Ben havuçlu keke taktım daha doğrusu kocişim sen de ıslak kekekaydirigubbakcemile5
Yemekten sonra mı gelecekler cnm,öyleyse yeter
sinir oldum ..
tam camasırı astım girdim içeri bir baktım yağmur ciseliyor..
serdiğim hızla yenıden topladım ..
şimdi salonda yine ne alırsan 5 tl günleri baslıcak :)))
ben de kıymalı biber dolması yapayım dıyorum ..
Valla benimde bazen canım hiiç yapmak istemiyor i$ güç falan ;-)) ama mecburen günlük $eyleri yapıyoruz i$te..bende 6 aylık evliyim ve hala temizlik için doğru düzgün bir kadın bulamadım..yarın biri ba$lıycak i$te in$allah gönlüme göre biri olur..
sinir oldum ..
tam camasırı astım girdim içeri bir baktım yağmur ciseliyor..
serdiğim hızla yenıden topladım ..
şimdi salonda yine ne alırsan 5 tl günleri baslıcak :)))
ben de kıymalı biber dolması yapayım dıyorum ..
ayy kızlar kıskandırmak gibi olmasında
burda hava çok güzel bende serecegim birazdan
dolmayı bend eçok severim.
dolapta biberde var aslınd aerimmesemde yapsam bir gün iyi olacak aslında.
günaydın kızlaar
sabah sabah maşallah toplaşmışsınız ne güzel enerjiksinizz bizde uyuyamadık malum
oh çamaşırlar asılmış artık ben asmıyorum çamaşırları kociş asıyor ama harbiden benden daha güzel asıyor düzgün düzgün :) elleriyle ütüleyip öyle asıyo sanki :) halıda silemiyorum onuda kocişe sildiriyorum silmeye kalktım geçen hafta çok fenalaştım .. sanırım şanslı günelrimi yaşıyorum :)
çakırgözlüm yeter menü bence tatlı ve tuzlu .. sanırım artık gözüm yiyecek hiç bişey görmüyor hiç bişey beni çekmiyor
sumak cım olur olur pilav tenceresine dolma hemde daha güzel olur tek sıra halinde altına dizersin kısık ateştede dengeli bi şekilde pişer. ben sarmayıda öyle yapıyorum. özellikle teflon dolma için çok ideal ayrı bi lezzet katıyor çelikten daha az sulandırıyor kısık ateşte.
mısra cım geçmiş olsun canım ya rahatsızmısın
jnazım sanada geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın kıyamam Allah beterinden korusun şekercim
cssa cım sanada günaydın ve mutlu pazarlar canım
Canım benim merhaba.Umarım geçecek bu yemeklerden tiksinmen.
Benim yaklaşık iki haftadır sol göğsüm,kolum ve sırtım ağrıyor ne yazık ki.Son birkaç gündür çok fazla ağrıyor,uyutmuyor.Bu hafta dr a gitmem lazım tabi izin alabilirsem.
Dualarınızı esirgemeyin kötü birşey çıkmasın canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?