İyiyim tatlım.Sen nasılsın?Biraz yorgunluk vardır tabi ama evin cici olduğu için geçmiştir kesin.
bende iim canım evet aynen öle evi böle güzell tertemiz yeni görünce unutuyo insan yorgunluğu kalmadı yorgunluk bitti gitti:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim tatlım.Sen nasılsın?Biraz yorgunluk vardır tabi ama evin cici olduğu için geçmiştir kesin.
evet canım sivasa taşındım o yüzden öle gözüküyo:)sen karıştırdın sanırım nerden nereye taşıncağımı ama olsun olur böle şeyler canım nasılsın canım herşey yolundamı
bende reglimlerimde çok sancı çekerdim takiii çalışmaya başlayana kadar hastanede çalışıodum ben kaddın doğum doktorumuz magnezyum önerirdi regl sancılarına o gün bugün içerim hiç olmaz evlendikten sonrada zaten azaldı tavsiye ederim yan etkiside yok tadıda güzel suya katıp içiyosunuz deneyin memnun kalcanıza eminim fıstıklar
Sivas'ta misin simdi canim isin ne oldu?
Bende iyim canim ne olsun ayni tas ayni hamam ne ilerleme ne gerileme var. kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgeldin
tam olayı bilmiyorum ama yeni taşındın galiba hayırlı olsun
canım ne yazıkki yoğunum bu aralar,profilinde hep sivas yazıyor hatırlıyordum,kusura bakma
magnezyum dediğin nedir,eczanede mi atılıyor ilk defa duydum
hoşbuldum canım evet yeni taşındım hemde memlekete:)
canım evet eczanede satılıyor magnesıum diasporal 300 granules tam adı bu. buda zaten kasları gevşetiyo rahatlatıyo bunu ilk gece de de öneriyo doktorlar hani şu malum gece var ya o geceyi diorum o zaman da bunu içmeyi öneriolar kasları gevşetip rahatlattığı için
Hehe _angel'in dedigi gibi daha once neredeydin ama bu konuda. kaydirigubbakcemile3
mrb canım hoşgeldin
hatırladım ben seni hemşireydin
taşınma işlerin bittimi
attınmı yorgunluğu
ailene çokmu yakınsın canım.
mrb canım hoşgeldin
hatırladım ben seni hemşireydin
taşınma işlerin bittimi
attınmı yorgunluğu
ailene çokmu yakınsın canım.
Alüüüüüüüüü napıyorsunuz.Ben pasta börek sitelerine bir daldım çıkamadım![]()