Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sol yanınmı agrıyor
geçecek inş. hiç agrı kalmayacak.

halka halka doğrayıp kızartayım
sosuda yapayım üstüne
tamam canım çok saol

akşam eşimin arkadaşı gelecek karı koca
ıslak kek ve minför hamurundan poaça yapacagım,yeter demi
kahve meyvede veririm.
nediyosunuz kızlar.

Ben havuçlu keke taktım daha doğrusu kocişim sen de ıslak kekekaydirigubbakcemile5

Yemekten sonra mı gelecekler cnm,öyleyse yeter

canım çekti hepsinden:)

bn de kurufasulye düşünüyorum akşama:) CADIARZU

Ben havuçlu keke taktım daha doğrusu kocişim sen de ıslak kekekaydirigubbakcemile5

Yemekten sonra mı gelecekler cnm,öyleyse yeter

doğrusun
eşimde diyor ıslak kek mutlaka yap diye
o daha çok kakaolu şeyleri seviyor.
evet canım yemekten sonra çaya gelecekler.
bende yavaş yavaş kalkıyorum kızlar 1 saat sonra falan burdayım yine
evi bir toparlayayım.
yemekle pastayıda yapacam
saatlerce onlarla uğraşmak istemiyorum.

Valla benimde bazen canım hiiç yapmak istemiyor i$ güç falan ;-)) ama mecburen günlük $eyleri yapıyoruz i$te..bende 6 aylık evliyim ve hala temizlik için doğru düzgün bir kadın bulamadım..yarın biri ba$lıycak i$te in$allah gönlüme göre biri olur..

sinir oldum ..

tam camasırı astım girdim içeri bir baktım yağmur ciseliyor..

serdiğim hızla yenıden topladım ..

şimdi salonda yine ne alırsan 5 tl günleri baslıcak :)))

ben de kıymalı biber dolması yapayım dıyorum ..

delikafaduldendelikafadulden
Burada da yağmur yağıyor cnm,bende içeriye serdim.İki çamaşıraskısı yetmedi koltukların üstüne attım birazını

ayy kızlar kıskandırmak gibi olmasında
burda hava çok güzel bende serecegim birazdan

dolmayı bend eçok severim.
dolapta biberde var aslınd aerimmesemde yapsam bir gün iyi olacak aslında.

evet canım herkese güvenip alamıyoruz.
bizim apatmanı temizleyen bir kadın var
ben onu alacagım.
ama onunda eli çok yavaş
bende hızlı hızlı yaparım herşeyi
öylede isterim
bakalım nasıl olacak.

burada da hava açtı..

kurutma odam var benım bos oda..ipleri gerdik duvardan duvara ,pencereyı de acınca hemen kuruyor ,yarısı da salonda koltukların uzerınde ,ona cozum bulamadık :))

zaten salona kımse gırmmyor :)

ya bu dolmayı ,pilav tenceresı varya teflon onda yapsak ne olur..

hem daha genıs hem de her tarafını eşit ısıtıyor ya daha kolay pişmez mi..

gülmeyin bu soruma küserim
:dilcikar:

günaydın kızlaar

sabah sabah maşallah toplaşmışsınız ne güzel enerjiksinizz bizde uyuyamadık malum

oh çamaşırlar asılmış artık ben asmıyorum çamaşırları kociş asıyor ama harbiden benden daha güzel asıyor düzgün düzgün :) elleriyle ütüleyip öyle asıyo sanki :) halıda silemiyorum onuda kocişe sildiriyorum silmeye kalktım geçen hafta çok fenalaştım .. sanırım şanslı günelrimi yaşıyorum :)

çakırgözlüm yeter menü bence tatlı ve tuzlu .. sanırım artık gözüm yiyecek hiç bişey görmüyor hiç bişey beni çekmiyor

sumak cım olur olur pilav tenceresine dolma hemde daha güzel olur tek sıra halinde altına dizersin kısık ateştede dengeli bi şekilde pişer. ben sarmayıda öyle yapıyorum. özellikle teflon dolma için çok ideal ayrı bi lezzet katıyor çelikten daha az sulandırıyor kısık ateşte.

mısra cım geçmiş olsun canım ya rahatsızmısın

jnazım sanada geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın kıyamam Allah beterinden korusun şekercim

cssa cım sanada günaydın ve mutlu pazarlar canım

ayy kızlar kıskandırmak gibi olmasında
burda hava çok güzel bende serecegim birazdan

dolmayı bend eçok severim.
dolapta biberde var aslınd aerimmesemde yapsam bir gün iyi olacak aslında.

kizlar disarida gunes goz aliyor ama bana faydasi yok camasiri genede iceri asmak zorundayim
bikere astim disari gene yikamak zorunda kaldim safi kum toz oldu butun kiyafetler

mrb kızlar
ben geldim
ama kimsecikler kalmamış
yemegi yaptım
patlıcanları kızartım
soğan kıyma domatesle sos yapıp
borcama koyup fırına verdim biraz aldım lezetli görünüyor
inş. eşim begenir emeklerim boşa gitmez.

hava burdada soğudu birden rüzgar falan çıktı
önümüzdeki hafta heryer yağışlı gösteriyor.

hayırlısı
fırındaki puaçada çıksın bir duş alayım tamam
işim bitti olacak inş.

Çakırım bitirmişsin psta börek yemek işlerini ellerine sağlık.Umarım enişte verdiğim tarifi beğenir :)

Canım benim merhaba.Umarım geçecek bu yemeklerden tiksinmen.

Benim yaklaşık iki haftadır sol göğsüm,kolum ve sırtım ağrıyor ne yazık ki.Son birkaç gündür çok fazla ağrıyor,uyutmuyor.Bu hafta dr a gitmem lazım tabi izin alabilirsem.
Dualarınızı esirgemeyin kötü birşey çıkmasın canlarım.

insallah izin alabilirsin
allahin izniyle hic bi sorun cikmiycak canim benim bize haber vermeyi unutma sakiinnnn delikafadulden

selam kısslar nasılsınız
bende daha yeni eve geldim dün annemlerde kaldık akşam teyzemin kızını istemeye geldiler onun yanına desteğe gittim ayy ne kadar heyecanlılar bi görseniz valla canım tekrar o günleri yaşamak istedi eniştem de bi nazlandı bi nazlandı 15 gün sonra gelecekler tekrar bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
saat geç oluncada annemlere geçtik kahvaltı faslı felan yeni geldik işte.
sizler nasılsınız

selam kızlar çıktım dışarı biraz alışveriş yaptım derken evdyeim yine ve ne yemek hazır ne temizlik yaptım:) bizimki geç gelecek dye saldım kendimi valla. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…