Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sensi'cim anladim bebem, bu arada cumartesi aksami nasil giyinsem acep...senağlama
kizzzzzz bulusma varmis banane foto isterim bak ya ben hiç gormedim seni ama senağlama
harika bir gun olacak senin içinde
tanidiklarimindan varmi ???

Angelim, niye soguksun be gulum yaaa, barisin pazar havalar duzeliyor, çikin gezin yaaa
burda havalar harika basladi kizlar inanin bir gunes varki harika mi harika !!

Misirdan, guzelim, bizim bu yazin ki tatilimizin programi Misir Allahin izniyle hihoyyyt

Vallaha oyle olmus, tehlikeli aslinda sobalar ya cok dikkat etmek gerek.
Esinin sadece cuma gunleri mi tatili var?
Canim sen biletlerimizi gonderdikten sonra neden olmasin. kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3

canimcim onmuzdeki aylarda charter seferleri basliyo yurt ici bilet fiyatine gidis donus ucuslar var hem turlar da cok cazip

Sensi'cim anladim bebem, bu arada cumartesi aksami nasil giyinsem acep...senağlama
kizzzzzz bulusma varmis banane foto isterim bak ya ben hiç gormedim seni ama senağlama

Angelim, niye soguksun be gulum yaaa, barisin pazar havalar duzeliyor, çikin gezin yaaa
burda havalar harika basladi kizlar inanin bir gunes varki harika mi harika !!

Misirdan, guzelim, bizim bu yazin ki tatilimizin programi Misir Allahin izniyle hihoyyyt

yaralim misir programindan muhakkak haberdar et beni olurmu hic degilse tanismis oluruz kaydirigubbakcemile5

ben geldim a.s.
ne kaynaşıyonuz aranıza benı de alın benı de kaydirigubbakcemile3

Canim ben forum'e resim yerlestirmeyi dusunmuyorum ama ozelden gonderirim sana.
Yok canim henuz hic yok tanidigim aralarinda, cumartesi ilk defa tanisacagiz bakalim.
:delphin:

selam canım.
ben de yarın hastane de beraber yattığım arkadaşım vardı 2 tane zaten kızlar yurdu gibiydik hastanede onların sayesinde moralim baya düzgün olmuştu onlarla buluşcam iş çıkışı ordan da ya annemlere geçer ya eve gelirim o henüz belli değil
pazar günü içinde bi planım yok eşimle aramız biraz soğuk bugünlerde o nedenle şunu yapalım falan deyip hiç plan yapmıyorum onunla:delphin:

Iyi direnclisin canim, boyle soguk durabiliyorsan.
Ben dayanamam bozussak bile hemen barisiriz tekrar.

Ladym, kankam kuzum hosgeldim yavruummmm hihoyyyt
Nasilsin bebem ? izinden tatilden bahsediyoruz

Misirdan, bir Hurghada ya gidiyoruz, sen nerde oturuyorsun ??

Kızlaarrr bakın nısanda ıstanbulda olucam hıc anlamam sole guzel bı bulusma ayarlayalımda karsılıklı ıcalım kahvelerımızı dımı ama

Ben 3 gun küs durabilirim hatta daha fazla eger hataliysa ve benden ozur dileyene kadar konusmam da trip atarim. o gelir...
ama hataliysam hemen ozur dilerim uzatmam
ama o gurur yapar iste bi kaç gun bekler
banane, bende guzel guzel uykular çekerim o zaman ohhhhh

Ben 3 gun küs durabilirim hatta daha fazla eger hataliysa ve benden ozur dileyene kadar konusmam da trip atarim. o gelir...

bende onu bekliyorum kuzumm bi özür fisfisfis

kayseri buluşması mı var ?

Evet canim. kaydirigubbakcemile2

Sanirim biz kocisle ikimiz de dayaniksiziz, ikimizde dargin uyumayiz o gun barisiriz. :1hug:

Ladym, kankam kuzum hosgeldim yavruummmm hihoyyyt
Nasilsin bebem ? izinden tatilden bahsediyoruz?

bende izin derdine düştüm güzel konuya denk gelmişim kaydirigubbakcemile3
Kızlaarrr bakın nısanda ıstanbulda olucam hıc anlamam sole guzel bı bulusma ayarlayalımda karsılıklı ıcalım kahvelerımızı dımı ama

organizyonu ben hallederim a.s.
yeterki iste kaydirigubbakcemile3
ama nisanın son haftası olmasın yaralımın yanında olabilirim her an
kaydirigubbakcemile3

yaa nasil dayanabiliyosunuz kus kalamaya kizlar
alalha sukur bizim hic buyuk tartismamiz olmadi ama ufak meselerde de de ya kocisim sirinlik yapar bana ya da ben ona bizim max surat yapma suremiz 10 dk.
o 10 dk nin sonundada konusarak cozup sonra sirinlik yaparak gevsiyoruss dayanamiyoruz napalimm

bende izin derdine düştüm güzel konuya denk gelmişim kaydirigubbakcemile3

organizyonu ben hallederim a.s.
yeterki iste kaydirigubbakcemile3
ama nisanın son haftası olmasın yaralımın yanında olabilirim her an
kaydirigubbakcemile3

canimcim isanin 9 u ile 19 arasinda izin almayi dusunuyo esim bu gunler arasindaki cumartesilerimiz gorumcemin istenmesi ve nisani ile gecicek h.ici bos olucam calisanlar icin zor olucak belki ama cok istiyorum sizlerle tanismayi

Iyi vallaha seviyormusun Misir i ???
Ben heyecanla bekliyorum tatilimizi hihoyyyt

Istanbul bulusmasi fakat burda çogumuz Istanbuldan degiliz ki :1no2:
Maalesef...
Ben kimseyi goremem...

nisanın ilk haftası yani :içelim:
süper olur geliceğin zaman istersen hbr ver daha önceden hazırlayalım buluşmayı ki katılım çok olsun

Evet canim. kaydirigubbakcemile2

Sanirim biz kocisle ikimiz de dayaniksiziz, ikimizde dargin uyumayiz o gun barisiriz. :1hug:

Ne guzel, bende oyle olmayi çok istedim
Hatta evlenmeden once esime diyordum ki tartissak bile ayri yatmayalim, kus uyumayalim oda tabiki askim oyle olacak derdi
Hiç de oyle olmuyormus
Bazi zaman geldi ki damarima fena basti tenezzul bile etmedim inan...
Karakter meselesi...ama birde benim canimi çok yakti ilk aylarimda. :delphin:

Iyi vallaha seviyormusun Misir i ???
Ben heyecanla bekliyorum tatilimizi hihoyyyt

Istanbul bulusmasi fakat burda çogumuz Istanbuldan degiliz ki :1no2:
Maalesef...
Ben kimseyi goremem...

alistim diyebilirim buraya siz turlami geliceksiniz sadece ugrada da deniz tatilimi yapicaksiniz. aklinda bulunsun giza ve kahire muzesini gormeyi ihmal etmeyin.
canimcim sen nerdeydinki iste bende istanbula cok zor geliyorum enk getirsek super olur

nisanın ilk haftası yani :içelim:
süper olur geliceğin zaman istersen hbr ver daha önceden hazırlayalım buluşmayı ki katılım çok olsun

tatliskom lady cim 9unda gelis bileti 19 unda da donus bileti icin ayarlamaya calisiyoruz aradaki h.ici gunlerden birinde merkezi biyerde herkeze uygun olucak bi zamanda ayarlayalim cok guzel oluuurrr

Back