Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam kısslar nasılsınız
bende daha yeni eve geldim dün annemlerde kaldık akşam teyzemin kızını istemeye geldiler onun yanına desteğe gittim ayy ne kadar heyecanlılar bi görseniz valla canım tekrar o günleri yaşamak istedi eniştem de bi nazlandı bi nazlandı 15 gün sonra gelecekler tekrar bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
saat geç oluncada annemlere geçtik kahvaltı faslı felan yeni geldik işte.
sizler nasılsınız:emir_bebek:

oh valla super bi hafta sonu olmus nisandada gorumcemi isticekler orda olcaz insallah
sen naptin angel cim kocisin diledimi ozur

selam kızlar çıktım dışarı biraz alışveriş yaptım derken evdyeim yine ve ne yemek hazır ne temizlik yaptım:) bizimki geç gelecek dye saldım kendimi valla. -tatlicadiarzu-

walla nidahcim hepimiz mayisik durumdayiz yemegimde vardi dunden kalktim oturdum kocacim gelene kadar kalkmayada niyetim yok

tek ben değilmişim mayışık vala sevindim:1rolleyes:

Allah teyzenin kızına da mutluluklar versin angel ne güzel günlerdir şimdiyerimseniben

tek ben değilmişim mayışık vala sevindim:1rolleyes:

Allah teyzenin kızına da mutluluklar versin angel ne güzel günlerdir şimdiyerimseniben

selam canım teşekkür ederim gerçkten o kadar güzel ki dedim ya o günlerime dönesim geldi. eh 2 yıl geçti benimkinin üstündenkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım yeni görüyorum seni buralardaa.s.

oh valla super bi hafta sonu olmus nisandada gorumcemi isticekler orda olcaz insallah
sen naptin angel cim kocisin diledimi ozur

walla nidahcim hepimiz mayisik durumdayiz yemegimde vardi dunden kalktim oturdum kocacim gelene kadar kalkmayada niyetim yok

ay bu yıl yine bizim için çok hareketli geçicek mısırdancımdelikafadulden
mayıs gibi falan nişanı olur galiba teyzemin kızının, haziranın başında örümcemin düğünü var izmirde oraya da 1 hafta öncesinden gitmem lazım eh belki teyzemin kızınında yaz sonuna düğünü olur koşturcaz anlayacağın
bu arada düzeldi eşimle aramız Allah ım kimsenin ağzının tadını bozmasın :Saruboceq:
sen neler yaptın canım

ay bu yıl yine bizim için çok hareketli geçicek mısırdancımdelikafadulden
mayıs gibi falan nişanı olur galiba teyzemin kızının, haziranın başında örümcemin düğünü var izmirde oraya da 1 hafta öncesinden gitmem lazım eh belki teyzemin kızınında yaz sonuna düğünü olur koşturcaz anlayacağın
bu arada düzeldi eşimle aramız Allah ım kimsenin ağzının tadını bozmasın :Saruboceq:
sen neler yaptın canım

bol bol gobek atican :teytey:
bizimde ist gidis gunumuz belli oldu sukur kaydirigubbakcemile4 nisanda ucuyoruz gorumcemin murveti icin 10 gun icinde onu nisanlayip donucez bu arada k.k nin bulusmasi var onada katilicam delikafadulden kocisimle program yapmaya basladik bile sole yapariz bole bole yapariz die
benim kocisimde gene gecikmeli gelicek bugun onu bekliyorum tatlim
aranizin duzelmesine cok sevindim walla allah tekrarini gostermesin :asigim:

ben geldim
mısracım eşim inan çok begendi yemegi
zaten gerçekten güzel olmuştu
biraz yaglı olmuştu.
hem kızarttım hemde yemege koyunca
ama çok değil yedik yani.
şimdide çok uykum geldi
akşamda misafirim gelecek
araba fiyatlarına baktık biizmkiyle
ne güzel bir fırsat valla.
angel cim sen otomotivle ilğili bir
işte çalışıyordun galiba
bu ötv indirimi 3 ay daha uzatılacak deniyor olabilirmi sence.
sen bu işin içindesin.

ben geldim
mısracım eşim inan çok begendi yemegi
zaten gerçekten güzel olmuştu
biraz yaglı olmuştu.
hem kızarttım hemde yemege koyunca
ama çok değil yedik yani.
şimdide çok uykum geldi
akşamda misafirim gelecek
araba fiyatlarına baktık biizmkiyle
ne güzel bir fırsat valla.
angel cim sen otomotivle ilğili bir
işte çalışıyordun galiba
bu ötv indirimi 3 ay daha uzatılacak deniyor olabilirmi sence.
sen bu işin içindesin.

evet canım 3 ay bu şekilde devam edecek ötv indirimi seçimden sonra ne olur tam bilinmez ama şu an böyle ama araba fiyatlarına zam gelecek yani dengeliyolar bu ay süper fırsattı düşünsene 17 milyara araba sattık ama araba kalmadı elimizde ve genelde bütün firmalarda bu şekilde.
gamyoncuiremsu

bol bol gobek atican :teytey:
bizimde ist gidis gunumuz belli oldu sukur kaydirigubbakcemile4 nisanda ucuyoruz gorumcemin murveti icin 10 gun icinde onu nisanlayip donucez bu arada k.k nin bulusmasi var onada katilicam delikafadulden kocisimle program yapmaya basladik bile sole yapariz bole bole yapariz die
benim kocisimde gene gecikmeli gelicek bugun onu bekliyorum tatlim
aranizin duzelmesine cok sevindim walla allah tekrarini gostermesin :asigim:

ne güzel sevindim canım senin adına senin ailende istanbuldamı hepsini herkesi birden görmüş olacaksın.:utangac:

aynen oyle valla gormek istedigim kim varsa gorup gitmek istedigim neresi varsa gidicem supper olcak insallah

sekerler ben disari cikiyorum soyle bir tur atip gelicem
kocisime hediye bakicam ;)
ozleyin beni optuumm hepinizi

Çakırcım yemeği beğenmenize sevindim cnm.

Saat 20:00 gibi geleceğim canlarım eşim gidecek birazdan

herkese slm kızlar.biliyorum ki aranız da çalışan ev hanımları var ben çalışmıyorum fakat yine de ev işlerine yetişmekte bazen zorlanıyorum.valla tüm çalışan bayanlara hayranım nası yetiştiriyolar.vaalla tebrikler.ay bide derdim ki evlenmeden önce 2 kişiyiz fazla iş güç olmaz yok valla öle bi oluyo ki.

Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.

Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.
mısraaa sana bravo vallaha bende yenı evlıyım bazen zor yetısıyorum ev ıslerıne. ama senınde dedıgın gıbı calısınca ınsan plan program oluyo bızde vakıt bol sımıd yapmasam 2 saat sonrada yaparım oluyo kafamçokkarıştı

Back