Teşekkürler canım ben iyiyim,sen nasılsın?
Canım zaten evlilikte gerçekten 3. kişiler oldu mu insanın morali bozuluyor,ilişkisine adapte olamıyor..Ne kadar iyi de olsa 3. kişiler olmuyor işte...Ben de artık ne ailemi ne de onun ailesini evliliğimize sokmamaya karar verdim.Ne kadar iyilikle de yapsalar batıyor işte..:sinifsinif:
İnşallah canım.Ben tek çocuk istiyorum;ama bazen de 2. düşünmeden edemiyorum.Çok sağolun canlarım zaten siz olmasanız kafayı yerdim ben çoktan:1hug:
evet bitanem bu evlilik ilginç bişey ne anne dinliyo ne baba 2 kişiysen mutlusun değilsen yandın:))hiç karışmasalar bile oluyo işte bişeler
o yüzden önemli olan ilkonce kendi evinin içi az kalsın yanlış davranmaya devam edıyodum eşime ablam saolsun:)))
ya ben tek çocuk olayını bencillik olarak görüyorum çünkü anneler babalar bi gün gider gitmeseler bile bi yere kadar ama kardeşin yeri bambaşka bence her insan kardeşlik duygusunu tatmalı ..
sağol haktan bende iyi gibiyim sanki grip oluyorum kırgınlık var üzerimde.
canım dikkat et bende hastayım ama sanırım salgın varmış zehirli ishal iki gündür bende bu dertten müzdaribim üzerinize afiyet tabiki..
havalr insanı böle yapıyor dikkatli ol canım..