• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi akşamlar kızlarr
bugün hiç giremedim nete
dün gece karın ağrısından uyuyamadım hiç sabah a kadar zor durdum sabahta apar topar hastaneye gittik kendi doktorum çok yoğunmuş o yüzden başka bi doktora göründüm çok şükür bebişim iyi banada ağrı kesici ve ilaç verdi doktor öğleden sonra eve gelince içtimde uyuyabildim bir kaç saat şimdide ara ara başlıyor bunada şükür tabi
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahhh
teologumda gelmiş hoşgelmişş aklımız sendeydi tatlım Şeniz

saolasın jmaz cım sen iyice hamiş moduna girmişsin tabi bir aydır görüşmüyorduk nasıl geciyor hamileliğin yaz ve ramazan seni zorluyormu

teologcum hiç sorma hayatım malesef 2 haftadır baya zorluyor oruçta tutamıyorum havaların verdiği sıkıntıda cabası
sen nasılsın güzelim ne güzel evinde eşinlesin artık memnunmusun hayatından:)

çok mutluyum canım ya yalnız bu aralar yoğunum malum misafirler iftar sahur ama şikayetçi değilim kesinlikle bir aydır ayrıydım sizden özledim baya kk yı tabiki bizim topici

çok şükür canımyaa mutlu olmana çok sevindim
malesef ben misafir ağırlayamadım daha iftarda anım anıma tutmuyor doğru dürüst temizlikte yapamıyorum
böylede ramazanın tadı çıkmıyor malesef
düğün nasıl geçti canım anlatsana biraz

düğünüm çok güzeldi bir gün afyonda bir günde antalyada oldu 20 gün antalyada kaldık 10 gün annemlerde şimdi cok şükür evimdeyim şimdi sen temizlik yapamıyorsun ya için içini yiyordur değilmi

düğünüm çok güzeldi bir gün afyonda bir günde antalyada oldu 20 gün antalyada kaldık 10 gün annemlerde şimdi cok şükür evimdeyim şimdi sen temizlik yapamıyorsun ya için içini yiyordur değilmi

aynen öyle şekerim sürekli gözüm bi yerlerde
Allahtan el süpürgem çok iyi hergün onunla alıp viledayla siliyorum
temizlik robotunuda eşim açıyor ama haftada bir anca. dün dayanamadım ben süpürdüm bu sefer de bi ton azar işittim ya insan ev süpürürken beli ağrır mı diyordum ağrıyormuş maleseff.:(
bide temizlik ürünleri de özellikle ilk 3 ay zararlıymış onlarıda kullanamıyorum
içim içim yiyor dediğin gibi:)

:1hug:ben de cok şükür evimi toparladım temizledim ama odanın birisine kullanmadığımız eşyaları mobilyaların kutularını kartonlarını yığdık hububat vs de koyduk ama yoğunluktan dolayı fırsat bulamadım birde insanın kendi evi olunca daha titiz oluyor heralde önceden böle değildim neyse artık 3 ay sabret canım

:1hug:ben de cok şükür evimi toparladım temizledim ama odanın birisine kullanmadığımız eşyaları mobilyaların kutularını kartonlarını yığdık hububat vs de koyduk ama yoğunluktan dolayı fırsat bulamadım birde insanın kendi evi olunca daha titiz oluyor heralde önceden böle değildim neyse artık 3 ay sabret canım

aynen öyle hayatım ramazanı bi hayırlısıyla atlat odayıda halledersin
bende sabrediyorum artık canım herşey bebiş içinkaydirigubbakcemile5

misafirlerin hala oturuyolar mı şekerim
eşimde iftarı yaptı bir saat kadar ders çalıştık dışarı çıktı yalnızım şimdi gelsin yine ders çalıştıracağım :)

canım misafirlerim 5 gün yatılı onlar salonda ben oturma odasında hepsi erkek oldugu için hayırdır ne dersi

canım misafirlerim 5 gün yatılı onlar salonda ben oturma odasında hepsi erkek oldugu için hayırdır ne dersi

aaaa şaşırdım bak şimdi şekerim yanlış anlamada yatılı yeni evlilerin evinde ne işleri varmış
eşiminde açıköğretim bütünleme sınavı var canım bu hafta sonu bakalım geçti geçti geçemedi düşünmek bile istemediğim bi son bekliyor bizi:(

canım birisi eşimin kardeşi diğerleri de lisans için başvurmak için afyona gelmişler ondan dolayı dışarda bir yerde kalmalarını istemedik anlayacağın daha öğrenci sayılırlar yarın ne yapabilirim jnaz bana fikir verebilirmisin 5 kişilk yemek yapmam lazım

canım birisi eşimin kardeşi diğerleri de lisans için başvurmak için afyona gelmişler ondan dolayı dışarda bir yerde kalmalarını istemedik anlayacağın daha öğrenci sayılırlar yarın ne yapabilirim jnaz bana fikir verebilirmisin 5 kişilk yemek yapmam lazım
hımm anladım canım
şimdi tatlım misafir çağırırsam eğer aklımda olan bir menü var onu paylaşayım
mercimek çorbası
çeşnili tavuklu , nohutlu pilav
islim kebabı
cacık
pilaki
közlenmiş kırmızı biber
göbek salata mısırlı
yaprak sarması
su böreği yada tava böreği

bu arada eşin hangi bölümü okuyor canım inşallah hayırlısıyla gecer

iktisat 3. sınıf canım dualarında bizide unutma olur mu hayatım çok ihtiyacımız var

mercimek corbasını bugün yaptım yarın yayla çorbası yapayım diyorum ama diğer yemeklere karar veremedim ve acıkcası cok yemek cesidi bilmiyorum

canım cidden çok kolay hepsi
netten bi bak istersen eşim geldi yazamıyorum malesef
çıkmam lazım
öpüyorum seni güzelim kendine çok iyi bak Şeniz

Back