canım hoşgeldinmrb kızlar ben geldim nasılsınız
1'er gün vermene gerek yol canım benimangel 3 veya 4 gün kalacağım hepinize 1 er gün vereyim olurmu küsme bitanem hepinizi görücem dirimi alınyazımı seni başka ankarada olan varmı
ankarada olsaydın keşke yalnız bırakmazdık seni ankaralı çok ya haniya kızlar aydında olan biri olsa keşke aramızda.ben oraya gidince çok yalnız kalacam((
takımlarda öyle olduk kanki opuyorumnanaktanEvet hayatım zıt kutuplar birbirini çekermişŞeniz
ya poka hastayım senin cevaplarınaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele şu abisine dediğine bitmiştim hani masada yer yok deyiince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3birsam demek bütün bjk liler aynı sömürüyü yapıo:)))))))
banada dedi kociş:) bende dedim ki ayyy canım çok haklısın yaaa kıyamamm.
tamam bizde yapalım onlar gibi. hadi feneriuma sna bi forma almaya:))
o gün bugündür ağzını açmıo:)
bence bebekten sonra muhakkak senin gibi düşünür, canından daha kıymetli olacak çünkü
kaydirigubbakcemile2
sanırım ondan canım,bebek olduktan sonra farklı düşünür belki
bu durumda jasminlede benim buluşmam gerekiyor,rüya boşa çıkmasın ama dimi :kedi:
jasmin sen ne zaman geliyon buraya
kaydirigubbakcemile3
uyum konusunda kesinlikle evet, yani burda kızlarımızın hepsi öylede sende ki biraz daha ileri gibi opuyorumnanaktan.tamam biz buluşma işini şimdiden ayarlayalım dirim, angel, haktan, onlarda gelmezmi ?alınyazım akşam dedimki eşime ankaraya gittiğimizde ben arkadaşlarımla görüşcem dedim şaşırdı senin arkadaşın yokki orda dedi bende artık var dedim şaşırdı kadınlar kulübünden arkadaşlarım oldu ankaraya gidince görüşeceğim dedim çok sevindi demek ben herkese uyum sağlıyorum öyleme
hoşgeldin canım öldük meraktan nasılsın anlatsana neler yaptın düğün nasıldı evlilik nasıl gidiyo ?mrb kızlar ben geldim nasılsınız
valla gel jazmin ama dirim beni çağırmıyo yaaa, sen kandır onu tamammı ? kaydirigubbakcemile3
Canım Ankara'da da tanıdıklarımız var;ama ben ne zmn gelirim bilmem ki:sm_confused:
Bizim tanıdıklar Yukarı Ayrancı ve Armada'nın arkasında.Eskiden orada bir Laila vardıkaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.
kızlar bana az müsade olur mu
Kızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.
ankarada olsaydın keşke yalnız bırakmazdık seni ankaralı çok ya hani(
takımlarda öyle olduk kanki opuyorumnanaktan
ya poka hastayım senin cevaplarınaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele şu abisine dediğine bitmiştim hani masada yer yok deyiince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke bende koçişin teyzesine deseydim arabada yer yoksa sen kalcan ben gitcem diye, poka ders alcam be senden olmazmı kaydirigubbakcemile3
bence bebekten sonra muhakkak senin gibi düşünür, canından daha kıymetli olacak çünkü
jazminle buluşma konusundada kızdırma bak valla takılırım peşine, zaten uzağımda değilsinki, benide jazmine götürmezsen koçişte duyabiilir hai kk yı şekercim kaydirigubbakcemile3
uyum konusunda kesinlikle evet, yani burda kızlarımızın hepsi öylede sende ki biraz daha ileri gibi opuyorumnanaktan.tamam biz buluşma işini şimdiden ayarlayalım dirim, angel, haktan, onlarda gelmezmi ?
hoşgeldin canım öldük meraktan nasılsın anlatsana neler yaptın düğün nasıldı evlilik nasıl gidiyo ?
valla gel jazmin ama dirim beni çağırmıyo yaaa, sen kandır onu tamammı ? kaydirigubbakcemile3
son takım tahminim
teolog bjk
haktan sağlam gs lıdır eminim
simiramis de bjk
angel bende istiyom msn senin için sakıncası yoksa tabi
canım hoşgeldin
düğün nasıl geçti
ne zamandır yoksun?
1'er gün vermene gerek yol canım benim
toplaşır geliriz opuyorumnanaktan
jasminide görcem izmire gelince arkadaşım var çünkü orda
ozi duymasın valla ben unuttm onu, asıl kız ayrlıcaktı vaalla süper olcakta bbu inş kesin olurtamam o zaman buluşma ayarlayalım mutlucum
geldiğin hafta
sen ben dirim alınyazım haktan özi :))))
sorma eşimdeki gelişme süper kk konusunda kaydirigubbakcemile3belki teoda galatasaraylıdır?
mısra hangi takımlı :kedi:
vavv ne güzel ben eşime hiç daha söylemedim:kedi:
geeeeelllllllllllllllll kaydirigubbakcemile5off kıskandım yaaaaaaaaa ankarayamı gelsem ne:)
bizde :asigim:aynen cnm bizde:asigim:
bana etmedi valla, gırgır şamatada söyledi, bak bekliyorum dedim ama bizimki çok ani olunca fırsatı olmadı hoş 5 senede isteseydi çok vakit ayırırdı benimde içimde kaldı ama olsun böylede doğaçlama oldu diyelim kaydirigubbakcemile3Kızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.
vaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww süper enişte yaaa, eşin hangi takımdı jazmin merak ettim şimdiTamam canım görüşürüz..
Canım hoşgeldin.Benim eşim birlikteliğimizin 2. ayında teklif etti:asigim:
ben gs liyim kızlar bu raad cıkmam lazım akşama misafirlerim var hepinizi öpüyorum hazrlık yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?