Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Selamlar arkadaşlar gunaydın. Aranıza yeni katıldım henuz bi hafta oldu sanırım.Allah kolaylık versin angel işlerinde. Benimde işim aşırı yorucuydu ayrıldım dayanamadım stresine. Şimdi evdeyim gerci ama olsun. Bende bugun erken uyandım.uyuyamadım:) Benim evlilik önumuzdeki yaza olucak umarım. Ama inanın şimdiden heyecanlıyım ben:))) Hazırlıklar iyice başladı mı yardımlarınızı almak isterim hepinizden. :ecrin_bebek:

iyiyim ben wylma epey temizlik yaptım. anca dinleniyorum. yorgunum azcık

Utu yapmak da ayrı bir derttir ya kolay gelsin cnmcım çok çok.kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan cok sagol pinky cim sorma. bi de biriktirdim biraz kalkip yapmam lazim artik hazirladim ole bekliolar beni orda:roflol:

ya kızlar nerdesiniz hiç biriniz yoksunuz.hayırdır ne oldu merak ettim valla.angel mutlukız pokahantes jazmin mısraa nerdesiniz ne oluyo yaa

eylülden beri yoksunuz burda yaralım da yok çok merak ettim onu ya :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben biraz eskidim evleneli haziranın sonunda 3.yılımız olcak inş.3yıl boyunca 8 kilo aldım bende, homini gırtlak:kedi:vermeye çalışıyorum

noldu bu topiğe Allah aşkınakimseler yok. önceden gırla insan dolardı burası

merhaba kızlar ben biraz eskidim evleneli haziranın sonunda 3.yılımız olcak inş.3yıl boyunca 8 kilo aldım bende, homini gırtlak:kedi:vermeye çalışıyorum

:)))) sen gene 3 senede 8 kilo almışsın ben evlendikten 3 ay sonra 8kilo almış durumda buldum kendimi((( daha 6 ay oldu evleneli zayıflamaya çalışıorum 10kg kadar aldım(((

merhaba bu arada herkese:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…