• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hhee evet gerçekten vali yada buna benzer dizler var kaliteli diziler yok değil canım ama insanların o dizilerdeki olumsuzlukları görüp kendi hayatlarına yansıtamamalrı daha trajikomik bence bi insan birini izliyorsa onu örnek almalı ondan birşeyler öğrenmeli ama aynı yerde sayıdrıyorsa o izlediği şey hatta dahada geri gidiyorsan bu sorun bence hemde ciddi bir sorun

Son düzenleyen: Moderatör:
mutlucuğum ve angelcığım teşekkür ederim kızlar
ilginizden dolayı
biraz ilgi bekledim sanırım
aman hepsi uzak olsun bana
eşim dahil kimseyle konuşmak istemiyorum
iyi akşamlar kızlar

hhee evet gerçekten vali yada buna benzer dizler var kaliteli diziler yok değil canım ama insanların o dizilerdeki olumsuzlukları görüp kendi hayatlarına yansıtamamalrı daha trajikomik bence bi insan birini izliyorsa onu örnek almalı ondan birşeyler öğrenmeli ama aynı yerde sayıdrıyorsa o zilediği şey bu sorun bence

canım benim aşkı memnuyu seyrediyorum zevkim için ama neden ordaki bihteri örnek alayım ki :delphin:

veya yaprak dökümü ne bakıyorum ferhun deyi örnek almadım diye sorun mu bu sence:delphin:

off bebeğim ya
sıkılmışsın sen
sıkma canını lütfen ya sabır de canımmm

senin bi sorumluluğun var tamam mıkötükedihüso
bize haber vermek zorundakötükedihüso
merakta bırakmaya hakkın yokkötükedihüso

:icecream:

mafoldumben

Kızma söz bundan sonra haber vercemmafoldumben

ben kendi adıma söyliyim jasminciğim bugün biraz daha iyiyim gripi atlatmaya çalışıyorum işte sen iyi olki bizlerde iyi olalaım cnm

Canım sevindim adına.İnşallah çabucacık geçer gribinopuyorumnanaktan

jasmin kızzzzzzzzzzz öldürdün bitirdin beni meraktannnnn. adını sayıklar oldum kız geçmişe okuma zaten yarısı jasminnnn yazısı ile dolu :)

diyorum yaw keşke bu kızın teli olsada açıp sorsam :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3

Canım bir yandan da geçmişi okuyorum valla gördüm canlarım ya hep jazmin jazmin demişsiniz:kedi:

Sizi seviyorum vereyim tatlım numaramı;ama eşime ne derim bilmemkaydirigubbakcemile

angel haklı meraktan öldük yahu

:kedi:

hoşgeldin jazmincim !
allah kolaylık versin cnm

Hoşbuldumcanım.Sağol tatlımopuyorumnanaktan

mutlucuğum ve angelcığım teşekkür ederim kızlar
ilginizden dolayı
biraz ilgi bekledim sanırım
aman hepsi uzak olsun bana
eşim dahil kimseyle konuşmak istemiyorum
iyi akşamlar kızlar

sıkma canını şeker
git yemeğini ye rahatla
yat dinlen kuşumm
iyi akşamlar canımmm

jazminin teli bende vardıda koçiş falan yanında dır diye ses edemedim ama biraz daha girmeseydi ms atardım

mafoldumben

Kızma söz bundan sonra haber vercemmafoldumben

Canım sevindim adına.İnşallah çabucacık geçer gribinopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

Canım bir yandan da geçmişi okuyorum valla gördüm canlarım ya hep jazmin jazmin demişsiniz:kedi:

Sizi seviyorum vereyim tatlım numaramı;ama eşime ne derim bilmemkaydirigubbakcemile

:kedi:

Hoşbuldumcanım.Sağol tatlımopuyorumnanaktan

anlaştık o zamankaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtım ii akşamlar herkese

dirimi gül tamammı

iyi akşamlar tatlımmkaydirigubbakcemile4

dirimciğim güle güle bitanem üzülme sakın olurmu güzel şeyler düşün ve hayal et bebeğim allaha emanet ol kendine iyi bak hayırlı iftarlar cnm öpüyorum seni kocamanopuyorumnanaktan

dirim canım benim yemeğini ye otur tv başına uzan rahatla canım benimmm.
ciğeri 5 para etmez insnalar yüzünden kendini harap etme...

iyi akşamlar bitanem..

Dirimcim,alınyazımsın yarın görüşürüz inşallah tatlışlarım.ıyi akşamlar sizlere....

Evet var keşke ben haber verseydim canım sana bak üzüldüm şimdimafoldumben

jasmin kız rahatsız etmem ben seni merak etme :))))))))
acil durumlar için :))))kaydirigubbakcemile3

alınyazım iyi akşamlar güzelim kendine iyi bak allaha emanet ol cnm hayırlı iftarlar öpüyorum seni opuyorumnanaktan

Canlarım veririm yarın olur mu?Biraz buraları toparlayım.Bu arada ben de eski ve yeni soyadımı beraber kullanıyorum.Face ve MSN kocişle ikimize yasakkaydirigubbakcemile3

iyileri örnek almak gerekiyor şekerim kötüleri örnek almak tabiki saçma dizilerin insanlara birşeyler katması taraftarıyım ben zevk için dizi izlemem ben bana bişey katmıyorsa beni oyalamaktan başka işe yaramaz zaman israfıdır bence daha faydalı işlerle ugraşmak gerek bence ama saygı duyuroum demiştim konşuyoruz sadece

Bugün iki kelime edemedim benim manyamış pc yüzünden.:(
Şimdi mesaisi biten bir arkadaşın pc ne geçtim.
Napıyorsunuz?

Back