bende onu bekliyorum kuzumm bi özür fisfisfis
bende izin derdine düştüm güzel konuya denk gelmişim kaydirigubbakcemile3
Hep gel be kuzum hep gelll
organizyonu ben hallederim a.s.
yeterki iste kaydirigubbakcemile3
ama nisanın son haftası olmasın yaralımın yanında olabilirim her an kaydirigubbakcemile3
Ne guzel, bende oyle olmayi çok istedim
Hatta evlenmeden once esime diyordum ki tartissak bile ayri yatmayalim, kus uyumayalim oda tabiki askim oyle olacak derdi
Hiç de oyle olmuyormus
Bazi zaman geldi ki damarima fena basti tenezzul bile etmedim inan...
Karakter meselesi...ama birde benim canimi çok yakti ilk aylarimda.
yaa nasil dayanabiliyosunuz kus kalamaya kizlar
alalha sukur bizim hic buyuk tartismamiz olmadi ama ufak meselerde de de ya kocisim sirinlik yapar bana ya da ben ona bizim max surat yapma suremiz 10 dk.
o 10 dk nin sonundada konusarak cozup sonra sirinlik yaparak gevsiyoruss dayanamiyoruz napalimm
Gel kankam beeee gellllllllllll hihoyyyt
canimcim isanin 9 u ile 19 arasinda izin almayi dusunuyo esim bu gunler arasindaki cumartesilerimiz gorumcemin istenmesi ve nisani ile gecicek h.ici bos olucam calisanlar icin zor olucak belki ama cok istiyorum sizlerle tanismayi
Ne guzel, bende oyle olmayi çok istedim
Hatta evlenmeden once esime diyordum ki tartissak bile ayri yatmayalim, kus uyumayalim oda tabiki askim oyle olacak derdi
Hiç de oyle olmuyormus
Bazi zaman geldi ki damarima fena basti tenezzul bile etmedim inan...
Karakter meselesi...ama birde benim canimi çok yakti ilk aylarimda.
Canim biz Misira temmuzda gidiyoruz insallah gamyoncuiremsu
Bazi tartisma varki...Oyle hemen kolayca affedilip barisilmiyor be arkadasim
Ben dugunun ikinci gecesini ayri yattim esimden
yuzunu gormek bile istemedim
bi kere daha yastigini firlattim odamin kapisini kapattim cunku yuzyuz gelirdi yanima
hiç de pisman olmadim.
kirilmisim, kizginim, sinirden agliyorum, onunla ayni yatakta yatmak istemedim zaten boyle kuralda yok. yatmadim iste
simdi biliyor benim neler yapabilecegimi
canimcim sen nerdeydinki iste bende istanbula cok zor geliyorum enk getirsek super olur
tatliskom lady cim 9unda gelis bileti 19 unda da donus bileti icin ayarlamaya calisiyoruz aradaki h.ici gunlerden birinde merkezi biyerde herkeze uygun olucak bi zamanda ayarlayalim cok guzel oluuurrr
alistim diyebilirim buraya siz turlami geliceksiniz sadece ugrada da deniz tatilimi yapicaksiniz. aklinda bulunsun giza ve kahire muzesini gormeyi ihmal etmeyin.
canimcim sen nerdeydinki iste bende istanbula cok zor geliyorum enk getirsek super olur
ne ediyim ben bu kocayı kaydirigubbakcemile3
ikna olmaz zannetmiyorum ama konusmayı deneyecem mirmirmirmir
aynen canım bazen öyle şeyler oluyor ki o kadar kalbim kırılıyor ki şöyle bi düşünüyorum ya ben ne yapıyorum burda bu evde diyorum çıkıp gitsem ya diyorum kendi kendimi yiyorum bağırıp çağırıyorum ağlıyorum ona da söylüyorum hatasını gerekirse bağıra bağıra ağlıyorum kavga ediyorum sonra bi susmaya başlıyorum.....
tatliskom dort duvarin icini icindeki bilir ama yataga kus girilmez der buyuklerimiz
konusmayip kinini buyuttukce kimseye degil evliligine ve birbirinize zarar verirsiniz haksizmiyim :1no2:
Sende haklisin canim, hem o seni uzuyorsa sonra da gelipte ozur dilemiyorsa tenezzul etmezsin tabi.
Insanin kalbi kirilir birkere, onu da tekrar duzeltmek icin caba sarf etmeli karisdaki insan.
Esim cok ta fazla inatci degildir canim oda uzun sure dayanamaz, hataliysa genelde gelir barismak icin bir sekilde caba sarf eder.
Eger esim hatali olup ta inat etmis olsaydi bende inat ederdim belki dedigin gibi.
Ben seni anliyorum Angel'im
artik evliyiz basit seylerden tut, onemli konulara kadar artik dikkatli davranmak gerek
saygi gerek
sevgi gerek
eger asiyorsa da hatasini anlamasi için elimizden gelen herseyi yapmak gerek
gerekirse ona inat konusmam hatta cezalandiririm da
beni fazlasiyla uzuyordu çok hemde
mecburiyetim de yok onunla konusmaya once saygiyi ogrenecekti
simdi ogrendi sukur oyle kusmemiz falan kalmadi
ama insanin basina hersey gelebilir maalesef
İnşallah bebem ya :1hug:Olur olur sen merak etme hihoyyyt
selam kızlar nasılsınız
birileri istanbulda buluşma düzenliyo ne ama sanki bi nisanın ilk haftası yazısı gördüm orda
o hafta ben kırşehirde olcam eşimin memleketinde ordan gitcek askere :çok üzgünüm:
bizde hiç küs kalamayız eşimle zaten birbirimize sarılmadan da uyuyamayız mecbur barışıyoruz öyle olunca sırnaşık şey
ama eşim sağolsun barışana kadar kırk şaklabanlık yapar hata bende olsa bile
gerçi üç yıldır birlikteyiz daha öyle küsücek bi tartışmamız da olmadı düğün zamanı gerginlikleri hariç
onlarda da darılıp küsüşmedik hiç
jnaz çok çok geçmişler olsun Allah korumuş ya bi sadaka ver bence şükür amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?