evet yapmak istemeyen de yapmiyor...Ama yinede alistirmak elimizde.
Mesela, "askim yanimda dur napiyorsun, ozluyorum ama" dersin sonra esin yanina gelir seni izler, "ayy kolumda kopuyor yaa" dersin ama utuyu elinden birakmazsin ve esin "ver askim bi"der
olur biter)))
sahsen ben bi kaç defa boyle yapmistim da esim almisti utuyu elimden heheyyy
birde simdi Allah var, her konuda yardim ediyor bana, hele misafirim geldiginde, butun evi siler supurur, çok titiz ve temiz Allahima binlerce kez sukurler olsun.
Cok da guvenirim kendisine.
alistirin kizlar alistirin, ev isi bitmiyor
Ha soylede diyebilirsiniz..."askim çok istiyorsan su filmi benimle kucak kucaga izlemeyi, biraz yardim et çabuk bitsin" bunuda deneyin..;oluyor bazen
vay vay vayyy taktiklere bakınn.bunları öğrendiğim iyi oldu,aklımda olsun deneyeyim bende.kiminiz ütüden ,kiminiz yemekten kurtarmışsınız ya ne güzel.Bende çok endişeleniyorum bu konulardan,evde hiç bişey yapmıyorum normalde,çok becerekli de değilim heralde ya bilmiyorum kii :bbo: işi dolayısıyla sevgilim hergün takım elbise giyiyor,o kadar gömlek ,pantalon nasıl ütülenicek bilmiyorum.işten gelip nasıl yemek yapıcam,evi nasıl çekip çeviricem o kadar endişeliyim ki.:uhm:
canım zaten evi, eşinle birlikte çekip çevireceksiniz,bende senin gibiydim bekarken,insan çamaşır makinesini de çalıştırmaz,çamaşırları asmaz bekarken,ama ben yapmadım hiç,ya ders çalıştım yada,işe girdik vs.
evet yaralım iyi taktik vermiş,bak biraz naz yapacaksın,ben bide işleri bazen ağırdan alırım,eşim merak edip nerde kaldın diye yanıma geliyor, işim bitsin diye sağolsun yardım ediyor hep kaydirigubbakcemile3
valla süper taktikler var
hepsini madde madde sıralayıp bir word sayfası mı yapsak kendimize nedir
ya benimkine hiç bir tattik sökmüyor anca surat asarsam yardım ediyor
aslında mutfaga girmesini istemiyorumda eşyalarıma zarar veriyor
geçenlerde pudingi karıştırımısın dedim bu akıllıda hemen kaynasında işim bitsin diye altını açmış
sonra dibine tuttu hatta tencerenin altı yanmış biraz üfffff
canım alyansın içine başka ne yazılabilirki tarhi ve adını yazdırabilirsin.zaten ufacık bişi.valla düşündümde bulamadım.yine sen billdiinden şaşma tarihle ad yazdır bence cnm.bu arada Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun
merhaba kızlarr
kahvekolikçim takılma bence böyle şeylere hatta biz sözde aceleyle almıştık alyanslarımızı nasılsa değiştireceğim diye bişey yazdırmamıştım ve tam bir sene öyle kullandım düğünden sonra değiştirdim alyansımı ama hala içinde bişey yazmıyo :)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun. zaten benim parmaklarım çok ince küçücük şeye sığmaz heralde. ama bu merasimden sonra yazılmazsa uğursuzluk olur olayı kafama takıldı. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?