• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kizlar
nasilsiniz bakalim nasil geçti haftasonunuz neler yaptiniz ?
bekar olsaydim cumartesi annemle alisveris, aksam evde telefon basinda, pazar gunu temizlik sonra telefon basinda yazardim :-)
simdi evli olunca...cuma aksami yemekli misafirim vardi is arkadaslarimizdan
cumartesi aksami ailemle birlikte dayimlara gittik harikaydi gece 3 e kadar çok eglendik
pazar gunu yatak keyfi :-) yat babam yat sonra kalktik ikimiz birden bi temizlik...sonra esim yemege goturdu beni ve sinemaya gittik, gece 12 de eve donduk. çok harekletiydi çok guzeldi
bu haftasonumda tum dolu...
simdiden dusunuyorum acaba ne yapsam diye
kolay ve lezzletli tarifler alabilirim arkadaslar

Haftasonu çok güzel geçti.Eşimleydim tabiki.Onun da benim de İstanbul'da kimsemiz yok.Cumartesi Rumeli Feneri'ne gittik.Rakı ,balık yaptık.Hava çok serindi.Dün de Florya'da önce biraz yürüyüş yaptık.Hava serin olduğu için ben üşüdüm tabi.O yüzden yürüyüşümüz kısa sürdü.Sonra denize karşı kahvaltımızı yaptık.Evde kahvaltı hazırlamak bile zor geliyor bana.kaydirigubbakcemile3 Bekarken hiç yemekle ,işle uğraşmamıştım.Bu konuda çok isteksizim.Yemek yemeyi de yapmayı da sevmiyorum.Hazır köfte vardı buzlukta onu kızartacağım.Yanına da bulgur pilavı yaparım belki.naniknanikKeyfim gelirse.kaydirigubbakcemile3 Hem iş ,hem de yemek çekilmiyor.İkisi bir arada yürümüyor.kaydirigubbakcemile4

canımıniçi bi türlü buraya girmek nasip olmadı....ama bak bugün geldim...valla yaralım haftasonları ben daha cok yoruluyorum haftaiçinden...zaten geç kalkıp,gec kahvaltı yapıyoruz,ardından haftalık alışverişimize cıkıyoruz,yemege ya biz bi yere davetli oluyoruz yada birileri bize davetli oluyor,alışverişten döner dönmez mutfaga giriyorum yemekti tatlıydı vs...akşam oluyor...gerci güzel zaman geciriyoruz,misafirlerin gidişi mutlaka 1-2 yi buluyor,biraz mutfagı toplayıp uyuyoruz,pazar günüde yine gec kalkıp gec kahvaltı faslı ardından program yapıyoruz,sinema,bowling,vs...o günde öyle geciyo,anlayacagın pazartesileri dinleniyorum...

ayy ne guzel kızlaar masllah Allah bozmasın mutlulugunuzu :nazar:
evlenesım geldı bı an once yaa
ben gezmeyı cok severım nısanlımda ama uzak oldugumuzdan cok fazla vakıt gecıremıyoz
oyuzden hafta sonları ot gıbı oturuyom bı ceyız almaya gıdıyom gıdersem okadar:çok üzgünüm:
nekadar ozendım sımdı sıze anlatamam:asigim:
Allah o gunlerı bızede gostersın ınsallah:Saruboceq:

Eftalyaa'cim ozenme kiz sira sanada gelecek insallah bizlerle paylasirsin insallah guzel gunlerini
ben haftasonlarini çok seviyorum çok yorucu da olsa surekli birseyler yapiyoruz ve gerçekten de guzel vakit geçiriyoruz
gerçi biz haftaiçi de geziyoruz ama haftasonu gibi olmuyor cunku sabha ise gidiyoruz mecburen
bu aralar rejimde oldugumuz için yemekle pek ugrasmiyorum
çorba ve salatayla yetiniyoruz
bende kurtuldum yemek yapmaktan :-))
yine aksam oldu kizlar bugun sohbet azdi ama yarina insallah
herkese hayirli aksamlar diliyorum
operim hepinizi

Eftalyaa'cim ozenme kiz sira sanada gelecek insallah bizlerle paylasirsin insallah guzel gunlerini
ben haftasonlarini çok seviyorum çok yorucu da olsa surekli birseyler yapiyoruz ve gerçekten de guzel vakit geçiriyoruz
gerçi biz haftaiçi de geziyoruz ama haftasonu gibi olmuyor cunku sabha ise gidiyoruz mecburen
bu aralar rejimde oldugumuz için yemekle pek ugrasmiyorum
çorba ve salatayla yetiniyoruz
bende kurtuldum yemek yapmaktan :-))
yine aksam oldu kizlar bugun sohbet azdi ama yarina insallah
herkese hayirli aksamlar diliyorum
operim hepinizi

yaralım eşinedemi diyet yaptırıyon ne güzle beraber diyet yapmak daha başarılı olurdur :) bende diyete girdim bugün ama beyefendinin hiç ihtiyacı yok ona zulmetmeyim :utangac:

benimde hafta sonum hareketliydi
cumartesi iş çıkılı kızılayda arkadaşlarımla buluşdum
bi cafeye oturduk okey oynadık ama yenildim ve hesabı ödedim :)))
sonra vitrinlere baktık kendime polardan eşorfman aldım çok sıcak tutuyor kış günleri için çok iyi
pazarda eşimle beraber evden çıktık onun dersi vardı bende kadeh takımı bakmam gerekiyordu 2 saat sonra buluşduk ama mahsur kadık çünkü israil gazze mitingi vardı biraz mitinge baktık içimiz acıdı bide eve gitmek için 10 durak yol yürüdük offff çok yorulmuşdum
sonra pazara gittik alışverişdi derken akşam yataga zor attım kendimi

selam kızlar ve evli bayanlar:):)
Nişanlı ama dügün tarihi tam belli olmayan bende geldim topic süper olmuş ellerinize saglık baya okudum . Eglenceli, ögretici bir konu olmuş teşekkürlera.s.

hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)

ohhh iyiymiş bu olay:) mutluluklar.:nazar:

valla benim kocamda yardım ediyor,ama çogunlukla mutfakta,yada toz almada falan digerlerini emanet edemiyorum illa elim degicek....

canlarım nihayet geldim,bikaç gündür yoktum.evi çekip çevirmeyle ilgili beni rahatlatıcı sözleriniz için tskler.öncelikle yaralım ve dirim in taktiklerini kullanacağım baktım sökmüyo bende infanta gibi somurtma yoluna giderim :jeyyar:
Bu hazırlık işleri çok fena,sanırım bir ay sonra nişanı yapıcaz,geç mi kaldık bilmiyorum,ne elbise ne yüzük hiç bişey yok.haftasonu yüzük bakmakla geçti ve yine de beğenemedim.şimdiki yüzükler çok kalın,kaba geldi bana,parmaklarımda ince.Burda içine ne yazılır diye de konuşmuşsunuz,sadece isim düşünüyorum ben :asigim:

canlarım nihayet geldim,bikaç gündür yoktum.evi çekip çevirmeyle ilgili beni rahatlatıcı sözleriniz için tskler.öncelikle yaralım ve dirim in taktiklerini kullanacağım baktım sökmüyo bende infanta gibi somurtma yoluna giderim :jeyyar:
Bu hazırlık işleri çok fena,sanırım bir ay sonra nişanı yapıcaz,geç mi kaldık bilmiyorum,ne elbise ne yüzük hiç bişey yok.haftasonu yüzük bakmakla geçti ve yine de beğenemedim.şimdiki yüzükler çok kalın,kaba geldi bana,parmaklarımda ince.Burda içine ne yazılır diye de konuşmuşsunuz,sadece isim düşünüyorum ben :asigim:

canım sana da hayırlı olsun. alyans modellerine hep netten bakardım beğendiğim modeller elimde çok kaba durdu, benimde ellerim çok küçük, o yüzden elime yakışanı seçtim. alyansın içinede düşündüm durdum sadece isim ve tarih yazdırdık. daha 1 ay varmış yetişir korkma yerimseniben

2009 yazı evleneceklere sormştum bi çöüm bulamadık. şimdide size sormak istiyorum

gelinliği kiralamak istediğinizde, gelinkçi ne gibi bir güvence istedi sizden. sonuçta gelinliği geri götürmeyebilirsiniz.

Alyans seçimi benim için çok önemliydi,çünkü aldığım ilk alyansı sonuza dek saklayacaktım.Değiştirmek istediğimde onu satmayacağım ,onun hatırası başka bizim için.Şeniz
Gezenler bilirler çeşit çeşit alyanslar var.Her zaman takılabilecek,ayarı yüksek,hoş duran ,modern bir alyans seçilmeli.yerimseniben
Ben her zaman alyans takmayı sevmiyorum.O yüzden beyaz altın ,pırlantalı, 5 ya da 7 taşlı alyansları da kullanıyorum.Oldukça zarif duruyor,tavsiye ederim.hihoyyyt

Evet bende alyanstan hiç hoşlanmadım.zarif,ince bir tek taş taksam -şöyle bütçemize uygun olacaklardan- yeterli olmaz mı ki,sonuçta o da evlilik yüzüğü.
alyans başka o başka diyorlar :bbo:

2009 yazı evleneceklere sormştum bi çöüm bulamadık. şimdide size sormak istiyorum

gelinliği kiralamak istediğinizde, gelinkçi ne gibi bir güvence istedi sizden. sonuçta gelinliği geri götürmeyebilirsiniz.
çok mantıklı bi soru hiç aklıma gelmemişti heekaydirigubbakcemile2

Evet bende alyanstan hiç hoşlanmadım.zarif,ince bir tek taş taksam -şöyle bütçemize uygun olacaklardan- yeterli olmaz mı ki,sonuçta o da evlilik yüzüğü.

Alyans seçimi benim için çok önemliydi,çünkü aldığım ilk alyansı sonuza dek saklayacaktım.Değiştirmek istediğimde onu satmayacağım ,onun hatırası başka bizim için.Şeniz
Gezenler bilirler çeşit çeşit alyanslar var.Her zaman takılabilecek,ayarı yüksek,hoş duran ,modern bir alyans seçilmeli.yerimseniben
Ben her zaman alyans takmayı sevmiyorum.O yüzden beyaz altın ,pırlantalı, 5 ya da 7 taşlı alyansları da kullanıyorum.Oldukça zarif duruyor,tavsiye ederim.hihoyyyt

aa öyle demeyin ya alyansın yeri başka bide tektaş her zaman takılırmıki kullanışsız olur gibime geliyo sağa sola takılır yerimseniben

Alyans tabi ki olmalı,ama her zaman alyansla dolaşmak beni sıkıyor.-tatlicadiarzu-
Benim dediğim de alyans zaten.Pırlantalı 5,7 taşlı ya da tamtur alyanslar var,çok zarif ve kibar.yerimseniben
Tektaş pırlantalar da çok güzel.Alyansımdan ziyade pırlantalı alyansı ve tektaşı daha çok kullanıyorum.Herkes farklı şekilde rahat eder elbette...hihoyyyt

canımcım bence alyansta al. çok zarif alyanslarda var. tek taş bence söz için alınabilir ki nitekim benim öyle olmuştu. şimdi tek taşımı alyansımın yanına takıyorum.

buarada kızlar hepinize merhaba a.s. bende yeni evli sayılırım. beni de aranıza kabul ederseniz sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

sevgiler a.s.

Sanırım en iyisi dediğiniz gibi alyansta almak,elbet buluruz gönlümüze göre :dance:
İçine yazılan yazıları sormak istiyorum el yazısı gibi yazılabilir mi,gören veya bileniniz var mı?

Canimm Allah mesut bahtiyar etsin simdiden
geç kalinmis sayilmazsiniz daha bir ay varmis iste ne guzel bol bol gezin bakin
dolasin daha iyi bence hihoyyyt
ben ince bir alyans seçtim cunku kabalardan hiç hoslanmiyorum alyansin onunede esim tek tas pirlanta hediye etti onu takiyorum hihoyyyt
ikisi bir arada çok çok hos gorunuyor ve kullanisli oluyor
:1rolleyes:

Back