Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet bitanem bu evlilik ilginç bişey ne anne dinliyo ne baba 2 kişiysen mutlusun değilsen yandın:))hiç karışmasalar bile oluyo işte bişeler
o yüzden önemli olan ilkonce kendi evinin içi az kalsın yanlış davranmaya devam edıyodum eşime ablam saolsun:)))

ya ben tek çocuk olayını bencillik olarak görüyorum çünkü anneler babalar bi gün gider gitmeseler bile bi yere kadar ama kardeşin yeri bambaşka bence her insan kardeşlik duygusunu tatmalı ..

sağol haktan bende iyi gibiyim sanki grip oluyorum kırgınlık var üzerimde.

canım dikkat et bende hastayım ama sanırım salgın varmış zehirli ishal iki gündür bende bu dertten müzdaribim üzerinize afiyet tabiki..
havalr insanı böle yapıyor dikkatli ol canım..

Valla haktancım bende kardeş olgusundan yanayım ama işin aslı daha 1.yi yapamadık,yaş itibariyle benim ikinciyi yapmam zor görünüyor.
Çokkk çalışmamız lazım çokk

off kızlarl yaaa kocişle kavga ettim ... ağlıcam sinirden şimdiii yaaaaaaa

annesi gitmiş 50 lira ,istemiş.. bende nolmuş yaaa dedim ne istio .. oradan olaylar büyüdüü

Valla haktancım bende kardeş olgusundan yanayım ama işin aslı daha 1.yi yapamadık,yaş itibariyle benim ikinciyi yapmam zor görünüyor.
Çokkk çalışmamız lazım çokk

canım benim neden öle diyosunki ne varki yaşında tam anne olma yaşındasın valla
hem belli olmaz belki ikiz olur
belkide birinciden sonra atağa geçip iki sene sonra ikinciyi yapabilme gibi bi seçenek var önünüzde
ay ne bilim yaa kendim için istiyosam namerdim ama her insan bu kardeşlik duygusunu tatmalı
tabiki birbirlerine yararlı olacaklarsa kardeş gibi olacaklarsa...

canım dikkat et bende hastayım ama sanırım salgın varmış zehirli ishal iki gündür bende bu dertten müzdaribim üzerinize afiyet tabiki..
havalr insanı böle yapıyor dikkatli ol canım..[/QUOTE]

sanada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine:1hug:

annesi gitmiş 50 lira ,istemiş.. bende nolmuş yaaa dedim ne istio .. oradan olaylar büyüdüü

Ayyy noldu böyle tpiğimize kocişlerle aramıza kara kediler girmeye başladı.
Kovalayalım şunları pisttttttttttttt,kışşşşşşşşşşşşşşşş

of of yaaa hem aile artı maddiyat konu bu olunca eşler çok yıpranıyo
ama nolur sakin olmaya çalış canım
hemen şöle düşün senin annen istese vermezmisin?
böle düşünerek kendini rahatlat

Geçmiş olsun canım.

Evet canım kesinlikle haklısın.Evlilik zor bir iş.Az çok başarabiliyoruz Allah'tan..

Canım hayırlısı birincisini bir yapalım,acıya göre ikinciye bakacağımkaydirigubbakcemile

Canım istemesine mi kızdınfisfisfis

sağol jazmincim.bende iyiyim:1hug:

opuyorumnanaktan

jazmin acıya göremi karar vercen hayatım:)
sanırım ne kadar acı çekersek çekelim evladın tatlığından sonra o acı kalmaz
yani öyle diyolar ben diyenlerin yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

Evet jasmin cim neden istio ki yaa anlamadım .. çok sinir oluyorum ben yaaa.
2 tane daha oğlu var yaa. tek kurban bizmiyiz ala ala. ohh eltim bütün gün evde çalışmıo etmio..
çokmu kolay calışmak milletle uğraşmak. he sabah sabahın köründe kalkmak. ala ala yaa..

jazmin acıya göremi karar vercen hayatım:)
sanırım ne kadar acı çekersek çekelim evladın tatlığından sonra o acı kalmaz
yani öyle diyolar ben diyenlerin yalancısıyım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Ay canım aslında ikisi biranda çıksa iyi olcak ama,şuan da birincisin acısı ve maddi durumuma bağlıkaydirigubbakcemile3

Napiyim kız okuyom üflüyom olmuyo birde bunu deneyelim bakalım:)

bence hepimizin ay başısı geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya da dertsiz başımıza dert arıyoruz
hatayı kendimizde arayınca sorun kalmıyo yaa
çünkü biz kadınlar karşı tarafta hat aarayınca o kadar çok buluruzki ohoo liste kabarır içinden çıkamayız gibime geliyo benim en azındanzemuszemus

Canım sakin ol.Annesi gelip isteyince ne yapsın vermiştir.Eşin tarafından değerlendir bir de olayları canım.

Ben de sinir oluyorum canım.Biz heryere götürüyoruz.Bir günden bir güne ellerini ceplerine atıp benzin koymuyorlar yani;ama ne yapalım bunca senenin hatrına yutulup,susuluyor işte...

canım benim zor tabiki para kazanmak kolaymı
ama dedimya senin annen ya da baban istese diğer kardeşlerimden istesin ya da neden istiyo diye düşünürmüsün hemen hiç düşünmeden verirsin hayatım
sakin ol
kırmayın birbirinizi
belki çok üstüste gelmiştir ama anne işte atsa atamaz satsa satamaz...

kaydirigubbakcemile3

Ay canım aslında ikisi biranda çıksa iyi olcak ama,şuan da birincisin acısı ve maddi durumuma bağlıkaydirigubbakcemile3

ayy ne iyi olur ikisi bir arada dimikaydirigubbakcemile3

kızlar sizce kıvanç yakışıklı mı ?

bence değilll:kedi:
çok fazla sarı yaaaa:kedi:

haktancım bitanem neyin vardı ki
dün ben yoktum ya geçmişe de bakamadımmm:umursamaz:
ama bi ablam olsun çok isterdim
bi abim var dünyanın en iyi abisi canım feda ona
ama abla da fena olmazdı yerini tutmazdı dimiii:sinifsinif:

kpps ye gireceğine de çok sevindim
ne güzel bi uğraşş senin içinkaydirigubbakcemile5

Ay evet canım pat diye anda:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…