wylma hoşgeldn canmm
Merhaba canım hoşgeldin a.s.
hoşbuldum kıslar ben 2 yillik evliyim cok yeni deil ama olar mi sizler ne zaman evlendiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wylma hoşgeldn canmm
Merhaba canım hoşgeldin a.s.
jasmin var ya sana yemin ediyorum bazen korkuyorum bu sinir yüzünden kendimi harap ettim ben...
ama ne oluo hep kendime yapıyorum.. ne olursa stresten sinirden oluo ciddi ciddi bi hastalık olucak die
korkuyorum.. ama önünede geçemiyorum.. yiyip bitiyorum kendimi işte böleee.
hoşbuldum kıslar ben 2 yillik evliyim cok yeni deil ama olar mi sizler ne zaman evlendiniz
Benimde 1,5 yıl olacak tatlımkaydirigubbakcemile5
evet angel cım çok haklısın.. sen kendini parçala et. amacanım ya hep aynıyız işte
sinirimden ancak kendimizi yeriz
sorsan eşine şimdi ne oldu ki der
neden bu kadar sinirlisin der
insanı daha da çok çıldırtırrr
takma kafana bebeğim
ben seni çok iyi anlıyorum hani çalışmak zor para kazanmak daha da zor
hislerini anlıyorum ama napıcaksın
şimdi sana hemen annesini, korucak bilmem ne
en iyisi sakin ol hiç tartışma sinirlerine hakim ol
yazık değilmi canına sağlığına:sinifsinif:
hoşgeldin canımm.. hangi şehirdesin ? allah mutlu etsinteşekkür ederim hepinize ben kayseride yaşıyorum temmuz 28 de evlendim.Muhasebeciyim ama çalışmıyorum şimdilik evdeyim kocişçalışıyo makine mühendisi 24 yaşındayım ve bebek düşünüyorum başka sorularınız varmı hatunlar
hoşbulduk. kızlar ne zaman alışveriş gününüz oldu ya
ben 2 aylık evliyim. hiçbişeyin farkında değilim. daha ne temizlik günüm var ne alışveriş günüm var
yalapşap gidiyom valla.
yemek masası sabaha kadar ortada kalmalarmı dersin. yatağın 3 gün toplanmadığımı dersin.
ayakkabılarımın hepsi üstüstemi binmiş dersin.
bi düzene sokamıyom. napcam ben yaaa
iyi cok da eski deilmisim sevindim zemuszemus Allah mutluluk versin canim bir ömür
sağol bitanem özetin içinnŞeniz
peki neden baban sizde hala halledemedi mi işini??
ben anlıyorum seni tabi haklısın düşüncende
bide yeni evlisin yatıp kalkmanı da ona göre ayarlamak zorunda kalırsın kaydirigubbakcemile
bizde ilk evlendik 2 hafta sonra kociş eğitime gitti ben kaldım kayınvalide ve kayınbabamla
ay ne zordu ya utanıyodum bide yeni gelinim akannehir
şort falan giyemez yanardım yanlarında başucumda pijama takımıyla dolanırdım wc ye falan giderken uzunları giyerdim gıcık bişi yani ilk zamanlar:kedi:
haklısın jasmin cim biraz sakin olmayı denemem lazım artık
haktan cok doğru sölüyosun canım benim.. ama ben diyorum ki benim ailemden neden hiç
bişi çıkımıo yaaa.. onlar tam tersi bize hep yardım etmek. vermek peşindeler yaaaa
haklısın jasmin cim biraz sakin olmayı denemem lazım artık
haktan cok doğru sölüyosun canım benim.. ama ben diyorum ki benim ailemden neden hiç
bişi çıkımıo yaaa.. onlar tam tersi bize hep yardım etmek. vermek peşindeler yaaaa
iyi cok da eski deilmisim sevindim zemuszemus Allah mutluluk versin canim bir ömür
ben geldim kızlar merhaba nasılsınız???
Ben 2010 ikea kataloğuna daldım vede çıkamıyorum kızlarkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmm. bende 2 aylık evliyim :)