır 37 ekran tv kullanan kadın şimdi 104 ekran plazma almış
evini boyattırdı eşyalarını yeniledi perdelerini yatak örtüsünü falan
ahhh ben borç ödüyorum o ise benim altımlarımla keyif çatıyor
kendisine sorsan onun hakkıymış 'zamanında ben cebimden götürdüm' demişdi:1shok:
valla iki gündür rüyama giriyor
ben hiççç çocuk düşünmüyorum evlilgimim oturması lazım

Bende oyleyim bitanem...çok sinirliyim çok...daha evleneli ne oldu ki ? evliligim oturmadi bile. birde imali imali konusmalari yokmu...Allahim...yasimi soyluyor ikide bir ya, birde duzensiz regl oldugumdan beni elestiriyor biktim inan..senin çocugun olmaz diyor, ya sanane ya sanane :oklava:
ne varmi yasimda ? ben onun gibi koca delisi degildim 16 yasinda evlenecek
pespese doguracak
Ya anlamiyorum...zaten zorla geliyorum suratini gormeye, bi sus kadin ya sus :sm_confused:

aaaa sende abartmışsın koskoca üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüç ay olmuş evleneli şimdiye çokdan doğurman bile lazımdı :oklava:
aman allah aşkına ya bırak hiç canını sıkmaya değmez benımkide bana diyemıyo oğluna diyomuş " oğlum baban torun istiyo dunya gözuyle" allahım yarabbım ya
öyle istemekle oluyomu bu işler bı yatırm varmı?
bakabılcek gücün varmı? diyen yok
yapın bı torun yokyaaaaalülülülülülü ben derdini sıkıntısını çekcem hanımda gelip iki pışpışlıcak yok öyle yağma
nezman durumumum el verir ozaman yaparız allahda iizin verirse
zaten okadar sinir oluyorum ki olsa bile sıkar doğurmam inadımdan töbe yarrabimmm

aaa çok sinirlendım şimdi:kızgın:

evet canim haklisin...birde kizi baslamis "ne duruyorsun, ne bekliyorsun, niye yapmiyorsun" heyy yengenle nasil konusuyorsun sen dedim...keyfimin kahyasimisin ?
bide komsu baslamazmi avukatliga...dusun diyor kadin, çocugun 20 yasinda olunca sen 60 olursun :1shok: o çocuk senden utanacak, senden hesap soracak demezmi
diyecektim çok istiyorsan sen dogur azgin kari diye ama sustum
daha henuz esime soylemedim ama çok sinirliyim. soylesemmi soylemesemmi...
ya bilsin anasinin bana nasil davrandigini ...

boşverin kıslar onlar istedikleri kadar konuşsunlar
çocuğu yapacak olan biziz, gelipte karnıma zorla çocuk koyamayacaklarına göre
sallaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:

Canim...sallayamiyorsun...suan beynimi kemiriyor inan...kaynanam kadar soguk, fesat, kiskanç, piskin, iki yuzlu, igrenç bir insan yoktur. benimle soguk konusur, oglunada der ki aglayarak anlamiyorum o kadar sevmeme ragmen çok soguk bana karsi. birak kizim demeye ismimle bile hitap etmiyor bana...:oklava:
ya off yaa sallayacagim tamam kaydirigubbakcemile

:):) ayyy yaralım ailemsinn heee

bende 1,5 aydır regl olmuyorum ha gugn ha yarın derken kafayı yicektim bu sabah test yaptırdım ama ölücektim korkudan ya hamileysem die malum durumumu biliyosun zaten .. neyse ki stresten dolayı bütün düzenim bozulmuş ilaç kullanmaya başladımm

Tabi bitanem o kadar stresden sonra duzensiz olman çok normal
Ben dugunden iki ay once bi gorseydin beni Allah bir ay içinde iki kez oldum yada hepten kesildi bir ay olmadim. Simdide bazen gelmiyor yaa, normalde kutuyu bitirince iki yada en geç uç gun içinde olmam gerekiyor ama 5-6 gunu buluyor;
stresim hiç bitmiyor ki...hem normal degilmi yeni evli olunca...vucudum anca alisiyor herseye...kalkmis da senin çocugun olmaz diyor..yada yasin geçmis diyor
bak bogacam bu kadini bir gun elimde kalacak :oklava:

Canim...sallayamiyorsun...suan beynimi kemiriyor inan...kaynanam kadar soguk, fesat, kiskanç, piskin, iki yuzlu, igrenç bir insan yoktur. benimle soguk konusur, oglunada der ki aglayarak anlamiyorum o kadar sevmeme ragmen çok soguk bana karsi. birak kizim demeye ismimle bile hitap etmiyor bana...:oklava:
ya off yaa sallayacagim tamam kaydirigubbakcemile

Tabi bitanem o kadar stresden sonra duzensiz olman çok normal
Ben dugunden iki ay once bi gorseydin beni Allah bir ay içinde iki kez oldum yada hepten kesildi bir ay olmadim. Simdide bazen gelmiyor yaa, normalde kutuyu bitirince iki yada en geç uç gun içinde olmam gerekiyor ama 5-6 gunu buluyor;
stresim hiç bitmiyor ki...hem normal degilmi yeni evli olunca...vucudum anca alisiyor herseye...kalkmis da senin çocugun olmaz diyor..yada yasin geçmis diyor
bak bogacam bu kadini bir gun elimde kalacak :oklava:

dur sakin ol eşinin annesi ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin.. bak ne güzel sevdiğin insanla berabersin ve mutlusun fedakarlık yapman gerekli buda o kadına katlanmakla geçer herşeye he he de geç kaydirigubbakcemile3 zamanla susacaktır öyle umut ediyorumm..üzme güzel canını

dur sakin ol eşinin annesi ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin.. bak ne güzel sevdiğin insanla berabersin ve mutlusun fedakarlık yapman gerekli buda o kadına katlanmakla geçer herşeye he he de geç kaydirigubbakcemile3 zamanla susacaktır öyle umut ediyorumm..üzme güzel canını

Canim çok fazla seyler yasanildigi zaman sakin olmak yada herseye he he demek çok zor...Sabrimi tuketiyor bu kadin. Ama elim mahkum, cunku esimin annesi. degistiremem huyunuda suyunuda.
Tabim bazen diyorum amannnnnnn kadin karismiyor gelmiyor, etmiyor, bosver diyorum bazende yarama basiyor iste.
Birde ona her zaman he he dersem...tepeme çikar :oklava:

slm kıslar nasılsınız
benden tavsiye sakın saten nevresim almayın ilk gece kullandım bir daha kullanmıcam çok kayıyor.
çarşaf mevzuna gelince bende küçük bi bez kullanmışdım hatıra olarak sandıgıma koydum kimseyede göstermedim göstermemde o benim özelimdir.
perde konusunda da ben mutfak harif her yeri stor ve katlamalı yaptırdım ama standart boyda oldu
bende kiracıyım.
yaralım pazar günü aldıgım vazoları sana göstermek istedim canım 4 parça toplam 50 ytl
bu kadar ucuza bu kadar güzel eşya alamanın gururundayım :)))

my.php

my.php

my.php

my.php

yarında perdelerini gösterecem fikir olur

ankaranın neresinden aldın canım. benim de aksesuara ihtiyacım var. nerden alabilirm ankaradan.

aybüke gibi bende evlenmeden önce sorumluluk almak istemediğimden üstüne birde bir takım korkularımdan,beceriksiz olduğumdan vs.bahsetmiştim,2,5 ay oldu eşim yapıyor ütüyü,birkaç kez gösterdi bak böyle ütüleyeceksin vs.baktı bende tık yok,oturma odasına getiriyor,kendi ütülüyor ütülerini,bende televizyon izliyorum.her işi bayan yapsa,temizlik,bulaşık,ortalığı toparla,çamaşırı as,yemek yap,topla,ütü yap,bide iş yerinde çalış,ooo perişan oluruz heralde,azcıkta yardım etsinler canım,haksızmıyım,nasıl alışırsa öyle gider

evet yapmak istemeyen de yapmiyor...Ama yinede alistirmak elimizde.
Mesela, "askim yanimda dur napiyorsun, ozluyorum ama" dersin sonra esin yanina gelir seni izler, "ayy kolumda kopuyor yaa" dersin ama utuyu elinden birakmazsin ve esin "ver askim bi"der
olur biter :-))))
sahsen ben bi kaç defa boyle yapmistim da esim almisti utuyu elimden heheyyy
birde simdi Allah var, her konuda yardim ediyor bana, hele misafirim geldiginde, butun evi siler supurur, çok titiz ve temiz Allahima binlerce kez sukurler olsun.
Cok da guvenirim kendisine.
alistirin kizlar alistirin, ev isi bitmiyor
Ha soylede diyebilirsiniz..."askim çok istiyorsan su filmi benimle kucak kucaga izlemeyi, biraz yardim et çabuk bitsin" bunuda deneyin..;oluyor bazen
:-)

vay vay vayyy taktiklere bakınn.bunları öğrendiğim iyi oldu,aklımda olsun deneyeyim bende.kiminiz ütüden ,kiminiz yemekten kurtarmışsınız ya ne güzel.Bende çok endişeleniyorum bu konulardan,evde hiç bişey yapmıyorum normalde,çok becerekli de değilim heralde ya bilmiyorum kii :bbo: işi dolayısıyla sevgilim hergün takım elbise giyiyor,o kadar gömlek ,pantalon nasıl ütülenicek bilmiyorum.işten gelip nasıl yemek yapıcam,evi nasıl çekip çeviricem o kadar endişeliyim ki.:uhm:

Back