• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar tamda iş yerinde bunaldığım bi ana denk geldi. verdim veriştirdim bendeee..
akşama kavgaya gel .. offffff

bence değilll:kedi:
çok fazla sarı yaaaa:kedi:

haktancım bitanem neyin vardı ki
dün ben yoktum ya geçmişe de bakamadımmm:umursamaz:
ama bi ablam olsun çok isterdim
bi abim var dünyanın en iyi abisi canım feda ona
ama abla da fena olmazdı yerini tutmazdı dimiii:sinifsinif:

kpps ye gireceğine de çok sevindim
ne güzel bi uğraşş senin içinkaydirigubbakcemile5

canım biraz sıkıntım vardı babam bizde ya 15 gündür bazı korkularım falan vardı ama geldi geçti hepsi napalım başa gelen çekilir

benim hem erkek kardeşim var hem ablam var ikiside çok farklı duygular birbirinden çok ayrı
ablamın yerini kimse tutmuyo işte:)
kpss ye bu sene öylesine girmiştim tabi çalışmadan etmeden
ama bu sene çalışayım diyorum özel sektörden bana hayır yok hele bu kriz geldi iyice sıkıntı oldu
bi şansımı denicem bakalım
dersanede benim için değişiklik olur tabiki

sen naıslsın hayatım?

canım biraz sıkıntım vardı babam bizde ya 15 gündür bazı korkularım falan vardı ama geldi geçti hepsi napalım başa gelen çekilir

benim hem erkek kardeşim var hem ablam var ikiside çok farklı duygular birbirinden çok ayrı
ablamın yerini kimse tutmuyo işte:)
kpss ye bu sene öylesine girmiştim tabi çalışmadan etmeden
ama bu sene çalışayım diyorum özel sektörden bana hayır yok hele bu kriz geldi iyice sıkıntı oldu
bi şansımı denicem bakalım
dersanede benim için değişiklik olur tabiki

sen naıslsın hayatım?

geçtiyse sevindim ama ben bi geçmişe bakayım çünkü anlamadımmkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım ya işte vakit geçiriyorum işte
bugün akşam market günü:))
markeete git alışveriş yap yemeği de dışarda yeriz kocişe pasta ısmarlıcamkaydirigubbakcemile3
sonra eve gel yıka yerleştir
gün biter artıkk:ecrin_bebek:

geçtiyse sevindim ama ben bi geçmişe bakayım çünkü anlamadımmkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım ya işte vakit geçiriyorum işte
bugün akşam market günü:))
markeete git alışveriş yap yemeği de dışarda yeriz kocişe pasta ısmarlıcamkaydirigubbakcemile3
sonra eve gel yıka yerleştir
gün biter artıkk:ecrin_bebek:

canım benim babam 15 gündür bizde kalıyo ve ne zaman gidecek belli değil
eşim kesinlikle rahatsızlık duymuyo yani en ufak bi mimik bile yapmıyo hatta keyfi yerinde bile tavla oynuyo falan
ama yinede ben huzursuz oluyorum çünkü ne zaman gidecek belli değil ve bi gün eşim bana yeter dicek diye korkuyorum demz ama nolur nolmaz
bi taraftanda vicdan azabı çekiyorum böle düşündüğüm için
öbür taraftanda eşimle yalnız kalamıyoruz o da var bütün bunları sorun etmiştim ama artık etmiyorum:)
geçmişe bakma dıye özet geçtim

bizimde yarın alışveriş günümüzkaydirigubbakcemile3

offf haklısında kızlar kendime halim olamıyorum yaaa .. yine sinir mideme vurdu

hoşbulduk. kızlar ne zaman alışveriş gününüz oldu ya
ben 2 aylık evliyim. hiçbişeyin farkında değilim. daha ne temizlik günüm var ne alışveriş günüm var
yalapşap gidiyom valla.
yemek masası sabaha kadar ortada kalmalarmı dersin. yatağın 3 gün toplanmadığımı dersin.
ayakkabılarımın hepsi üstüstemi binmiş dersin.
bi düzene sokamıyom. napcam ben yaaa

canım benim babam 15 gündür bizde kalıyo ve ne zaman gidecek belli değil
eşim kesinlikle rahatsızlık duymuyo yani en ufak bi mimik bile yapmıyo hatta keyfi yerinde bile tavla oynuyo falan
ama yinede ben huzursuz oluyorum çünkü ne zaman gidecek belli değil ve bi gün eşim bana yeter dicek diye korkuyorum demz ama nolur nolmaz
bi taraftanda vicdan azabı çekiyorum böle düşündüğüm için
öbür taraftanda eşimle yalnız kalamıyoruz o da var bütün bunları sorun etmiştim ama artık etmiyorum:)
geçmişe bakma dıye özet geçtim

bizimde yarın alışveriş günümüzkaydirigubbakcemile3

sağol bitanem özetin içinnŞeniz

peki neden baban sizde hala halledemedi mi işini??
ben anlıyorum seni tabi haklısın düşüncende
bide yeni evlisin yatıp kalkmanı da ona göre ayarlamak zorunda kalırsın kaydirigubbakcemile

bizde ilk evlendik 2 hafta sonra kociş eğitime gitti ben kaldım kayınvalide ve kayınbabamla
ay ne zordu ya utanıyodum bide yeni gelinim akannehir
şort falan giyemez yanardım yanlarında başucumda pijama takımıyla dolanırdım wc ye falan giderken uzunları giyerdim gıcık bişi yani ilk zamanlar:kedi:

jasmin var ya sana yemin ediyorum bazen korkuyorum bu sinir yüzünden kendimi harap ettim ben...
ama ne oluo hep kendime yapıyorum.. ne olursa stresten sinirden oluo ciddi ciddi bi hastalık olucak die
korkuyorum.. ama önünede geçemiyorum.. yiyip bitiyorum kendimi işte böleee.

teşekkür ederim hepinize ben kayseride yaşıyorum temmuz 28 de evlendim.Muhasebeciyim ama çalışmıyorum şimdilik evdeyim kocişçalışıyo makine mühendisi 24 yaşındayım ve bebek düşünüyorum başka sorularınız varmı hatunlar

jasmin var ya sana yemin ediyorum bazen korkuyorum bu sinir yüzünden kendimi harap ettim ben...
ama ne oluo hep kendime yapıyorum.. ne olursa stresten sinirden oluo ciddi ciddi bi hastalık olucak die
korkuyorum.. ama önünede geçemiyorum.. yiyip bitiyorum kendimi işte böleee.

Canım vallahi bende senin gibiyim sinirime hakim olamıyordum;ama ne olduyordu.Tartış,kavga et sonunda yine bana patlıyor.Ondansa susuyorum kendi kendine söyleniyor ve ben birşey demeyince kapanıyor olay..:lepi:

Dene bak o şekilde daha sinir oluyorlarkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk. kızlar ne zaman alışveriş gününüz oldu ya
ben 2 aylık evliyim. hiçbişeyin farkında değilim. daha ne temizlik günüm var ne alışveriş günüm var
yalapşap gidiyom valla.
yemek masası sabaha kadar ortada kalmalarmı dersin. yatağın 3 gün toplanmadığımı dersin.
ayakkabılarımın hepsi üstüstemi binmiş dersin.
bi düzene sokamıyom. napcam ben yaaa

Canım merak etme.Yavaş yavaş ayarlarsın kendini..kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim hepinize ben kayseride yaşıyorum temmuz 28 de evlendim.Muhasebeciyim ama çalışmıyorum şimdilik evdeyim kocişçalışıyo makine mühendisi 24 yaşındayım ve bebek düşünüyorum başka sorularınız varmı hatunlar

Allah bir yastıkta kocatsın canım.opuyorumnanaktan

Back