• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet Misraa'cim, bir saat gerideyiz biz :-)

Angelim, bence diz ustu bir elbise giy madem ki babet turu bir ayakkabi giyeceksin, hemde spor olsun elbisem demissin, o zaman tuvalet degilde dis ustu guzel mesela siyah bir elbise, kusagi kirmizi yada beyaz, ona gore, ayni renkten ayakkabi, guzel bir dalgali topuz, topuzun içinede kusaginin renginden bir toka.
Bence

sağol arkadaşım tavsiyelerine en güzeli dizüstü elbise nisanın sonunda bakmaya başlıcam hazirana kadar ancak karar verir alırım benkaydirigubbakcemile3

Evet bitanem...benim zoruma giden, herseyi dort dortluk istemedim fakat sadece dekorasyonum harika olsun istedim. esim bana o zamanlar arastir bul demisti. bi kizla anlasmistim parayi verecektik ki o gun annesi hayir onu tutmayin sunu tutun diye karismis esimde beni ezdi annesini dinledi. dekorasyonum igrençti. hala zoruma gider.
ayrica ailesi çok igrenç davrandilar aileme dostlarima karsi. asla affetmicem. hakkimi helal etmicem. cumartesi dugune gidince de zoruma gitti iste.
simdi geçti. hatirlamak istemiyorum.

benimde en çok zoruma giden düğünden sonra hemen bileziklerimin bozdurulmasıydı senağlama

ya kızlar sordugum alakasız olacak ama ..yemek yapmaya kacta baslıyorsunuz.

ben calıstıgım ıcın ısten gelınce baslardım hep sımdı kararsız kaldım..

eşim 4te işten cıkıyor 4.30 gıbı evde... ben de 6.30 da bır arkadasıma gıdıcem..

5 gıbı yemek yenılse olur herhalde ..şimdi baslasam sogur o geldıgınde baslasam yetişmez..

ay karar veremedım..kolay seyler yapıcam zaten..

etli bezelye,pilav,corba,salata..

ne zaman baslasam-tatlicadiarzu-

Vicdansizlik yaa...O altinlar senindi !!!
Bi onlara dokunmadilar eger el uzatsaydi kaynanam, ellerini kirardim.
butun borcu omzumuza yuklediler, herseyi biz yaptik, herseyi, yinede paramizi almislar
Daha bugun oldun, bi kez gelip konusmadilar birde
Haram olsun. Kurusuna kadar.

Angelcım bu konuyu aşmak için çok çaba sarfettim halende sarfediyorum,anlatmam hatırlamam demektir cnm.O yüzden boşverrrrrrrrrrrrrrrrr

Ay evet yalvaririm konu kapansin aglicam simdi :-(((((((((((( ne olur ne olur

sumak'cim su derdimin arasinda guldurdun beni vallahi
Kiz 4.30 da basla yavas yavas, ben kisik ateste pisen yemegi çok severim.
Esinde gelmis olur pilav olana kadar sicak sicak yersiniz;

Vicdansizlik yaa...O altinlar senindi !!!
Bi onlara dokunmadilar eger el uzatsaydi kaynanam, ellerini kirardim.
butun borcu omzumuza yuklediler, herseyi biz yaptik, herseyi, yinede paramizi almislar
Daha bugun oldun, bi kez gelip konusmadilar birde
Haram olsun. Kurusuna kadar.

evet benimdi ama düğünden önce konuşmuştu kaynanam geldi dedi ki orçunun (eşim olur kendisi) kredi kartı borcu çok altınları bozduralım siz tatilden dönünceye kadar dedi salak kafam tamam dedim ama altınları deyince siz ne anlarsınız ben sandımki çeyrek altınlar falan olur dedim halbuki olan olmuş zaten bi hafta sonra gelicez dimi o zaman hallederiz de neyse tabi bilezikleride verdim ama emanete hani şimdi nolur nolmaz biz gelinceye kadar dedim iki gün sonra bi telefon e kızım biz bozdurduk bilezikleri ama o kadar çok bozdurmuşuz ki 800 lirada arttı:oklava: ama varya kan beynime sıçradı siz bileziklerimi bozdurdunuz diyebildim sadece eşimin başını yedim ama ne fayda ne var ne yok gitmiş sadece 7 tane kalmış onun 4 ü kendi taktıkları 3 ü de dayımın taktıkları insan bari sorar demi hangisini satalım kızım hatıra kalacak varmı diye abimin annemin taktığı hepsi gitti dedemin senağlama
uzun lafın kısası benimde ahrette iki elim yakalarında bu da bi hırsızlıktır bence
off ya mısra haklı bence bu konuyu kapatalım yoksa ağlıcam valla senağlama

ya kızlar sordugum alakasız olacak ama ..yemek yapmaya kacta baslıyorsunuz.

ben calıstıgım ıcın ısten gelınce baslardım hep sımdı kararsız kaldım..

eşim 4te işten cıkıyor 4.30 gıbı evde... ben de 6.30 da bır arkadasıma gıdıcem..

5 gıbı yemek yenılse olur herhalde ..şimdi baslasam sogur o geldıgınde baslasam yetişmez..

ay karar veremedım..kolay seyler yapıcam zaten..

etli bezelye,pilav,corba,salata..

ne zaman baslasam-tatlicadiarzu-

Ben anlamadım şimdi sen çalışıyor musun ,çalışmıyor musun?

Kapattik angelim yoksa simdi hepimiz oturup aglicaz...
Vicdansizlik bu kadar iste...
Zamanla yaralarimiz kapanacaktir ama biliyorum ki uzun bir zaman isteyecektir
Cunku bu gibi kotu olaylari unutmak çok zor...
Geçmis olsun arkadasim
Umarim borçlariniz bitince esin alir yeniden (gerçi konu o degil ama)

At bir konu Misraa'cim :-)

Mesela tatillerden

suan mayiz için guzel bir mekan ariyorum, soyle daglar arasinda agaçtan yapilmis guzel bir ev
orayi 4 gun için tutsak, her turlu sporlari yapsak, guzel tertemiz havayi içimize çeksek
bakiyim bi

Hımm burada öyle bir yer var?Olimpos:)))))

Ormanın içinde ahşap evler bir kısmı ağacın tepesinde bir kısmıda yerde,denize ormandan ve tarihi eserlerin içinden yürüyorsun :))))

Back