Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Gel kankam beeee gellllllllllll hihoyyyt

tatliskom dort duvarin icini icindeki bilir ama yataga kus girilmez der buyuklerimiz
konusmayip kinini buyuttukce kimseye degil evliligine ve birbirinize zarar verirsiniz haksizmiyim :1no2:

Bazi tartisma varki...Oyle hemen kolayca affedilip barisilmiyor be arkadasim
Ben dugunun ikinci gecesini ayri yattim esimden
yuzunu gormek bile istemedim
bi kere daha yastigini firlattim odamin kapisini kapattim cunku yuzyuz gelirdi yanima
hiç de pisman olmadim.
kirilmisim, kizginim, sinirden agliyorum, onunla ayni yatakta yatmak istemedim zaten boyle kuralda yok. yatmadim iste
simdi biliyor benim neler yapabilecegimi

canimcim isanin 9 u ile 19 arasinda izin almayi dusunuyo esim bu gunler arasindaki cumartesilerimiz gorumcemin istenmesi ve nisani ile gecicek h.ici bos olucam calisanlar icin zor olucak belki ama cok istiyorum sizlerle tanismayi

Canim biz Misira temmuzda gidiyoruz insallah gamyoncuiremsu

bende diyordum ki
sadece küs duramayan benmiyim diye
neyseki bizimkızlardanda varmış
hiç küsemiyorum ya
en fazla 1 gün oda şöyle
akşam kavga ediyoz mesela
sabah erkenden işe gittiği için akşama kadar göreşemiyoz
eve gelince barışıyoz
ben duramıyorum ya
birde benim burda ondna başka kimsemde yok
kötü hissediyorum kendimi küz olunca.

Sende haklisin canim, hem o seni uzuyorsa sonra da gelipte ozur dilemiyorsa tenezzul etmezsin tabi.
Insanin kalbi kirilir birkere, onu da tekrar duzeltmek icin caba sarf etmeli karisdaki insan.
Esim cok ta fazla inatci degildir canim oda uzun sure dayanamaz, hataliysa genelde gelir barismak icin bir sekilde caba sarf eder.
Eger esim hatali olup ta inat etmis olsaydi bende inat ederdim belki dedigin gibi.

aynen canım bazen öyle şeyler oluyor ki o kadar kalbim kırılıyor ki şöyle bi düşünüyorum ya ben ne yapıyorum burda bu evde diyorum çıkıp gitsem ya diyorum kendi kendimi yiyorum bağırıp çağırıyorum ağlıyorum ona da söylüyorum hatasını gerekirse bağıra bağıra ağlıyorum kavga ediyorum sonra bi susmaya başlıyorum.....

istanbulun beşiktas semtindeyım aklında bulunsun kaydirigubbakcemile3
siz ne tarafa geliceksiniz ona göre ayarlayayım konusuruz yıne :içelim:

alistim diyebilirim buraya siz turlami geliceksiniz sadece ugrada da deniz tatilimi yapicaksiniz. aklinda bulunsun giza ve kahire muzesini gormeyi ihmal etmeyin.
canimcim sen nerdeydinki iste bende istanbula cok zor geliyorum enk getirsek super olur

Evet turla gelicez fakat otelimiz orda olacak ama gezicez de baska yerleri insallah
ben istanbulda degilim canim yurtdisindayim

Ben seni anliyorum Angel'im
artik evliyiz basit seylerden tut, onemli konulara kadar artik dikkatli davranmak gerek
saygi gerek
sevgi gerek
eger asiyorsa da hatasini anlamasi için elimizden gelen herseyi yapmak gerek
gerekirse ona inat konusmam hatta cezalandiririm da
beni fazlasiyla uzuyordu çok hemde
mecburiyetim de yok onunla konusmaya once saygiyi ogrenecekti
simdi ogrendi sukur oyle kusmemiz falan kalmadi
ama insanin basina hersey gelebilir maalesef

tatliskom dort duvarin icini icindeki bilir ama yataga kus girilmez der buyuklerimiz
konusmayip kinini buyuttukce kimseye degil evliligine ve birbirinize zarar verirsiniz haksizmiyim :1no2:

Evet buyuklerin dusuncesi ama ben katilmiyorum guzelim
Bazi sorun var ki maalesef, konusuyorsun anlamiyor, sadece erkeklik taslamak istiyor bagiriyor çagiriyor kabadayilik yapiyor. bu durumda hatasini anlamadan da konusmam
ozur dilemesini ogrensin
ben onun esiyim
bir iki kere ayri yattim bir yerim de eksilmedi
bilakis guzel bir biber oldu iliskimize
oda anladi artik
ama onemli tartismadan bahsediyorum tabiki
ha naz için yaptigim kuskunlukler var bi saati geçmez atlarim kucagina

Anlatmak istedigim buydu
Tesekkurler bitanem a.s.

biliyodum beni anlayacağını canımcım çünkü hep sen anlıyosun zaten
karakterlerimiz aynı. dediğin gibi insanın başına herşey gelebiliyor hayatta çok acımasız biz insanlarda ya ben hemen kavga edip sonra yatağa girince de bu sefer karaktersizmişim gibi geliyo önce problemi sonuna kadar halletmeli bi daha olmayacağına inanmalıyım çünkü zaten her defasında aynı şeyler için tartışmıyoruz ki dimi.
her defasında başka bi şey oluyor başka bi sorun çıkıyor karşına herşeyi de güllük gülistanlık halledemiyosun yani ..

selam kızlar nasılsınız
birileri istanbulda buluşma düzenliyo ne ama sanki bi nisanın ilk haftası yazısı gördüm orda
o hafta ben kırşehirde olcam eşimin memleketinde ordan gitcek askere :çok üzgünüm:

bizde hiç küs kalamayız eşimle zaten birbirimize sarılmadan da uyuyamayız mecbur barışıyoruz öyle olunca sırnaşık şey
ama eşim sağolsun barışana kadar kırk şaklabanlık yapar hata bende olsa bile
gerçi üç yıldır birlikteyiz daha öyle küsücek bi tartışmamız da olmadı düğün zamanı gerginlikleri hariç
onlarda da darılıp küsüşmedik hiç

jnaz çok çok geçmişler olsun Allah korumuş ya bi sadaka ver bence şükür amaçlı

Olur olur sen merak etme hihoyyyt
İnşallah bebem ya :1hug:

takvıme baktım 12 nisan olabilir a.s.

küs kalmayın zaten küs yatağa hiç gitmeyın ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…