Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.
Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.
Orada fiyatlar nasıl cnm Türkiye yle kıyaslayınca?
hoşbulduk mısrdan cım nasınlsın ne hediyesi bu şeker
OOOO gıda ürünleri ucuzsa tamamdır,takside bedava neredeyse.Ne yapsak Mısır amı yerleşsek acep?
Sen merkezinde misin peki?
Evet cnm kocaman bir evde oturuyorum çok titizim ,sürekli kakılmıştır benim adım,silerim süpürürüm durumundayım yani :))))))
Mısırdan orada mümkün müdür bilmiyorum ama;eşin yüzük takarsa üstünde isimlerinizin başharfi olan bir yüzük yada kol düğmesi yaptırsan nasıl olur cnm?
yasadigim yerde 6 tane universte var yabancilarin cok oldugu biyer merkezi diyebiliriz yani 6 october adi cairo ya bagliyiz giza ya 15 dk ama rahatim yani burda