geçmiş olsun canım
hadi hakkınızda hayırlısı
sağol canım benim dua edelim birbirimize hepimize Allah yardım etsin :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
hadi hakkınızda hayırlısı
Evte çakirim, 5 ayi geçtik...uzun bir sure dune bakarsan, zaman su gibi akip gidiyor
Babam geçenlerde arkadaslarina 5 ay oldu yavrum gideli ama 5 yil gibi geliyor bana
hala alisamadim alisamicam da zaten demis ve aglamis :-((((
Sumagim...ne guzel iste, Allah daha nice aylari yillari nasip etsin agiz tadiyla insallah
Angelim, bende oyle kopamiyorum fakat islerim asiri derecede yogun
Ustelik dun yine misafirim vardi arkadaslar esimin dogum gunu için geldiler supriz yaptilar ve yine geç gittiler
sanki kafamda 10 tane davul gum gum vuruyor
aman canım ya hafta içi misafir de hiç çekilmiyor
eşinin doğum günü kutlu olsun
ikiniz beraber yaşlanın ve çok mutlu olun inşallah:1hug:
Misraa'cim dun aksam soyle saate bi baktim aklima geldin dedim yarin dicem bacim yine sinirlenecekevet yaa...biraz once esim aradi...askim aksama ne var dedi
dedim tavuk, salata, patates puresi, dus, dvd, yatmak dedim.
sakinnnnnnnnn kimseyi kabul etme, zil çalarsa açma yemin ederim bayilicam artik dedim tamam dedi
İyi bari.:1hug:
Bu arada arkadaşlarınız Türk mü?
Birde orada şuan saat kaç cnm?
Misraa'cim dun aksam soyle saate bi baktim aklima geldin dedim yarin dicem bacim yine sinirlenecekevet yaa...biraz once esim aradi...askim aksama ne var dedi
sakinnnnnnnnn kimseyi kabul etme, zil çalarsa açma yemin ederim bayilicam artik dedim tamam dedi
dugunden bahsediyorsunuz...içim acidi...
dugunum guzeldi ama bazi seyler morelimi çok bozdu.
hatirlamak istemiyorum yaa...
İyi bari.:1hug:
Bu arada arkadaşlarınız Türk mü?
Birde orada şuan saat kaç cnm?
aaa yaralım sen yurtdışındamısın nerdesin?
ya kıslarr şimdi bu fırm hakkında iki sorum var size
1) bu yazı karakterlerini nasıl yapıyosunuz yani renk ve şekil ayarını
2) mesela ben ancak bi kişiden alıntı yapıp ona cvp veriyorum ama siz 3 kişiye aynı cvp yazabiliyosunuz alıntı yapabiliyosunuz
onu nasıl yapcam
şimdiden teşekkürler canlarım
sizin sayenizde öğrenicem bu formu kullanmayıkaydirigubbakcemile3
haziranda görümcemin düğünü var ya ne giysem napsam bilemiyorum kıslarrr
hem şık hemde spor olmak istiyorum yani abartılı olmasın istiyorum
vitrinlere bakıyorum hiç kafama göre bişiler bulamıyorum
diktirsem internette hiç güzel model bulamıyorum
bana tavsiye edeceğiniz bişielr varmı canlarımmm![]()
ameliyat oldum ya canım 18 tane falan dikiş var ki çoğu da içte doktor hamile kalırsam dikişlerin patlayacağını söyledi:çok üzgünüm:
aslında ameliyat olduğum yer 2 ay bekle dedi diğer doktor 6 ay bekle dedi iki doktora gidiyorum da işte bizde eşimle dedik ağustosu geçirelim sonrası Allah tan hayırlısı:Saruboceq: