Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm.. stresli gecmis ama eminimki güzel gecmistir.. tatli stres olmus
ankaradami yaptiniz dügünü??

bende ankarada bakiyorum kir dügünü icin.. gerci daha ortada bisi yok ama olsun ben yinede bakiom sırnaşık şey

evet canım ben ankaradayım zaten eşim izmitte oturuyodu düğünden sonra da ankaraya geldi buraya geçirdi işini düğünde ankarada oldu ama benimki klasik salon düğünü oldu klasik angara düğünü misketli fidaydalı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sen nişanlımısın düğün felan
ankaradamı oturuyosun?

evet canım ben ankaradayım zaten eşim izmitte oturuyodu düğünden sonra da ankaraya geldi buraya geçirdi işini düğünde ankarada oldu ama benimki klasik salon düğünü oldu klasik angara düğünü misketli fidaydalı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sen nişanlımısın düğün felan
ankaradamı oturuyosun?

ben isvicrede yasiyorum ama ankaraliyim.. :lepi:
her yaz ankaraya geliriz.. zaten gelmessem deli olurum.. cok seviyorum ankarayiii.. bunaltici bi havasi olmasina ragmen sırnaşık şey
nisanli degilim daha :çok üzgünüm:
insallah bu yaz ankaraya geldigimizde olurrr... zaten yatip kalkip onun icin dua ediyorumm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben isvicrede yasiyorum ama ankaraliyim.. :lepi:
her yaz ankaraya geliriz.. zaten gelmessem deli olurum.. cok seviyorum ankarayiii.. bunaltici bi havasi olmasina ragmen sırnaşık şey
nisanli degilim daha :çok üzgünüm:
insallah bu yaz ankaraya geldigimizde olurrr... zaten yatip kalkip onun icin dua ediyorumm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hım anladım canım sen ankaraya gelin gelmek istiyosundelikafadulden
varmı bi kısmet yoksa tanıdıklara haber salalım-tatlicadiarzu-

iyiyiz canım sen nasılsın
neler yaptın dün gece nasıl geçtidelikafadulden
yenimi kalktın şekerrr

yok be tatlim ama 12 yi geciyodu kalktimizda ee 4 te yatinca normal dimi :utangac:
kocisimle basbasa fiilm izledik misirda patlattik kocisimin hilmin sonunda uykusu gelsede ben kacirdim sonra uykusunu :asigim:
sen nasilsin tatlim

hosbulduk canim nasilsin

Sensi'cim, Jnaz in evind enerdeyse yangin çikiyormus, soba yuzunden su falan atmis sondurmus ama hala evinde koku varmi ve çok korkmus
babiskom için tesekkurler canim benim
ama bende bir olay kaçirdim herhalde..Misraa nin neyi vardi ne olmus ya ?

Misirdan, hosgeldin ve gunaydin :-D
kiz sabah 4 e kadar iyisiniz vallah :-)

yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzz

kizlar...bu haftanin programi
aksam sinema arkadaslarla
yarin aksam sunnet dugunu
pazar anacigima gidicem butun gun ! insallah

iste boyle
bu aksam ki menude iskembe çorbasi ve salata var
bu kadarcik
iste boyle canlarim

anlatin neler yapacaksiniz bu haftasonu ?

yok be tatlim ama 12 yi geciyodu kalktimizda ee 4 te yatinca normal dimi :utangac:
kocisimle basbasa fiilm izledik misirda patlattik kocisimin hilmin sonunda uykusu gelsede ben kacirdim sonra uykusunu :asigim:
sen nasilsin tatlim

hosbulduk canim nasilsin

idare ediyorum canım bende yoğun baya burası öyle işte müşterilerle boğuşuyorum.

Jnaz'in olayini hic okuyamadim, ona da gecmis olsun Allah korumus vallaha.
Misranin da ufak bi tatsizlik olmus canim ama gecmis simdi sanirim.
Oh yaralim keyfine diyecek yok super program.
Bizde aksam gorumceme gidiyoruz, yarin da kk'dan bir grupla bulusuyoruz.
O konuda heyecanliyim. :teytey:Pazar gunumuz henuz belli degil.

Jnaz'in olayini hic okuyamadim, ona da gecmis olsun Allah korumus vallaha.
Misranin da ufak bi tatsizlik olmus canim ama gecmis simdi sanirim.
Oh yaralim keyfine diyecek yok super program.
Bizde aksam gorumceme gidiyoruz, yarin da kk'dan bir grupla bulusuyoruz.
O konuda heyecanliyim. :teytey:Pazar gunumuz henuz belli degil.

evet canim yaa jnaz ucuz atlatmis valla duvardaki saat bile erimis perdeler tutusuyomus az kalsin az buz degil yani verilmis sadakasi varmis

bizde 1-2 saate kadar esimin is arkadaslari ile bulusup mangal yapicaz bu aksam yemek derdim yok anliycaginiz delikafadulden
benim icin h. sonu demek sadece bu gunden ibaret oldugu icin yarin gene gunluk sikici duzenime geri donucem
yaa ben cok ozeniyorum sizin k.k hatuncuklari ile bulusmalariniza
sole bi toplanip turistik gezi yapsaniza misira
kaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

Sensi'cim, Jnaz in evind enerdeyse yangin çikiyormus, soba yuzunden su falan atmis sondurmus ama hala evinde koku varmi ve çok korkmus
babiskom için tesekkurler canim benim
ama bende bir olay kaçirdim herhalde..Misraa nin neyi vardi ne olmus ya ?

Misirdan, hosgeldin ve gunaydin :-D
kiz sabah 4 e kadar iyisiniz vallah :-)

yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzzz

kizlar...bu haftanin programi
aksam sinema arkadaslarla
yarin aksam sunnet dugunu
pazar anacigima gidicem butun gun ! insallah

iste boyle
bu aksam ki menude iskembe çorbasi ve salata var
bu kadarcik
iste boyle canlarim

anlatin neler yapacaksiniz bu haftasonu ?

selam canım.
ben de yarın hastane de beraber yattığım arkadaşım vardı 2 tane zaten kızlar yurdu gibiydik hastanede onların sayesinde moralim baya düzgün olmuştu onlarla buluşcam iş çıkışı ordan da ya annemlere geçer ya eve gelirim o henüz belli değil
pazar günü içinde bi planım yok eşimle aramız biraz soğuk bugünlerde o nedenle şunu yapalım falan deyip hiç plan yapmıyorum onunla:delphin:

allah kolaylik versin canim en zor is insanla ugrasilan istir derler

evet canım o kadar nazlılarki sanki bi araba alıp kasko yaptıdılar diye bizide satın aldılar
burunları bi karış havada dün verdiğim teklifi kabul eder bugün gelir param yetmedi düşür der aman işte ya Çok üzgünüm çoook

evet canim yaa jnaz ucuz atlatmis valla duvardaki saat bile erimis perdeler tutusuyomus az kalsin az buz degil yani verilmis sadakasi varmis

bizde 1-2 saate kadar esimin is arkadaslari ile bulusup mangal yapicaz bu aksam yemek derdim yok anliycaginiz delikafadulden
benim icin h. sonu demek sadece bu gunden ibaret oldugu icin yarin gene gunluk sikici duzenime geri donucem
yaa ben cok ozeniyorum sizin k.k hatuncuklari ile bulusmalariniza
sole bi toplanip turistik gezi yapsaniza misira
kaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

Vallaha oyle olmus, tehlikeli aslinda sobalar ya cok dikkat etmek gerek.
Esinin sadece cuma gunleri mi tatili var?
Canim sen biletlerimizi gonderdikten sonra neden olmasin. kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3

Back