Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım geçmiş olsun dualarımız seninle inş hemeeennn geçer ağrın canım

Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.

misra tebrik ediyorum kesinlikle seni
calisan kadinlar ister istemez pratik seyler buluyo
benki evlenmeden once ev isine elimi surmezdim bildigim halde yemek bile yapmazdim annemin evinde
ama evlenip calismaya devam edince planlar kendiliginden olusuyo duzen oturuyo calisiyoken, bekarken olmadigi kadar kendime ayirabilicegim zamanlar yaratabiliyodum kendime
simdi calismiyorum elim ise gitmiyo walla isler onumde buyudukce hepten elim ayagima dolasiyo bazen

Sevgili birsam cım öncelikle hoşgeldin.Ben de evli ve çalışan bir kadınım,evim 200 metrekare,eşimle farklı yemekler yediğimiz için hergün hem ona hem bana ayrı yemekler yapıyorum,haftada en az 5 makine çamaşır yıkıyorum bunun parelelindeki ütü miktarınıda düşün amaaaaaaaaa herşeye rağmen çalışan kadının çok daha planlı bir şekilde iş paylaşımı yaptığını düşünüyorum.Sende işlerini günlere bölebilirsin.Yemek içinde pratikler çözümler üretebilirsin.Örneğin nohutu fasülyeyi önceden haşlayıp dondurucuya atmak gibi.

evin 200 metrekaremi..!benim evimin nerdeyse 2 katı.valla mısra sana olan hayranlığım bir kat dah arttı.ciddiyim ve her gün ayrı ayrı yemekler ha.ya ben tembelim de haberim mi yok acabasırnaşık şey

Evet cnm kocaman bir evde oturuyorum çok titizim ,sürekli kakılmıştır benim adım,silerim süpürürüm durumundayım yani :))))))

Orada fiyatlar nasıl cnm Türkiye yle kıyaslayınca?

walla tatlim aldigin seye bagli
yeme icme basa bas tr fiyatlariyla
ama temel gidalar bedava denicek kadar ucuz mesela 6 tane ekmek 30 kurus bizim paramizla sebze meyve eger ital degilse cok ucuz
marka giyicekler inanilmaz pahali hele cakma oldugu dusunuldugunde 5 para etmez kumas parcalari ucuk fiyatlara
gezme cok ucuz taksiler heleki 1.5 saatlik yola git 10 lira anca verirsin ozel taksiye

OOOO gıda ürünleri ucuzsa tamamdır,takside bedava neredeyse.Ne yapsak Mısır amı yerleşsek acep?
Sen merkezinde misin peki?

Mısırdan orada mümkün müdür bilmiyorum ama;eşin yüzük takarsa üstünde isimlerinizin başharfi olan bir yüzük yada kol düğmesi yaptırsan nasıl olur cnm?

Evet cnm kocaman bir evde oturuyorum çok titizim ,sürekli kakılmıştır benim adım,silerim süpürürüm durumundayım yani :))))))

Sen kiloda almıyosundur:)aman dikkat et sen daha yeni evlisin sanırım
ben evlendim ilk 3-4 ayda 7 kg aldım.şimdi vermeye uğraşıyorum

Mısırdan orada mümkün müdür bilmiyorum ama;eşin yüzük takarsa üstünde isimlerinizin başharfi olan bir yüzük yada kol düğmesi yaptırsan nasıl olur cnm?

hayatim isi sebebiyle yuzugunu bile tatil zamanlarinda ancak takabiliyo koldugmesine gelincede spor giyinir benim esim
yaa bole aklinin gidicegi biseyler yapmak istiyoruuummm hihoyyyt

ya mısracım bende tam kol düğmesi yaptır sana özel olacak bişi olsun ama diecektim sen demişsin kol düğmesi die:)

yasadigim yerde 6 tane universte var yabancilarin cok oldugu biyer merkezi diyebiliriz yani 6 october adi cairo ya bagliyiz giza ya 15 dk ama rahatim yani burda

Anladım cnm.

Canlarım ben birazdan çıkacağım oscarda ödül alan filmlerden birini izleyeceğim yarın görüşürüz

Back