Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım zaten evi, eşinle birlikte çekip çevireceksiniz,bende senin gibiydim bekarken,insan çamaşır makinesini de çalıştırmaz,çamaşırları asmaz bekarken,ama ben yapmadım hiç,ya ders çalıştım yada,işe girdik vs.
evet yaralım iyi taktik vermiş,bak biraz naz yapacaksın,ben bide işleri bazen ağırdan alırım,eşim merak edip nerde kaldın diye yanıma geliyor, işim bitsin diye sağolsun yardım ediyor hep kaydirigubbakcemile3

valla süper taktikler var
hepsini madde madde sıralayıp bir word sayfası mı yapsak kendimize nedir

vayyy canım süpersin valla:içelim::hooray:

:roflol:
Canimm hiç merak etme oyle bir ev hanimi olursun ki sende sasarsin yani
yemek için, biz genelde kalabalik aileden geldigimiz için hep gozumuzun onunde annemizin yemekleri var ama iki kisi olunca hersey farkli oluyor.
once kolay seylerden baslayacaksin. soslu makarna, tavuk firinda, kizartmasi, balik, kizartma, pure, çorba, pilav mantarli...sonra sonra alisirsin merak etme
eve gelince, koçisinde yardim eder, butun vaktini de utuyle ev isiyle geçirmeyeceksin ki zaten, onuda halledersin.
disardan bakinca zor geliyor, bizde oyle dusunuyorduk aha iste evimizin kadiniyiz
ben bugun 6 da çikiyorum 7.30 da yemege gelen iki arkadasimiz var napicam :sm_confused:

evettt harika bir taktik daha, bak isi yavas yavas gor, esin merak ediyor ve bitsin de sevdigimi kucagima aliyim diye yardim ediyor :dance: harika ! ! !
canim...bizden korkulur dimi ? :roflol:

valla süper taktikler var
hepsini madde madde sıralayıp bir word sayfası mı yapsak kendimize nedir

Evvvvvetttt bence yaz Sekerim hepsi lazim olacak gor bak :sm_cool:

ya benimkine hiç bir tattik sökmüyor anca surat asarsam yardım ediyor
aslında mutfaga girmesini istemiyorumda eşyalarıma zarar veriyor
geçenlerde pudingi karıştırımısın dedim bu akıllıda hemen kaynasında işim bitsin diye altını açmış
sonra dibine tuttu hatta tencerenin altı yanmış biraz üfffff

Esin kasitli yapmitir bitanem biliyorsun iste sevmiyor yapmasini
Birde sanirim esin baya inatçi
Hem sen daha guzel yapiyorsun bosver yapmasin :dilcikar:

İş konusunda pek korkum yok benimki zati becerikli bazı wep camdan takip ediyom kahvaltı falan hazırlıyo annesi iyi yetiştimiş bende şimdiden başladım yemekte iyi değilim ama kızlar oda beni ütü yaparken gördü bi kaç kez ütü bilmiyom dersem inanmaz

ahhh yaralim oglak burcu
inat damarlarında da var
artık ne yapacaz bi kere imzatı attık :)))

burda bütün söylediklerinizi kulağıma küpe yapıyorum
inşallah bi gün evlenirsem tecrübelerinizden faydalanıcam
allah hepinizin mutluluğunu daim etsinnn

canım alyansın içine başka ne yazılabilirki tarhi ve adını yazdırabilirsin.zaten ufacık bişi.valla düşündümde bulamadım.yine sen billdiinden şaşma tarihle ad yazdır bence cnm.bu arada Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. zaten benim parmaklarım çok ince küçücük şeye sığmaz heralde. ama bu merasimden sonra yazılmazsa uğursuzluk olur olayı kafama takıldı. :bbo:

merhaba kızlarr
kahvekolikçim takılma bence böyle şeylere hatta biz sözde aceleyle almıştık alyanslarımızı nasılsa değiştireceğim diye bişey yazdırmamıştım ve tam bir sene öyle kullandım düğünden sonra değiştirdim alyansımı ama hala içinde bişey yazmıyo :)

geçmişide okudum bi çırpıda ne güzel taktikler vermişsiniz öyle kızlarya . bayıldım valla denemeyi düşündüklerimde var :)
bende bi kaç şey ekleyeyim güler yüzle davrandığınızda yapmayacakları şey yok bence kızlar bizim evimizde de temizlik olmasada derleme toplama işine yardım ediyo kocişim arada bide çayımı kahvemi hazırlıyo . ama eğer rahatsızsamda sağolsun yerimden kaldırmadan her işi yapıyo bulaşığıda yıkıyo.
bide kızlar özellikle de regli olduğumda naz yapıyorum biraz ağrım olmasa da karnım ağrıyo diyorum oda deli divane oluyo:)

ayş çok heyecanlıyım ama takmadan olmuyo ki size alyansımın resmini göstereyim mi bakın bakim beğenecek misiniz.:sm_cool:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. zaten benim parmaklarım çok ince küçücük şeye sığmaz heralde. ama bu merasimden sonra yazılmazsa uğursuzluk olur olayı kafama takıldı. :bbo:

canım benim hiçbişi olmaz içini rahat tut sen.benimkindede yazmıyo.bizim alyanslar bulgariydi.içine yazılıcak bi yer yok.o yüzden yazdıramadık ne tarih nede isim

kahvekolikçim çok güzelmiş alyansında tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallah bu heyecanın mutluluğun ömür boyu sürer

benim nişan yüzüğümde hiç bişey yazmıyor. taşlı olduğu için arkasında yazma yeri yok.
nişanlımda benim adım ve nişan tarihimiz yazıyor. uğursuzluk olaylarına inanmıyorum.

Kahvekolik'cim, alyaslarin içine isim ve tarih yazilir baska ne yazabilirsin ki
Senin alyansin içine nisanlinin ismini yazarlar ve tarih yazilir zaten çok kuçuk oluyor yazilar o yuzden baska birsey sigmiyor
Allah mesut bahtiyar etsin cicim simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…