Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ay simdi haber aldim...bi arkadasimizin kiz kaçmis :1shok:
Kiz biraz hasta...çok kotu migrenleri oluyor oda kuçukken kizkardesi onunde bogulmustu yazik
Annesi agit yakiyormus annemle orda simdi
Yarin basin agricak, hastalanacaksin, el karisi sana annelik yaparmi kizimmm koydun gittin e kizim diye agliyormus senağlama
Niye gitti ya...niye niye...
oglan evi bi kerecik geldi istemeye, kiz evi yok dedi, e bi daha gelinmez mi ?
korktular kaçtilar ?
offfffffffffffff

Cssa'cim sevindim senin adina be guzelim, Allah hep mutlu gunleri nasip etsin size ailecek

Angelim, neden olmasin ? korunuyormusun sen ?

Dirimim...sen bana küsmüsun ??

Uykummmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadiiiiiiiiiiiiiii uyandırınnnnnnnnnnn

Yaralım üzüldüm cnm :(

kızlar ya hem evlilik hem iş nasıl oluyo zorlanıyomusunuz tavsiye ediomusunuz bende inş iş bulunca çalışmaya başlıcam ama karasızım ya ne dersiniz

Bende uzuldum...

Hem evlilik, hem çalismak çok guzel bence. Aliskinim çalismaya evde duramam
Esim evde çok yardimci oldugu için zorluk çekmiyorum çok
Benim derdim yemekle.
Birde utuyle

Ay simdi haber aldim...bi arkadasimizin kiz kaçmis :1shok:
Kiz biraz hasta...çok kotu migrenleri oluyor oda kuçukken kizkardesi onunde bogulmustu yazik
Annesi agit yakiyormus annemle orda simdi
Yarin basin agricak, hastalanacaksin, el karisi sana annelik yaparmi kizimmm koydun gittin e kizim diye agliyormus senağlama
Niye gitti ya...niye niye...
oglan evi bi kerecik geldi istemeye, kiz evi yok dedi, e bi daha gelinmez mi ?
korktular kaçtilar ?
offfffffffffffff

off ya üzüldüm tatlım annesi çok üzgün belli Allah sabır versin
gelip barışırlar şimdi
dayımın kızı da kaçmıştı off hemde küçücük yaşta belçikada oturuyolar dayımlar bi oğlan bulmuş bizim kız hemde msn de oğlan demiş hemen evlenelim bizim salakta tabi dayım gözünden sakınıyor öyle erkek falan görmedi ya kabul etmiş onlar gelmediler bile sadece kız dayıma baba evlencem demiş oda olmaz demiş sen gece topla herşeyini kaç iki gün sonra geldiler dayımlar perişan oldu tabi oğlanın ailesi burda para yok pul yok meğer günü bitiyomuş orda kalmak için acele etmiş evlenmeye sonra düğününüde dayım yaptı evinide dayım dayadı döşedi şimdi iki çocukları var ama perişan kız 2 ay kocasında 1 ay babasında her gelişinde bi daha gitmicem diye yine gidiyo neyse uzatmayıımm zor bu işler Allah hayırlısı versin hepimize:Saruboceq:

Bende uzuldum...

Hem evlilik, hem çalismak çok guzel bence. Aliskinim çalismaya evde duramam
Esim evde çok yardimci oldugu için zorluk çekmiyorum çok
Benim derdim yemekle.
Birde utuyle

Ne yazıkki ben tek başımayım dostum.Ütüden nefret ederim istemediğim ot burnumun dibinde bitti resmen.O kadar çok çamaşır ve ütü oluyorki:( İki kişiyiz haftada 5 makine çamaşır yıkıyorum,eşim herşeyi bir kez giyiyor.Uğraş dur pantalon kazak gömlek ütülemekle:(

Birde evimin temizliği çok zorr,büyük olduğu için :(

kızlar ya hem evlilik hem iş nasıl oluyo zorlanıyomusunuz tavsiye ediomusunuz bende inş iş bulunca çalışmaya başlıcam ama karasızım ya ne dersiniz

zor canım ya hele benim gibi mesai saatlerin uzun olur ve de c tesinde tatil olmazsa çok zor hep koşturmaca halinde geçiyor zamanın aynen mısraanın dediği gibi ütüden nefret ederim en zoruda o hiç bitmiyor ütü masası hep kurulu bizim evde ve çamaşırlık şimdi boş bi odam var orada her şey hazır bekliyor çamaşır dan bıkıyo insan pazar günü bütün gün temizlikle geçiyor genelde yemekten hiç bahsetmiyorum zaten off off

Canım sen benim dediklerime kulak asma bizim yaşam biraz sıradışı.
Çamaşır ve ütü çokluğu,eşimin çok yemek seçmesi,evimin abartı büyük olması..vs

Çalışan kadın her zaman planlıdır,ayırdığı zaman aralıklarında işi yapar.Evde olduğunda savsaklıyorsun.

Sonuç;kesinlikle çalışmalısın

off ya üzüldüm tatlım annesi çok üzgün belli Allah sabır versin
gelip barışırlar şimdi
dayımın kızı da kaçmıştı off hemde küçücük yaşta belçikada oturuyolar dayımlar bi oğlan bulmuş bizim kız hemde msn de oğlan demiş hemen evlenelim bizim salakta tabi dayım gözünden sakınıyor öyle erkek falan görmedi ya kabul etmiş onlar gelmediler bile sadece kız dayıma baba evlencem demiş oda olmaz demiş sen gece topla herşeyini kaç iki gün sonra geldiler dayımlar perişan oldu tabi oğlanın ailesi burda para yok pul yok meğer günü bitiyomuş orda kalmak için acele etmiş evlenmeye sonra düğününüde dayım yaptı evinide dayım dayadı döşedi şimdi iki çocukları var ama perişan kız 2 ay kocasında 1 ay babasında her gelişinde bi daha gitmicem diye yine gidiyo neyse uzatmayıımm zor bu işler Allah hayırlısı versin hepimize:Saruboceq:

Offf offf Offf :1shok:
Bu ne Allah korusun Yarabbimmm
Resmen kandirmis kizi..Oda amma safmis be guzelim
Babasi hayir dedi diye kaçilinirmi ?
Yuh yani...Ha simdide perisan...
Offf Allahim hayirli evlatlar, hayirli dunurler, hayirli kapilar nasip eyle guzel Allahim :Saruboceq:

Ne yazıkki ben tek başımayım dostum.Ütüden nefret ederim istemediğim ot burnumun dibinde bitti resmen.O kadar çok çamaşır ve ütü oluyorki:( İki kişiyiz haftada 5 makine çamaşır yıkıyorum,eşim herşeyi bir kez giyiyor.Uğraş dur pantalon kazak gömlek ütülemekle:(

Birde evimin temizliği çok zorr,büyük olduğu için :(

Ne guzel iste guzelim evin kocamann, ustelik kendi evin
hadi sen hamaratlisin ustesinden gelirsin ama yoruluyorsundur buna eminim
Benim evim o kadar buyuk degil
ben gunluk yapiyorum mesela wc, banyo, mutfak illa ki her gun temizleniyor, bulasik birakmam, masayi toplamadan yatmam
esimin de titiz olmasi bana buyuk bir fayda
ama tabi daha ogrenmem gereken çok sey var...
dipli bucakli bir temizlik yapmam gerek ama ne zaman offff

Offf Allahim hayirli evlatlar, hayirli dunurler, hayirli kapilar nasip eyle guzel Allahim :Saruboceq:

evet yaralım çok saftı bizim kız şimdide mutsuz benimle yaşıt düşünsene daha 25 ine yeni girdi 18 inde falan kaçtı ki hemen de çocuğu oldu ardından bi daha şimdide böyle işte
off off

Amin!
Canim sen yinede fazla birsey soyleme,
yarin bizim de cocuklarimiz olur onlarin ne olacagi belli mi.
Allahim hayirli evlat versin, kimseyi de dogru yoldan sasirtmasin.

Ne guzel iste guzelim evin kocamann, ustelik kendi evin
hadi sen hamaratlisin ustesinden gelirsin ama yoruluyorsundur buna eminim
Benim evim o kadar buyuk degil
ben gunluk yapiyorum mesela wc, banyo, mutfak illa ki her gun temizleniyor, bulasik birakmam, masayi toplamadan yatmam
esimin de titiz olmasi bana buyuk bir fayda
ama tabi daha ogrenmem gereken çok sey var...
dipli bucakli bir temizlik yapmam gerek ama ne zaman offff

ay yaralım ya ben bu pazar sabah 7 30 ta bi kalktım 11 e kadar ütü 11 de kahvaltı sonrada mutfağa girdim dip köşe işte bayadır hastayım diye elim değmiyordu fırının arkası buzdolabı aspratör bulaşık mak ve dolapların altı arkası derken bi baktım 3 olmuş saat sonrada eve giriştim odalar ev süpür sil toz al koltuk arkası falan amannn 8 e kadar sonrada hal derman kalmadı tabi :delphin:

Back