Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi akşamlar kızlar bende kaçtım hayırlı iftarlar yarın yokum film çektircem tekrar dua edin kızlar ok öptm hepinizi canlarım

Pokacım şöyle diyeyim MSN imiz vardı;ama geçmiş bir olay yüzünden kapattık.
Face de şu yönden yok canım.Zaten yakın arkadaşlarımız yanımızda,eskilere lüzum yok:)) Biz kendi yağımızda kavruluyoruz anlayacağın:)))

güle güle neclacığım hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar cnm inşallah hayırlı haberler alırız cnm kendine iyi bak allaha emanet ol cnm öpüyorum seniopuyorumnanaktan

canlarım bende çıkıyorum mesai bitmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar yarın görüşmek üzere nasipse öpüyorum hepinizi bybyopuyorumnanaktan

Haklısın jasmincim en güselini yapıyorsun...
canlarım bende çıkıyorum mesai bitmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar yarın görüşmek üzere nasipse öpüyorum hepinizi bybyopuyorumnanaktan

hoşçakal canım görüşürüz...

necloş um iyi haberlerini bekliyoruz...

jasmin sen her defasında yazı stilini değişiyormusun.. yoksa kk da öle kaydetme gibi özellik varmı?
hep aynı yazı tarzını ?

Haklısın jasmincim en güselini yapıyorsun...

hoşçakal canım görüşürüz...

necloş um iyi haberlerini bekliyoruz...

kaydirigubbakcemile2

Canlarım daha yeni geldim;ama gidiyorum maalesef masamı toplayıp evime gideyimopuyorumnanaktan Şöyle ayaklarımı uzatıp Yaprak Dökümü'ne odaklanacağım.:kedi:Yarın bugünün acısını çıkarırız inşallahzemuszemus

Sizleri çok seviyorum bugün birkez daha anladımsositososito

Kendinize ve kocişlerinize iyi bakın.Aşk dolu akşamlar sizin olsun opuyorumnanaktan

bende seni seviyrum canımmm
eve gideyim yemeğimi yeyip dalışa geçicemmmkaydirigubbakcemile2
iyi akşamalr canımmopuyorumnanaktan

Hayır canım değiştirmiyorum.Sadece yazdıktan sonra tüm yazdıklarımı seçip,Bold ve Italıc'i tıklıyorum:)

bendeeekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…