Vallaha oyle olmus, tehlikeli aslinda sobalar ya cok dikkat etmek gerek.
Esinin sadece cuma gunleri mi tatili var?
Canim sen biletlerimizi gonderdikten sonra neden olmasin. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Sensi'cim anladim bebem, bu arada cumartesi aksami nasil giyinsem acep...senağlama
kizzzzzz bulusma varmis banane foto isterim bak ya ben hiç gormedim seni ama senağlama
harika bir gun olacak senin içinde
tanidiklarimindan varmi ???
Angelim, niye soguksun be gulum yaaa, barisin pazar havalar duzeliyor, çikin gezin yaaa
burda havalar harika basladi kizlar inanin bir gunes varki harika mi harika !!
Misirdan, guzelim, bizim bu yazin ki tatilimizin programi Misir Allahin izniyle hihoyyyt
Sensi'cim anladim bebem, bu arada cumartesi aksami nasil giyinsem acep...senağlama
kizzzzzz bulusma varmis banane foto isterim bak ya ben hiç gormedim seni ama senağlama
harika bir gun olacak senin içinde
tanidiklarimindan varmi ???
selam canım.
ben de yarın hastane de beraber yattığım arkadaşım vardı 2 tane zaten kızlar yurdu gibiydik hastanede onların sayesinde moralim baya düzgün olmuştu onlarla buluşcam iş çıkışı ordan da ya annemlere geçer ya eve gelirim o henüz belli değil
pazar günü içinde bi planım yok eşimle aramız biraz soğuk bugünlerde o nedenle şunu yapalım falan deyip hiç plan yapmıyorum onunla
Canim ben forum'e resim yerlestirmeyi dusunmuyorum ama ozelden gonderirim sana.
Yok canim henuz hic yok tanidigim aralarinda, cumartesi ilk defa tanisacagiz bakalim.
Ladym, kankam kuzum hosgeldim yavruummmm hihoyyyt
Nasilsin bebem ? izinden tatilden bahsediyoruz
Misirdan, bir Hurghada ya gidiyoruz, sen nerde oturuyorsun ??
Iyi direnclisin canim, boyle soguk durabiliyorsan.
Ben dayanamam bozussak bile hemen barisiriz tekrar.
Ben 3 gun küs durabilirim hatta daha fazla eger hataliysa ve benden ozur dileyene kadar konusmam da trip atarim. o gelir...
ama hataliysam hemen ozur dilerim uzatmam
ama o gurur yapar iste bi kaç gun bekler
banane, bende guzel guzel uykular çekerim o zaman ohhhhh
kayseri buluşması mı var ?
Ben 3 gun küs durabilirim hatta daha fazla eger hataliysa ve benden ozur dileyene kadar konusmam da trip atarim. o gelir...
ama hataliysam hemen ozur dilerim uzatmam
ama o gurur yapar iste bi kaç gun bekler
banane, bende guzel guzel uykular çekerim o zaman ohhhhh
Ladym, kankam kuzum hosgeldim yavruummmm hihoyyyt
Nasilsin bebem ? izinden tatilden bahsediyoruz?
Kızlaarrr bakın nısanda ıstanbulda olucam hıc anlamam sole guzel bı bulusma ayarlayalımda karsılıklı ıcalım kahvelerımızı dımı ama
bende izin derdine düştüm güzel konuya denk gelmişim kaydirigubbakcemile3
organizyonu ben hallederim a.s.
yeterki iste kaydirigubbakcemile3
ama nisanın son haftası olmasın yaralımın yanında olabilirim her an kaydirigubbakcemile3
Evet canim. kaydirigubbakcemile2
Sanirim biz kocisle ikimiz de dayaniksiziz, ikimizde dargin uyumayiz o gun barisiriz. :1hug:
Iyi vallaha seviyormusun Misir i ???
Ben heyecanla bekliyorum tatilimizi hihoyyyt
Istanbul bulusmasi fakat burda çogumuz Istanbuldan degiliz ki :1no2:
Maalesef...
Ben kimseyi goremem...
nisanın ilk haftası yani :içelim:
süper olur geliceğin zaman istersen hbr ver daha önceden hazırlayalım buluşmayı ki katılım çok olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?