• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Cssacığım vallahi acaip sıcak ya,hala klimalar açık yani.Sabahları birazcık serin oluyor;ama öyle ceket giydirecek kadar da değil yani.Umarım bayramda böyle geçer:Saruboceq:

Siz buraya mı geleceksiniz canım?

Pokacım bizler iyiyiz senide iyi gördüm :))))))

Dirimcim telefon haricinde biliyorsundur bu hafta gelen misafirlerimde eski kk üyelerindendi.Her türlü güzel görüşmek

çok saol mısracım şükür bi sorun yok..
ay ne güsel bu şekilde görüşmek ya... eşinde problem etmio sanırım..

Canım o zmn Dirim'in menüsünü tercih etkaydirigubbakcemile5

Rica ederim tatlımopuyorumnanaktan

Ay benim de valla ya:gitme: O deli müdür sürdü bir yere herhalde kızı dedimkaydirigubbakcemile

valla jasmin sabah sabah tel gelince bende öle sandım.:):):)
alınyazımsın doğum günün kutlu olsun üzülme cnm eşin bence yaptığı bu hatayı telafi etcektir..anneciğinede geçmiş olsun cnmm
haktancım diriminde dediği gibi çorba ve salata yeterli bence ama sen daha ii bilirsin şekerim
dirimimm biz iiz sen nasılsın kuşum
yasminn havalar nasıl orda şeker
poka hoşgeldin nasılsın
mutlu sen nasılsın cnmm

teşekkür ederim cssa cım iyim şükür . sizzz nasılsınızzz:)

mısracımmm canım şöle kakaoluu cevizlii çook hoş bi kek istio yaa varmı bildiğin bi tarif canem
kızlar mısraya sordum o bu işlerde uzman die ama bilen varsa onlarda yazabilir tabikii

Hımmmm benim kakaoyla hiç aram yok cnm hatırlıyorsan senin için bir arama tarama yapayım.

Gel şekerimopuyorumnanaktanAy geliorsunuz görüşemiyoruz ya.Mısracım senle buluşalım bariopuyorumnanaktan

Bu hafta bana gelen internetten arkadaşımın kızıyla geleceğiz yine netten bir arkadaşımla görüşeceğim :)))))))))
Neden olmasın senide çağırırız canem

Canım umarım herşey yoluna girer.Onun dışında nasılsın?Kocişle evin keyfini çıkarım tatlım..opuyorumnanaktan

saol cnm umarım.kocişle evin keyfini çıkarıyoruz.arada dışarıda çıkıyoruz malum oruç fazla dışarı çıkılmıyo.iftarı dışarda yapcamız zaman çıkıyoruz.sahura kadar da oturuyoruz.12 ye kadar da yatıyoruzkaydirigubbakcemile3

çok saol mısracım şükür bi sorun yok..
ay ne güsel bu şekilde görüşmek ya... eşinde problem etmio sanırım..

valla jasmin sabah sabah tel gelince bende öle sandım.:):):)

teşekkür ederim cssa cım iyim şükür . sizzz nasılsınızzz:)

Yani ani bir telefonla bende öyle sanırdımkaydirigubbakcemile5

Bu hafta bana gelen internetten arkadaşımın kızıyla geleceğiz yine netten bir arkadaşımla görüşeceğim :)))))))))
Neden olmasın senide çağırırız canem

Olur tatlım.Siz yer ve mekan söyleyin.Ben gelirimkaydirigubbakcemile2Kırmızı karanfilde takmayı unutmayın ama:roflol:

eet biliorum mısracım kakaoluyu sevmediğini ama yinede bilirsin die sordum cnmm
yok yasmincim gelmicez ablam burda ya izmir havasından haberimiz yokta bi sorayım dedim merak ettim de:)

Kakaolu Cevizli Kek

Malzemeler
3 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
7 fincan un
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 kabartma tozu
1 vanilya
1 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı iri ceviz

Yapılışı
Oda sıcaklığına getirdiğimiz yumurtalar ile şekeri beyaz köpük olana kadar çırpın. Diğer tüm malzemeleri ekleyip fazla çıpmadan birkaç kere karıştırdıktan sonra yağlanmış kek kalıbına dökün. 175 derecelik fırında 40-45 dakika kadar pişirin.

Back