Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amin canım sağol.yazdım olsun senin için bi daha yazarım.yenibosnadan bağcılara gelin gidiyorum canım.sen neresindensin
çok teşekkür ederim canımmm.. ben fatihte oturuyorum..

yenibosna bağcılar araası cokta uzak sayılmaz. zorluk cekmessin heralde bıdışşş çım:)
Bu hafta bana gelen internetten arkadaşımın kızıyla geleceğiz yine netten bir arkadaşımla görüşeceğim :)))))))))
Neden olmasın senide çağırırız canem

mısra varya alemsin :roflol:

tşkler kızlar
ya canım dışarı çıkmak istemıyo o yuzden evde olan şeylerden yapıcam yaaa
biber falan kızartırım çorba salata derken olur biter heralde ne bilim kızartmayıda yoğurtlarım falan offf hiçbişey yapmak istemıyo canım iki günüdr

ALINYAZIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM annecğinede geçmiş olsun hayatm

Ne güzel canımcım yaopuyorumnanaktanValla biz bu sene tatil yapamadık uzunca kriz yüzünden.Kriz bitti işler açıldı diye.Allah iş versin de seneye yaparız artıkzemuszemus

Birde şu var canem ıslak kek gibi sanırsam;
Malzemeler :
3 adet yumurta
2 su bardağı un
5 kaşık kakao
1 paket vanilya
250 gram margarin
1 kabartma tozu
1 su bardağı süt
1 bardak iri dövülmüş ceviz
1/2 badak kuru üzüm

Erimiş margarin, şeker, kakao ve ılık sütü derin bir kapta mikserle çırparız. Bu karışımdan 1 bardak alıp kenara ayırırız. Kalan karışıma un, kabartma tozu, vanilya ve yumurtaları ilave ederiz. Mikserle çırptıktan sonra una bulanmış üzümü ve cevizleri de karışıma ekleriz ve kek kalıbına boşaltırız. Orta ateşte 40-50 dakika pişiririz. Kek ılık iken önceden ayırdığımız 1 bardak kakaolu karışımı kekin üzerine dökeriz.Eğer kekin sosunun bol olmasını istiyorsak kakaolu karışıma yarım bardak daha ılık süt ekleyebiliriz.
Soğuduktan sonra kalıptan çıkartıp servis yaparız.

Not:Ben keklerde margarin kullanmam

hoşbulduk ccs cım cnm saol.ama gidicem dr randevum a geç kalmayım.herkesi öpüyorum.görüşmek üzere

hayırdır haktancım seni hiç böle görmemiştim cnmm
bende bu akşam karnıbahar yapmak istiorum ama ramazan geldi geleli sadece evde bi kez iftar yaptık oda ablamı davet ettik o yüzden:)evde yaptığımız gün karnıbahar yapcam canım çekioo

mutlu yaw poka poka deyip durdun ben geldim sen yok oldun:)

aa ne kadar kafiyeli oldu :)

saol mısramm yordum senide cnm benim
yarın ablamm bana gelcek bende kalcaklar değişik bişiler yapayım diorum ekler istedi onu yapcam başkada bakınıorum işte sitelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…