Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hap kullanmiyor musunuz kizlar sanciniz icin, ben her ay hap kullanirim yoksa bende dayanamam.

Kullanacağınız hap aslında ağrı kesici değil bunu biliyor muydunuz?
Ben de geçen yıl eşi dr olan bir arkadaşımdan öğrendim ve uyguluyorum.
O hissettiğimiz ağrılar neymiş bilin bakalım?

Dur Sensi'cim, banada yakistiran olmadi :ecrin_bebek:

Angelim, canim bende agladim açikçasi senağlama
Cok sanci yapti ya...ama yillardir çekiyorum ben
Birde derler ki, evlenince geçer, hap kullaninca geçer,
Hiç alakasi bile yok, Inanmayin !!!!!!!!

Hap kullanmiyor musunuz kizlar sanciniz icin, ben her ay hap kullanirim yoksa bende dayanamam.

kullanıyorum ama faydası yokki canım ya zaten hapta kullanmasam bayılırım sancıdan
ayrıca sana da yakışır canım benim hepimiz hayırlısıyla anne oluruz burda o sevincimizide paylaşırız inş.:emir_bebek:

Sensi'cim, ben agri kesici degil fakat karin agrisi için kullandim, geçmedi
agri kesici aldim, geçmedi
bu sanciyi hiç bir hap geçirmedi bende
ne haplar kullandim bir bilsen...

Misraa'cim, neymis guzelim ?

Dur Sensi'cim, banada yakistiran olmadi :ecrin_bebek:

Angelim, canim bende agladim açikçasi senağlama
Cok sanci yapti ya...ama yillardir çekiyorum ben
Birde derler ki, evlenince geçer, hap kullaninca geçer,
Hiç alakasi bile yok, Inanmayin !!!!!!!!

ya yok bu sancının ne evlenmekle ne de hapla alakası yok bu beter bişey ya doğum kontrol hapı sadece azaltıyor bunu anladım ben
çocuk oluncada geçermiş güya ama o da yalan çocuğu olan ve ağrı çeken bi sürü arkadaşım var:kızgın:

Kullanacağınız hap aslında ağrı kesici değil bunu biliyor muydunuz?
Ben de geçen yıl eşi dr olan bir arkadaşımdan öğrendim ve uyguluyorum.
O hissettiğimiz ağrılar neymiş bilin bakalım?

Canim anlamadim nasil yani? Ben sirf adet agrisi, sancisina karsi olan hap kullaniyorum. Yeni basladiginda 2 tane yutuyorsun sonra 8 saat sonra birtane daha yutuyorsun agrisiz geciyor ilk gunun.

Ama ama ama kimse beni demedi hic. senağlama
Saka yapiyorum kizlar. :1closedeyes:

slm kızlar ben geldimm sonunda eve neti bağlattık nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyayım mı önemli bilmem gereken bişiler oldumu olmadıysa daha sonra yavaş yavaş okuyayım:)
ha bu arada aramızda anne olcakmı varr??

Ağrılar 'Kas Ağrısı'ymış.Kas Gevşeticiiiiiiiii Hap kullanacaksınız ve çokkkkkkkk şaşıracaksınız.

Haaaaaaa banada dua etmeyi unutmayın emi?

slm kızlar ben geldimm sonunda eve neti bağlattık nasılsınız ne var ne yok geçmişi okuyayım mı önemli bilmem gereken bişiler oldumu olmadıysa daha sonra yavaş yavaş okuyayım:)

Hoşgeldin cnm.

Anne aday adayları var :)

cssa canim hosgeldin inet baglanmasina cok sevindim evin nasil oldu tamamen yerlestiniz mi?
Yok yok anne adayi yok aramizda bildilerinin disinda, banada yakismiyormus zaten. senağlamahehe girgir geciyoruz canim sen bakma ciddi birsey yok. kaydirigubbakcemile3

aa hoşgeldin canım,taşınma işin bitti mi hala sivas gözüküyor profilin

Ağrılar 'Kas Ağrısı'ymış.Kas Gevşeticiiiiiiiii Hap kullanacaksınız ve çokkkkkkkk şaşıracaksınız.

çok şaşırdım.benim ağrım olmaz hiç,sadece geçen sene kistim olduğu zaman adetim çok ağrılı olurdu.hatta apranax içince istifra ederdim,ağır bir ilaç tabi,ama şimdi kendiliğinden geçti.adaçayı beni çok rahatlatıyor kızlar olmadan 2 gün önce başlıyorum içmeye,ben çok faydasını gördüm adaçayının,tadı sevimli olmasada

cssa canim hosgeldin inet baglanmasina cok sevindim evin nasil oldu tamamen yerlestiniz mi?
Yok yok anne adayi yok aramizda bildilerinin disinda, banada yakismiyormus zaten. senağlamahehe girgir geciyoruz canim sen bakma ciddi birsey yok. kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım evim güzel oldu yerleştim tamamen sonunda sen nasılsın ne var ne yok

ya kas gevşetici hapı ismi verebilirmisin canım
aslında hep diyolar kullan diye ama ben hep ihmal ediyorum
şimdi bi deneyim bari
ha sana dua edicem olsada olmada merak etme canımcım

aa hoşgeldin canım,taşınma işin bitti mi hala sivas gözüküyor profilin

çok şaşırdım.benim ağrım olmaz hiç,sadece geçen sene kistim olduğu zaman adetim çok ağrılı olurdu.hatta apranax içince istifra ederdim,ağır bir ilaç tabi,ama şimdi kendiliğinden geçti.adaçayı beni çok rahatlatıyor kızlar olmadan 2 gün önce başlıyorum içmeye,ben çok faydasını gördüm adaçayının,tadı sevimli olmasada

evet canım sivasa taşındım o yüzden öle gözüküyo:)sen karıştırdın sanırım nerden nereye taşıncağımı ama olsun olur böle şeyler canım nasılsın canım herşey yolundamı

bende reglimlerimde çok sancı çekerdim takiii çalışmaya başlayana kadar hastanede çalışıodum ben kaddın doğum doktorumuz magnezyum önerirdi regl sancılarına o gün bugün içerim hiç olmaz evlendikten sonrada zaten azaldı tavsiye ederim yan etkiside yok tadıda güzel suya katıp içiyosunuz deneyin memnun kalcanıza eminim fıstıklar

Sivas'ta misin simdi canim isin ne oldu?
Bende iyim canim ne olsun ayni tas ayni hamam ne ilerleme ne gerileme var. kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin
tam olayı bilmiyorum ama yeni taşındın galiba hayırlı olsun

Back