• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam kızlar bende 2008 de evlenenlerdenim beni tanıyanlar vardır şu an çok karışığım evliliğim konusunda hiç böyle bir evlilik hayal etmemiştim eşim şu an bana karşı aşırı ilgisiz annesi ne derse oben bişey deidiğimde sen karışma :( sürekli pc başında bana sarılmayan öpmeyen biri oldu çıktı kaynanamla birlikte oturuyoruz istediğim hiç bişeyi yapamıyorum yiyemiyorum bile:( ama kocam oralı bile değil ona göre hiç bi sorum yok psikolojim bozuk ruh sağlığım gitti hergün bi rkavga eşim annesini sözünden çıokmayan biri bana hiç dsanışmaz annesi ne derse o bekarlara tavsiyem sakın evlenmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada evlenin kaynana yanında oturmayın offofffffffffffffff annemi özlüyorum babamı hasta olsam şimdi bakmıyo bile geçer yada hap iç of

Ahhhh cnm benim okudum ve çok üzüldüm inan.Ama şunuda bilmelisin ki bizler kaynanamızın yanında oturmamıza rağmen sorunlar yaşıyoruz.

Cnm benim sana kıyafet tavsiye etmem için öncelikle tarzını bilmem lazım birde vücut yapını.Burdan epeyce güç olur birşey tarif etmek.

Örneğin ben canlı renkleri severim,kıyafettede içinde otantik esintiler olanını.İlginç bir işlemesi yada kesimi olmalı.Tercihimde yeşildir :))))))

evet haklısın yani ben spor giyiniyorum hiç eteğim yok desem yeridirkaydirigubbakcemile2
ama şimdi görümcemin düğünü ve ailenin tek gelini olduğum için şöyle şık ve güsel bi elbise istiyorum bakalım önümüzdeki ay çıkıcam yavaş yavaş bakınmaya başlıcam

Angelcım uzun bir elbise al derim cnm,şöyle salına salına gezersin.Lame yada dore bir ayakkabı çanta,saçlar topuz süper olur.

selam kızlar bende 2008 de evlenenlerdenim beni tanıyanlar vardır şu an çok karışığım evliliğim konusunda hiç böyle bir evlilik hayal etmemiştim eşim şu an bana karşı aşırı ilgisiz annesi ne derse oben bişey deidiğimde sen karışma :( sürekli pc başında bana sarılmayan öpmeyen biri oldu çıktı kaynanamla birlikte oturuyoruz istediğim hiç bişeyi yapamıyorum yiyemiyorum bile:( ama kocam oralı bile değil ona göre hiç bi sorum yok psikolojim bozuk ruh sağlığım gitti hergün bi rkavga eşim annesini sözünden çıokmayan biri bana hiç dsanışmaz annesi ne derse o bekarlara tavsiyem sakın evlenmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada evlenin kaynana yanında oturmayın offofffffffffffffff annemi özlüyorum babamı hasta olsam şimdi bakmıyo bile geçer yada hap iç of

canım Allah yardımcın olsun ailede huzursuzluk çok zor hele böyle kaynanalardan nefret ediyorum yakötükedihüso
eşin sonradanmı böyle oldu konuşsana onunla sana neden böyle davrandığını anlamaya çalış yani kaynananı geç hani sana neden ilgisiz davranıyor baksana dediğine göre yediğine bile karışılıyo en iyisi eşinle bunu konuşup halletmek
ve evet çağımızın en büyük derdi şu bilgisayarlar ve blg başından kalkmayan erkekler:çok üzgünüm:
ayrılığı en son düşün hatta düşünme

Angelcım uzun bir elbise al derim cnm,şöyle salına salına gezersin.Lame yada dore bir ayakkabı çanta,saçlar topuz süper olur.

boyum 1.60 ve topuklu ayakkabı giyemiyorum yani tamam düğünde babet giymicem ama uzun elbisenin altınada şöyle şık bi topuklu lazım dimi:çok üzgünüm:

Niye topuklu ayakkabı giyemiyorsun tatlım,eşinin boyu mu kısa?
Mutlaka babet türü birşey giyeceksende elbisen dizlerde falan olmalı.

Niye topuklu ayakkabı giyemiyorsun tatlım,eşinin boyu mu kısa?
Mutlaka babet türü birşey giyeceksende elbisen dizlerde falan olmalı.

yok kuşum alışmamışım ki yani hiç giymedim topuklu hep hafif topukludur düğünümde bile hani böyle tabandan topuklu giydim o nedenle giyemem
ama evet bende dizlerde falan düşünüyorum

Misraa'cim dun aksam soyle saate bi baktim aklima geldin dedim yarin dicem bacim yine sinirlenecek :-) evet yaa...biraz once esim aradi...askim aksama ne var dedi
dedim tavuk, salata, patates puresi, dus, dvd, yatmak dedim.
sakinnnnnnnnn kimseyi kabul etme, zil çalarsa açma yemin ederim bayilicam artik dedim tamam dedi

İyi bari.:1hug:
Bu arada arkadaşlarınız Türk mü?
Birde orada şuan saat kaç cnm?

Yok dostum Turk degillerdi fakat bizim Turk arkadaslarimiz da erken kalkmiyorlar :sm_confused:
Suanda saat 13:24 canim burda yerimseniben

zaten her düğün güzel oluyo canım
ama illaki moral bozucu şeyler oluyo ve onu hiç unutamıyosun
gerçektende iyisi hatırlamamakkk

Evet bitanem...benim zoruma giden, herseyi dort dortluk istemedim fakat sadece dekorasyonum harika olsun istedim. esim bana o zamanlar arastir bul demisti. bi kizla anlasmistim parayi verecektik ki o gun annesi hayir onu tutmayin sunu tutun diye karismis esimde beni ezdi annesini dinledi. dekorasyonum igrençti. hala zoruma gider.
ayrica ailesi çok igrenç davrandilar aileme dostlarima karsi. asla affetmicem. hakkimi helal etmicem. cumartesi dugune gidince de zoruma gitti iste.
simdi geçti. hatirlamak istemiyorum.

aaa yaralım sen yurtdışındamısın nerdesin?

Evet hayatim ben yurtdisinda yasiyorum, Franda'dayim

ya kıslarr şimdi bu fırm hakkında iki sorum var size
1) bu yazı karakterlerini nasıl yapıyosunuz yani renk ve şekil ayarını
2) mesela ben ancak bi kişiden alıntı yapıp ona cvp veriyorum ama siz 3 kişiye aynı cvp yazabiliyosunuz alıntı yapabiliyosunuz
onu nasıl yapcam
şimdiden teşekkürler canlarım
sizin sayenizde öğrenicem bu formu kullanmayıkaydirigubbakcemile3

Karakterin yazisini degistirmek için mesaj olusan yerde kalin bir B harfi var, once ona tiklarsan yazin kalin seklinde yazilir, çapraz yazi için I, alt çizgili için U
Yazi tipleri, renk, ve boy içinde yukarida seçenekler var.
3 kisiye yada 1 kisiden fazlaya alinti yapip cevap yazmak istiyorsan, her cevap yazmak istedigin mesajin altinda, sagda, MQ diye bir kare var, Alinti Yap yazisinin yaninda, uzerine tikla sonra sayfanin altina in, sol tarafta Cevap Yaz yazisinin uzerini tikla ve sayfa açiliyor, her kisinin mesaji var, altlarina cevap yaziyorsun.
Umarim karisik anlatmamisimdir :uhm:

Canim benim çok uzuldum çok çok
:çok üzgünüm:
Madem anasina bu kadar duskundu, agzinin içine bakacakti seninle niye evlendi ? :mymeka:
Boyle bir evliligi kimse istemez zaten bitanem
Senin için ne yapabiliriz ?
Ailen nerde senin?
Offfffffffff
Bu kadar anneci erkeklerden nefret ediyorum, karakterleri oturmamis erkekler bunlar
Daha simdiden boylese oh ohhhhhhh
Bu arada Sakin çocuk yapma guzelim sakin !
:teselli:

Evet Misraa'cim, bir saat gerideyiz biz :-)

Angelim, bence diz ustu bir elbise giy madem ki babet turu bir ayakkabi giyeceksin, hemde spor olsun elbisem demissin, o zaman tuvalet degilde dis ustu guzel mesela siyah bir elbise, kusagi kirmizi yada beyaz, ona gore, ayni renkten ayakkabi, guzel bir dalgali topuz, topuzun içinede kusaginin renginden bir toka.
Bence

Evet bitanem...benim zoruma giden, herseyi dort dortluk istemedim fakat sadece dekorasyonum harika olsun istedim. esim bana o zamanlar arastir bul demisti. bi kizla anlasmistim parayi verecektik ki o gun annesi hayir onu tutmayin sunu tutun diye karismis esimde beni ezdi annesini dinledi. dekorasyonum igrençti. hala zoruma gider.
ayrica ailesi çok igrenç davrandilar aileme dostlarima karsi. asla affetmicem. hakkimi helal etmicem. cumartesi dugune gidince de zoruma gitti iste.
simdi geçti. hatirlamak istemiyorum.

Evet hayatim ben yurtdisinda yasiyorum, Franda'dayim

Karakterin yazisini degistirmek için mesaj olusan yerde kalin bir B harfi var, once ona tiklarsan yazin kalin seklinde yazilir, çapraz yazi için I, alt çizgili için U
Yazi tipleri, renk, ve boy içinde yukarida seçenekler var.
3 kisiye yada 1 kisiden fazlaya alinti yapip cevap yazmak istiyorsan, her cevap yazmak istedigin mesajin altinda, sagda, MQ diye bir kare var, Alinti Yap yazisinin yaninda, uzerine tikla sonra sayfanin altina in, sol tarafta Cevap Yaz yazisinin uzerini tikla ve sayfa açiliyor, her kisinin mesaji var, altlarina cevap yaziyorsun.
Umarim karisik anlatmamisimdir :uhm:

yok süpper anlatmışsın alıntıyı anladım vallakaydirigubbakcemile5
yazı karakteri içinde her sefreinde düzelticem o zaman

Back