• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

21 haziran 2009 dugunum oldu.ıyıkı evlenmısım cok mutluyum ıns herkez benım kadar mutlu olur.esımı cok sevıyorum.ama bır sorunumuz var esım askere gıttı 1 aydır da asker:s:s

canım benim allah mutluluğunu daim etsin. inşallah biranönce eşinle kavuşursun..

hulos benimde nişanlım askerde çok zor dimi çok iyi anlayabiliyorum. bizimde 5 ay oldu ama o gittiğinden beri zaman çok a ilerliyor sanki. allah sabır versin. o gelince evleneceğiz inşallah. çok heyecanlanıyorum. acaba nasıl bi gelin olacağım çok merak ediyorum CADIARZU

bitanem allah en yakın zamanda kavuştursun inşallah.. eminimki mükemmel bir gelin olacaksın..

iyi geceler kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/310501-teo-nun-yatak-odasi.html
bu link e yatak odamın resimlerini koydum size haber vereyim dedim hepinizi kocaman öpüyorum

teo süpper. allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım...
as_ates cnm benı anlayan brıı sonunda ınan cok zor zaman hıc gecmıyor.esım 5 ay yapıcak askerlıgını ama genede bana cok zor gelıyor
Topiğimizin giriş sorularınıda cevaplarsan seviniriz cnm.
Yaş?
Çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
Eşin kaç yaşında?
Ne iş yapıyor?
canım yasım 23.ayrıca kımyagerım.esımde 24 yasında petrol mühendisi
hosbulduk bu arada sıtey anlamaya calısıyorum daha bıras yavasım buyusden

hoşgeldin aramıza hayatım :)a.s.

canım benim allah mutluluğunu daim etsin. inşallah biranönce eşinle kavuşursun..

bitanem allah en yakın zamanda kavuştursun inşallah.. eminimki mükemmel bir gelin olacaksın..

teo süpper. allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım...

hoşgeldin aramıza hayatım :)a.s.

sağol hayatım:1rolleyes:

kızlarrr hepiniz şimdi kocişlerle vıdı vıdı yapıonuz demiiiiiiiii:))))))
bende eve 7:15 geldim. yarım saate iftara bişiler hazırladımm. sonra mutfağı topladım. ütü yaptım. yatak
odasını topladım.. off canım çıkmış durumdaaaaa..
kocişte şimdi preson break izlio. bende biraz buralara bakınım dedimmm:))

teo cum benimkine çok benzio biliyomusun. ben merinostan almıştım cnm. sen nereden aldın ?

kızlarrr hepiniz şimdi kocişlerle vıdı vıdı yapıonuz demiiiiiiiii:))))))
bende eve 7:15 geldim. yarım saate iftara bişiler hazırladımm. sonra mutfağı topladım. ütü yaptım. yatak
odasını topladım.. off canım çıkmış durumdaaaaa..
kocişte şimdi preson break izlio. bende biraz buralara bakınım dedimmm:))

Benim kociş teravih namazına gitmişti o gelene kadar ben de rahat rahat yaprak dökümünü izledim kaydirigubbakcemile5
Gelince biraz sohbet ettik sonra o acayip vurdulu kırdılı bir film buldu yine kendine. kafamçokkarıştı Ben de biraz burda takılayım dedim sositososito

bende seni seviyrum canımmm
eve gideyim yemeğimi yeyip dalışa geçicemmmkaydirigubbakcemile2
iyi akşamalr canımmopuyorumnanaktan

bendeeekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

görüşürüz jasmincim yarın kendini özletme bu kadar:)))

her defasında unutmuyomosun kız:) ben sandım kaydettin kendi öle çıkıo.. aradım taradım yok öle bi özellik :)

Yok canım unutmuyorum valla.Alışkanlık oldu hattakaydirigubbakcemile3

Dün kendimi özlettim dedim.Bugünde topiği ben açayım bareeeeeekaydirigubbakcemile3

Ben geldim.Hadi toplaşın canlarımkaydirigubbakcemile4

Günaydın olsun hepinize....Mutlu ve huzrlu günler dilerimopuyorumnanaktan

hayır izlemiyorum cnm ben unutulmaza bakıyorum onuda izleyemedim akşam eşime vakit ayırdım bulaşık makinesini çalıştırdım mutfağı topladım ve 12:30 da yattım

Evet canım bugün de onlar geç kaldılar...Angel açardı yoksa topiği bu saate çoktan:sinifsinif:

Canım valla süperdi diyorum başka birşey demiyorumkaydirigubbakcemile2Bugün de Aşkı Memnu varsositososito

angel msnsini açtı ama işleri var galiba evet aşkı memnuyu bende izliyorum gören annesi diye düşünüyorum ben jasmin

Back