Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:)))) sen gene 3 senede 8 kilo almışsın ben evlendikten 3 ay sonra 8kilo almış durumda buldum kendimi((( daha 6 ay oldu evleneli zayıflamaya çalışıorum 10kg kadar aldım(((

merhaba bu arada herkese:))))

hadi ya bende kendime üzülüyordum neyse içime su serptinkaydirigubbakcemile3 saka bi yana kesinlikle vermemiz lazım bu kiloları ne olcak evde oturuyrum durmadan ye,çalışssam almamda bu krizde iş nerdeeee arıyorz bklım

inş yaa sohbet edelim yeni gelinler olarak :)))
sayılırsın canm ya 15 ay ne ki bizim evliliğimizin 5 katı sadece:)))

ayy kızlarr merhabaaa

bende evleneli 6 ay bitti ama bende bi 5 kilo kadar aldımm(

off fazla bişide yemiyorum niye aldım ben bu kilolalrı???????

psikolojik olarak rahatladığım için olabilir mi yaaaaaaaaa

Herkese selamlar...
Hasretle sevgi karisimi kucak dolusu opucukler
Yeni yiliniz kutlu olsun
o kadar çok ozledim ki hepinizi...anlatamam...

Beni soracak olursaniz, çok sukur bir yaramazlik yok...Iyiyim

Kim bilir neler neler olmustur ben yokken burada ama topigimizi devam ettirmissiniz çok sevindim

Hepinizi çok oper, tekrar gorusmek dilegiyle hosçakalin

selam kizlaaar bende evleneLi 2. sene olacak agustosda ama topu topuna esimle bi 6 ayim gecdi birlikde diyebilirim... 25.agustos.2008 de evlendik.. 23.subat 2009 da askere giddi yildönümümüzde bile birlikde olamadik masesef.. bu ara icerisinde 3.üz bebeklere hamile kaldim ve düsük yapdim .. bunalim stress vs. derken 5 kiloya yakin aldim özlem ve hasrette eklenince 8 kiloyu buldu ..
suan spor yapiyorum evlendigimde 49 kiloydum suan baya bi tombis oldum kaydirigubbakcemile3
57 kilo civarindayim delircem ... esim gelene kadar acaip kilo vermem lazim yoksa adam beni kapiya koyar kaydirigubbakcemile3

canım 3üz bebeklere doğal yolla hamile kaldın sanırım maşallah ya inşallah yine olur kilolarda gider ben 2.5 yıllık evliyim birde 1.5 yaşında kızımız var bende evlendiğimde 47 kiloydum balayında 49 oldum ve sonra hamile kaldım şimdi yine 46 kiloyum:)

kizlar cok alakasiz olacak ama bisey sormam lazim forumda nereye soracagimi bilemedim. elyaf yastiklar makineye atilir mi acaba. elyaf yastik temizligi nasil yapilir

kızlar,yağmurlu çamurlu bır havada evlenmek ıstemıyorum ama acıkcası bunun ıcınde mayıs hazıran beklemek sımdı uzak gelıyor,sızce ne yapmalıyım,tarıh kararı bana bağlı,şubat olsun mu dıy edusunuyorum ama acaba kışın evlenmek cok mu zor olur?

ben 25 haziranda evlendim sabah kalktım bir baktımki şakır şakır yağmur vardı. yani planlasan da ne olacağını bilemezsin

ayyyyyyyy okudukça heyecanlanıyorum:))))))))))))))) hayırlısyla bi an önce evlensem de ben de buraya yazsam:) asker yolu bekliyorum naparsın:)

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle o kadar tatlısınız ki hepinizi tek tek öpesim geldi benim düğünüm de ekime kaldı, eylül 24 te nişanlım askerden dönüyo, ama henüz bizim tarihimiz belli deil ne yazıkki ben de hep kır düğünü hayalleri kuruyodum ama maalesef hayal olarak kalıcak bu hep içimde uhde olarak kalıcak sanırım kıslar

kızlar bi sorum olacak size evlenince kadınlar kilo alır diyo herkes doğrumu ve neden? ben şahsen kilo alırsam kendimi odaya kitlerim anahtarı dışarı atarım bişey yemeyim diye :) hep kendimi bildim bileli yazın kendiliinden 46 kiloya düşüyorum kışında en fazla 49 kilo oluyorum. ve dikkat etmem yediğime içtiğime istediğimide yerim ama çok iştahlı biriside değilim. kola ve kahveye sadece dikkat ediyorum selülit olmasın diye .

ben katılmıyorum sahsen ewlenmeden once 60 kıloydum 50lı kıloya dstum ve daha bır senelık ewlıyım..esım artık dalga geciyor askım somalıdekı cocuklara benzedın artık kılo al dıye..:):)

hayr canım kesınlıkle dogru deıl ben ewlenmeden once 60 kıloydum sımdı 50 kıloya dustum..ustelık 1 senelık ewlıyım..esım artık dalga gecıyo askım somalıdekı cocuklara benzedın dıye :)) sıkma yanı canını bunyene baglı o :)

ben nisanda evlendim. düğünümün olacagı hafta haca süperdi.düğün günümde resmen gök delindi..ertesi gün ise hava yine günlük güneşlikti..buna karşın arkadaşm aralıkta nişanlandı..o hafta her yer kar camurdu..ama onun nişan günü resmen kış güneşii her yeri parlatıyordu super bi hava vardı..şans sadece fazla takılma ne kadar hassas olursan o kadar kötu oluor

merhabalar kizlar ben bu gun uye oldum aranizda cok yeniyim... fakat ogrenmek istedigim bi konu var. ben bulgaristanliyim ve sevgilimde turkiyede yasiyor yakin zamanda nisanim olucak fakat soz kesilirken ve nisanda su alip verme taki mevzularini hic bilmiyorum... ayrica kayin validemde biraz cimri :) sizden yardim istiyorum lutfen yardim edin bana... soz eksmeye gelirken neler getirilir kiza ve kiz tarafi damada ne vermelidir altin vesayre isleri, auni sekilde nisanda ailemin oglan tarafindan talepte bulunabilirmi istedikelrini. etrafimda kisiler evet isteyebilirmisim diyolar fakat karsi taraf kayinvalidemse ben ne isterse onu aliyom diyo ve kafam cok karisik. tabikide ehrkes kendi imkanina gore seyelr alip takacaktir ama ben sadece neye hakkim oldugunu bilmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…