Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap kullanmiyor musunuz kizlar sanciniz icin, ben her ay hap kullanirim yoksa bende dayanamam.
Hap kullanmiyor musunuz kizlar sanciniz icin, ben her ay hap kullanirim yoksa bende dayanamam.
Kullanacağınız hap aslında ağrı kesici değil bunu biliyor muydunuz?
Ben de geçen yıl eşi dr olan bir arkadaşımdan öğrendim ve uyguluyorum.
O hissettiğimiz ağrılar neymiş bilin bakalım?
Dur Sensi'cim, banada yakistiran olmadi :ecrin_bebek:
Angelim, canim bende agladim açikçasi senağlama
Cok sanci yapti ya...ama yillardir çekiyorum ben
Birde derler ki, evlenince geçer, hap kullaninca geçer,
Hiç alakasi bile yok, Inanmayin !!!!!!!!
Kullanacağınız hap aslında ağrı kesici değil bunu biliyor muydunuz?
Ben de geçen yıl eşi dr olan bir arkadaşımdan öğrendim ve uyguluyorum.
O hissettiğimiz ağrılar neymiş bilin bakalım?
slm kızlar ben geldimm sonunda eve neti bağlattık nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyayım mı önemli bilmem gereken bişiler oldumu olmadıysa daha sonra yavaş yavaş okuyayım:)
ha bu arada aramızda anne olcakmı varr??
aa hoşgeldin canım,taşınma işin bitti mi hala sivas gözüküyor profilinslm kızlar ben geldimm sonunda eve neti bağlattık nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyayım mı önemli bilmem gereken bişiler oldumu olmadıysa daha sonra yavaş yavaş okuyayım:)
çok şaşırdım.benim ağrım olmaz hiç,sadece geçen sene kistim olduğu zaman adetim çok ağrılı olurdu.hatta apranax içince istifra ederdim,ağır bir ilaç tabi,ama şimdi kendiliğinden geçti.adaçayı beni çok rahatlatıyor kızlar olmadan 2 gün önce başlıyorum içmeye,ben çok faydasını gördüm adaçayının,tadı sevimli olmasadaAğrılar 'Kas Ağrısı'ymış.Kas Gevşeticiiiiiiiii Hap kullanacaksınız ve çokkkkkkkk şaşıracaksınız.
Haaaaaaa banada dua etmeyi unutmayın emi?
Hoşgeldin cnm.
Anne aday adayları var :)
cssa canim hosgeldin inet baglanmasina cok sevindim evin nasil oldu tamamen yerlestiniz mi?
Yok yok anne adayi yok aramizda bildilerinin disinda, banada yakismiyormus zaten. senağlamahehe girgir geciyoruz canim sen bakma ciddi birsey yok. kaydirigubbakcemile3
Ağrılar 'Kas Ağrısı'ymış.Kas Gevşeticiiiiiiiii Hap kullanacaksınız ve çokkkkkkkk şaşıracaksınız.
Haaaaaaa banada dua etmeyi unutmayın emi?
aa hoşgeldin canım,taşınma işin bitti mi hala sivas gözüküyor profilin
çok şaşırdım.benim ağrım olmaz hiç,sadece geçen sene kistim olduğu zaman adetim çok ağrılı olurdu.hatta apranax içince istifra ederdim,ağır bir ilaç tabi,ama şimdi kendiliğinden geçti.adaçayı beni çok rahatlatıyor kızlar olmadan 2 gün önce başlıyorum içmeye,ben çok faydasını gördüm adaçayının,tadı sevimli olmasada
hmm anladım canım o zaman şimdilik boşuna sevinmeyeyim bebişler gelince sevinelim dimi:CüvCüv:
nasılsın canım
slm kızlar ben geldimm sonunda eve neti bağlattık nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyayım mı önemli bilmem gereken bişiler oldumu olmadıysa daha sonra yavaş yavaş okuyayım:)