Evet Misraa'cim, bir saat gerideyiz biz
Angelim, bence diz ustu bir elbise giy madem ki babet turu bir ayakkabi giyeceksin, hemde spor olsun elbisem demissin, o zaman tuvalet degilde dis ustu guzel mesela siyah bir elbise, kusagi kirmizi yada beyaz, ona gore, ayni renkten ayakkabi, guzel bir dalgali topuz, topuzun içinede kusaginin renginden bir toka.
Bence
Evet bitanem...benim zoruma giden, herseyi dort dortluk istemedim fakat sadece dekorasyonum harika olsun istedim. esim bana o zamanlar arastir bul demisti. bi kizla anlasmistim parayi verecektik ki o gun annesi hayir onu tutmayin sunu tutun diye karismis esimde beni ezdi annesini dinledi. dekorasyonum igrençti. hala zoruma gider.
ayrica ailesi çok igrenç davrandilar aileme dostlarima karsi. asla affetmicem. hakkimi helal etmicem. cumartesi dugune gidince de zoruma gitti iste.
simdi geçti. hatirlamak istemiyorum.
benimde en çok zoruma giden düğünden sonra hemen bileziklerimin bozdurulmasıydı senağlama
Ay nolur kapatın bu düğün mevzusunu çokkkkkk moralim bozuluyor
Vicdansizlik yaa...O altinlar senindi !!!
Bi onlara dokunmadilar eger el uzatsaydi kaynanam, ellerini kirardim.
butun borcu omzumuza yuklediler, herseyi biz yaptik, herseyi, yinede paramizi almislar
Daha bugun oldun, bi kez gelip konusmadilar birde
Haram olsun. Kurusuna kadar.
ya kızlar sordugum alakasız olacak ama ..yemek yapmaya kacta baslıyorsunuz.
ben calıstıgım ıcın ısten gelınce baslardım hep sımdı kararsız kaldım..
eşim 4te işten cıkıyor 4.30 gıbı evde... ben de 6.30 da bır arkadasıma gıdıcem..
5 gıbı yemek yenılse olur herhalde ..şimdi baslasam sogur o geldıgınde baslasam yetişmez..
ay karar veremedım..kolay seyler yapıcam zaten..
etli bezelye,pilav,corba,salata..
ne zaman baslasam-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?