Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

doğruyo söyledim tayin işi olmaz bana bağırır işini yanlış yapar bana bağırır karısına kızar bana bağır havlıyo işte

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar alınyazımsın
bende çıkarım birazdan
ne güzel ya bugünde bitti :)))

İyi akşamlar canımcım sanadaŞeniz

aYYY ÖLDÜRDÜNÜZ BENİ GÜLMEKTEN ÇOK YAŞAYIN EMİ.

HAV HAVVVVVVVVVV:roflol:

KIŞ KIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar ben iptal oldum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Masanın altına girdim valla gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dirimciğim iyi akşamlar cnm kendine iyi bak allaha emanet ol hayırlı iftarlar seni çok çok çok öpüyom bybyopuyorumnanaktan

mutlucum o adamın azının payını verseydin güzelim bee sen önce adam olmayı öğren deseydin bee walla ben acayip bozardım cnm o adamı pişman olurdu sende alttan alma yaa senin yerine bana koyuyor söledikleri walla yapma güzelim ezdirme kendini çiğeri üç kuruş etmeyen adamlara yaa

o zaman kapının önününde olurdum herhalde

walla şekerim hiç kusura bakma ama yanlışda anlamanı istemem ama hiç kimse benim gururumlaonurumla oynıyamaz ne ugruna olursa olsun cnm ama karakter meselesi neyse daha fazla uzatmayalım seninde canını sıkmyalım şekerim inşallah düzelir ne diyim
alınyazım hayırlı iftalr
herkese hayırlı iftarlar kızlar bende kaçtım öptm hepinizi özelliklede kübracım seni mucuxxxxxxxxxŞeniz:1hug:a.s.

Canım katılıyorum sana...kaydirigubbakcemile5

Sana da hayırlı iftarlar canım.Kendine iyi bakŞeniz

güle güle neclacığım herkes yediğinden ikram eder cnm hayırlı iftarlar kendine iyi bak cnm bende seni öpüyorum kocaman

banada eşimin işini sordu esnaf dedim ayakkabı imalatı yapıyor dedim iki çıplak bir hamama yakışırsınız dedi

terbiyesiz ya
bişi demicem
kızlar demiş denilecek herşeyi zaten:umursamaz:

aYYY ÖLDÜRDÜNÜZ BENİ GÜLMEKTEN ÇOK YAŞAYIN EMİ.

HAV HAVVVVVVVVVV:roflol:

KIŞ KIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

ezdirmeyelim işte
ben sevmediklerimle hiç konuşmuyorum
böyle iyiyim valla
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum

iyi akşamlar balımm
iyi bak kendinee

canlarım bende çıkıyorum kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar hepinizi kocaman öpüyorum yarın nasipse görüşürüz güzelleropuyorumnanaktan

gidenlere iyi akşamlar

herkese hayırlı iftarlar

güzel ve huzurlu akşamlar

aşk dolu gecelerrr:asigim:

ya bebeğim yamafoldumben
neden alınıyosun hemenmafoldumben
sen benim cnımsın tabiki dekaydirigubbakcemile5
ama baktım 11 kişiden 3 e düşmüş ya ondan dedimmafoldumben

Tamam affettimkaydirigubbakcemile5

Şeniz

canlarım bende çıkıyorum kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar hepinizi kocaman öpüyorum yarın nasipse görüşürüz güzelleropuyorumnanaktan

Görüşürüz canım hayatta kafana tokadan başka bişey de takma artık.Yoksa kendini hasta etceksin.Öpüyorum kuşum seni..Kendine iyi bak ve eşine deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…