Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mrb kızlar ben geldim nasılsınız
canım hoşgeldin
düğün nasıl geçti
ne zamandır yoksun?

angel 3 veya 4 gün kalacağım hepinize 1 er gün vereyim olurmu küsme bitanem hepinizi görücem dirimi alınyazımı seni başka ankarada olan varmı
1'er gün vermene gerek yol canım benim
toplaşır geliriz opuyorumnanaktan

ya kızlar aydında olan biri olsa keşke aramızda.ben oraya gidince çok yalnız kalacam((
ankarada olsaydın keşke yalnız bırakmazdık seni ankaralı çok ya hani (
Evet hayatım zıt kutuplar birbirini çekermişŞeniz
takımlarda öyle olduk kanki opuyorumnanaktan
ya poka hastayım senin cevaplarınaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele şu abisine dediğine bitmiştim hani masada yer yok deyiince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

keşke bende koçişin teyzesine deseydim arabada yer yoksa sen kalcan ben gitcem diye, poka ders alcam be senden olmazmı kaydirigubbakcemile3
bence bebekten sonra muhakkak senin gibi düşünür, canından daha kıymetli olacak çünkü
jazminle buluşma konusundada kızdırma bak valla takılırım peşine, zaten uzağımda değilsinki, benide jazmine götürmezsen koçişte duyabiilir hai kk yı şekercim kaydirigubbakcemile3
uyum konusunda kesinlikle evet, yani burda kızlarımızın hepsi öylede sende ki biraz daha ileri gibi opuyorumnanaktan.tamam biz buluşma işini şimdiden ayarlayalım dirim, angel, haktan, onlarda gelmezmi ?
mrb kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin canım öldük meraktan nasılsın anlatsana neler yaptın düğün nasıldı evlilik nasıl gidiyo ?

Canım Ankara'da da tanıdıklarımız var;ama ben ne zmn gelirim bilmem ki:sm_confused:

Bizim tanıdıklar Yukarı Ayrancı ve Armada'nın arkasında.Eskiden orada bir Laila vardıkaydirigubbakcemile3
valla gel jazmin ama dirim beni çağırmıyo yaaa, sen kandır onu tamammı ? kaydirigubbakcemile3

son takım tahminim

teolog bjk
haktan sağlam gs lıdır eminim
simiramis de bjk

canım siz zaten nişanlanmışız yani evlenmek için dimi teklife geç kalınmış bence:)))

kızlar bana az müsade olur mu

Tamam canım görüşürüz..

Canım hoşgeldin.Benim eşim birlikteliğimizin 2. ayında teklif etti:asigim:

Canım arkim:)Şeniz

Dirimle buluşmak demek sizinle buluşmak demek.Zaten Ankara'yı ben toplucam geliş gidişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben gs liyim kızlar bu raad cıkmam lazım akşama misafirlerim var hepinizi öpüyorum hazrlık yapmam lazım

evlilik teklifinin zamanı geçmiş bencede, angele katılıyorum, karar verilmişki nişanlanılmış:)

Hadi yaa.Ne zaman etcek bu teklif etmeden evlencez herhalde biz.Kuzenime sordum onlarda nişanlandıktan sonra evlilik teklifi almış ama yani evlilik muhabbeti ortada var ama evlilik teklifi yok.Sizce ben nasıl bir yol izleyeyim?

canım evlilik teklifi nişandan önce yapılır bence ya

walla şekerim evlilik teklifi nişandan önce yapılır benim bildiğim ama nişanlılık zaten yarı evlilikdir değilmi ama ?
yapmıştır belkide sana teklifi iyi düşün

tamam o zaman buluşma ayarlayalım mutlucum
geldiğin hafta
sen ben dirim alınyazım haktan özi :))))
ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olur
belki teoda galatasaraylıdır?
mısra hangi takımlı :kedi:

vavv ne güzel ben eşime hiç daha söylemedim:kedi:
sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3
off kıskandım yaaaaaaaaa ankarayamı gelsem ne:)
geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5
aynen cnm bizde:asigim:
bizde :asigim:
bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3
Tamam canım görüşürüz..

Canım hoşgeldin.Benim eşim birlikteliğimizin 2. ayında teklif etti:asigim:
vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdi

kızlar benim eşim birliktelğimizin 3. günü evlenme teklif etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…