Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

biliyodum beni anlayacağını canımcım çünkü hep sen anlıyosun zaten
karakterlerimiz aynı. dediğin gibi insanın başına herşey gelebiliyor hayatta çok acımasız biz insanlarda ya ben hemen kavga edip sonra yatağa girince de bu sefer karaktersizmişim gibi geliyo önce problemi sonuna kadar halletmeli bi daha olmayacağına inanmalıyım çünkü zaten her defasında aynı şeyler için tartışmıyoruz ki dimi.
her defasında başka bi şey oluyor başka bi sorun çıkıyor karşına herşeyi de güllük gülistanlık halledemiyosun yani ..

Anliyorum seni bitanem...
Canim geçecek bunlar geçecek...bizde elbette bir yerde su evliligi otutturacagiz insallah
Sen guçlu ol, bu evlilik bana sabirli olmayi ogretti
sabirli ol gulum.
Ayni seyleri hissediyoruz, eger tartismayla, kusmeyle de halledebilecek bazi sorunlari varsin oyle olsun.
Bazen esim boyle yapinca, sadece yere oturup "Kalbimi çok kiriyorsun dayanamiyorum" deyip agliyorum o zaman hemen yanima kosuyor.
basaricaz ama zamanla bitanem merak etme

bende yatağa küs girilmemesi gerektiğini düşünüyorum nolursa olsun
tabi yaşadıklarınızı da siz biliyosunuz ama ne bilim bana hoş gelmiyo o fikir hele ayrı yatmak asla
eşimle evlenmeden konuşmuştuk bunları
nolursa olsun ayrı yatılmıycak
yatakta ve hatta yatak odasında tartışılmıycak aksine barışılıcak
ve sorun çözümü imkansız hale gelmedikçe ikimiz dışında kimse haberdar olmıycak durumdan özellikle aileler

ya eşim 3 ünde işinden ayrılıcak 12 sinde teslim olcak sanırım
o arada biz memleketinde olcaz o gittikten sonrada hemen dönemem geri
kayınvalidem zaten üzgün olur bende hemen dönersem çok üzülür bi kaç gün kalıp ancak dönerim
yani 15-20 si arası ancak istanbulda olurum bakalım babam buna ne diycek

bu arada buluşma topiğinde de kızlar nisanın ilk haftasına buşulma ayarlamaya çalışıyo haberiniz olsun

kızlar bazen okadar patlama noktasına geliyorum ki bende,eşime neden evlendim ki,çok pişmanım diyesim geliyor.kendimi zor tutuyorum.bunu desem çok büyük bir kavga çıkacak.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demekle yetiniyorum:çok üzgünüm:

Anliyorum seni bitanem...
Canim geçecek bunlar geçecek...bizde elbette bir yerde su evliligi otutturacagiz insallah
Sen guçlu ol, bu evlilik bana sabirli olmayi ogretti
sabirli ol gulum.
Ayni seyleri hissediyoruz, eger tartismayla, kusmeyle de halledebilecek bazi sorunlari varsin oyle olsun.
Bazen esim boyle yapinca, sadece yere oturup "Kalbimi çok kiriyorsun dayanamiyorum" deyip agliyorum o zaman hemen yanima kosuyor.
basaricaz ama zamanla bitanem merak etme

evet canım başaracağız başarmamız lazım zaten
bak ben bugünlerde çok iyi değilim zaten yani yeni bi ameliyattan çıktım ufacık laparoskopi diye girdim bi çıktım baya açık ameliyat olmuşum kistin boyutunu küçük zannediyorduk kocaman kistler çıktı içimden neremde saklamışım bilemedim şimdi tekrarlama riski var en ufak bi karın ağrısında aklım çıkıyor tekrar yenileyecekmi diye çocuğum olacak mı olmayacakmı bilmiyorum o zaten beni mahvediyor e bu kadar stresin altındayım yani herşeye kızıp alınabilirim anlayışa ihtiyacım var anlıyosunuz dimi yoksa evde stres yaşansın kavga edilsin eşiyle küsüp günlerce konuşmasın kim ister huzursuzluğu

bende yatağa küs girilmemesi gerektiğini düşünüyorum nolursa olsun
tabi yaşadıklarınızı da siz biliyosunuz ama ne bilim bana hoş gelmiyo o fikir hele ayrı yatmak asla
eşimle evlenmeden konuşmuştuk bunları
nolursa olsun ayrı yatılmıycak
yatakta ve hatta yatak odasında tartışılmıycak aksine barışılıcak
ve sorun çözümü imkansız hale gelmedikçe ikimiz dışında kimse haberdar olmıycak durumdan özellikle aileler

ya eşim 3 ünde işinden ayrılıcak 12 sinde teslim olcak sanırım
o arada biz memleketinde olcaz o gittikten sonrada hemen dönemem geri
kayınvalidem zaten üzgün olur bende hemen dönersem çok üzülür bi kaç gün kalıp ancak dönerim
yani 15-20 si arası ancak istanbulda olurum bakalım babam buna ne diycek

bu arada buluşma topiğinde de kızlar nisanın ilk haftasına buşulma ayarlamaya çalışıyo haberiniz olsun
canım hayırlı tezkereler,sen eşinden bahsettikçe benim eşim aklıma geliyor.benimkide gitsetdi
annenlerde mi kalıcaksın kesin?

evet canım başaracağız başarmamız lazım zaten
bak ben bugünlerde çok iyi değilim zaten yani yeni bi ameliyattan çıktım ufacık laparoskopi diye girdim bi çıktım baya açık ameliyat olmuşum kistin boyutunu küçük zannediyorduk kocaman kistler çıktı içimden neremde saklamışım bilemedim şimdi tekrarlama riski var en ufak bi karın ağrısında aklım çıkıyor tekrar yenileyecekmi diye çocuğum olacak mı olmayacakmı bilmiyorum o zaten beni mahvediyor e bu kadar stresin altındayım yani herşeye kızıp alınabilirim anlayışa ihtiyacım var anlıyosunuz dimi yoksa evde stres yaşansın kavga edilsin eşiyle küsüp günlerce konuşmasın kim ister huzursuzluğu

canım geçmiş olsun,dünde çok giremedim,yeni öğrendim.ameliyat mı oldun,daha önceden de olmuştun sanırım.inşallah tekrarlamaz canım tekrar geçmiş olsun

canım hayırlı tezkereler,sen eşinden bahsettikçe benim eşim aklıma geliyor.benimkide gitsetdi
annenlerde mi kalıcaksın kesin?

bende bahsederek kendimi gidiceği fikrine alıştırmaya çalışıyorum ama üzmek istemem seni de kusura bakma benneyaptımki
ya beni bi dinleyen olsa evimde kalcam ama yok delikafadulden
tek çarem annanemdi o gelir benimle kalır evde kalırız diyodum
o da gelmiyo kendisi bize küsmüş 8 aydır hala bebek sahibi olmayı düşünmediğimiz için :çok üzgünüm:

selam kizlar geri dondum kocisler mangal yapana kadar bende arkadasima forumu gosterim dedim oda benim gibi gurbetci yokmu bi meraba arkadasima\?

bende bahsederek kendimi gidiceği fikrine alıştırmaya çalışıyorum ama üzmek istemem seni de kusura bakma benneyaptımki
o da gelmiyo kendisi bize küsmüş 8 aydır hala bebek sahibi olmayı düşünmediğimiz için :çok üzgünüm:

Canim esin askere gidiyor dogal degil mi dusunmemeniz.
Bunu anlatsan annannene anlayisla karsilamaz mi canim.

selam kizlar geri dondum kocisler mangal yapana kadar bende arkadasima forumu gosterim dedim oda benim gibi gurbetci yokmu bi meraba arkadasima\?

Ohh keyfin keyf vallaha keske burda da havalar sicak olsa da bizde mangal keyfi yapsak. :çok üzgünüm:
Merhaba misirdan'in arkadasi seni de bekleriz aramiza.

canım geçmiş olsun,dünde çok giremedim,yeni öğrendim.ameliyat mı oldun,daha önceden de olmuştun sanırım.inşallah tekrarlamaz canım tekrar geçmiş olsun

sağol canım bi kere ameliyat olsum Allah ım inş son olacak:Saruboceq:

Canim esin askere gidiyor dogal degil mi dusunmemeniz.
Bunu anlatsan annannene anlayisla karsilamaz mi canim.

hayır annanem bebek hastası herkesin hemen çocuğu olmalı o bakarmış yardım edermiş ne var ki :emir_bebek:
yani kötü bi niyeti yok tabi sonra olmazsa diye korkuyo
aslında onun rizede keyfi iyi istediği gibi geziyo tozuyo kaydirigubbakcemile4 ondan gelmemek için bahane buluyo

canım sanki benim eşim gidiyo,sen anlattıkça kötü oluyorum.eşim bu sene yada seneye kesin gidecek.eşim de evde yalnız kalmama izin vermez,mümkün değil.annemlerde kalıcam,her hafta da kayınvalidemlere ziyarete gidicekmişim.küsmesinler diye

hoşgeldin canım aramıza
sağol canım bi kere ameliyat olsum Allah ım inş son olacak:Saruboceq:

inşallah angel,bir çoğumuzda bu bela var zaten,inşallah gider,peki ameliyattan önce doğum kontrol hapları küçültmedi mi?faydası olmadı canım sanırım sana

hayır annanem bebek hastası herkesin hemen çocuğu olmalı o bakarmış yardım edermiş ne var ki :emir_bebek:
yani kötü bi niyeti yok tabi sonra olmazsa diye korkuyo
aslında onun rizede keyfi iyi istediği gibi geziyo tozuyo kaydirigubbakcemile4 ondan gelmemek için bahane buluyo

Ya biliyor musun sirf annannende degil de bizim toplumda var bu dusunce.
Ilk sene icinde olmasi gerekiyor, yoksa ilerde olmaz vs vs.
Yeni evlilere de boyle korku asilamaya calisiyorlar.

Ya biliyor musun sirf annannende degil de bizim toplumda var bu dusunce.
Ilk sene icinde olmasi gerekiyor, yoksa ilerde olmaz vs vs.
Yeni evlilere de boyle korku asilamaya calisiyorlar.

evet canım sorma özellikle yaşlılar hep böyle
benim annanem eşiminde babanesi her telefonda ilk sordukları bebek var mı
bide duygu sömürüsü yapıyolar yaşlıyım da göremem de
oooooy delikafadulden
eşim askere gidince sormazlar artık sırnaşık şey

dirim daha vakit var önünüzde düşünüp hiç kafana takma
bak bizim son ay ama hala konuşmuyoruz bile
hayırlısıyla gidip dönücekler inş :Saruboceq:

Evet canim oyle vallaha, yok dedigin zaman da neyse olur ins derler.
Hayirlisi kizlar umarim cok cabuk gecer, gozunuzu kirpmadan geri doner aa ne cabuk gelip gecti zaman dersiniz. :1hug:a.s.

Evet canim oyle vallaha, yok dedigin zaman da neyse olur ins derler.
Hayirlisi kizlar umarim cok cabuk gecer, gozunuzu kirpmadan geri doner aa ne cabuk gelip gecti zaman dersiniz. :1hug:a.s.

amiiiiiiin inş canım :Saruboceq:
madem gidecekler eninde sonunda en iyisi anın tadını çıkarmak
gidişini düşünüp üzülemem, üzülmek için 5 ay vaktim olcak zaten
şimdi yanımda ya çok şükür :asigim:

canım sanki benim eşim gidiyo,sen anlattıkça kötü oluyorum.eşim bu sene yada seneye kesin gidecek.eşim de evde yalnız kalmama izin vermez,mümkün değil.annemlerde kalıcam,her hafta da kayınvalidemlere ziyarete gidicekmişim.küsmesinler diye

hoşgeldin canım aramıza

inşallah angel,bir çoğumuzda bu bela var zaten,inşallah gider,peki ameliyattan önce doğum kontrol hapları küçültmedi mi?faydası olmadı canım sanırım sana

canım ben dr gittiğimde çok geç kalmıştım 8 cm lik 2 tane kist vardı içimde ki dediğim gibi ameliyat esnasında daha da küçükler varmış aralarda onlarda temizlenmiş eğer 3-4 cm olsaydı doğum kontrol hapıyla küçültürdük dedi dr ama mümkün değil dedi ameliyat şart dedi 3 dr gittim üçüde aynı şeyi söyleyince mecburen oldum hiç bi şikayetim de yokto nerdeyse genel kontrole gitmiştim şok oldum ameliyat deyince :1shok:şimdi iyileşme dönemindeyim 6 ay içersinde ancak kendine gelirsin dedi dr. sonrada bebek çalışmaları 2 sene süre verdi olmazsa ek tedaviler felan onları düşünmek bile istemiyorum zatenmirmirmirmir

Back