Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr ya yine nolmuş burda suratlar asılmış hep![]()
:sm_confused:daha sonra eltim sürekli laf soktu bana daha sonra saat 00:00 veya 01:00 sıraları düğün cdlerine bakıyoruz çocuğu uyuyordu uyandı daha sonra kucağına bastı çocuğunu kucağında uyuyordu çocuk ne olduysa başladı ağlamaya resmen tepiniyordu biz hala dğün cdlerini izliyoruz eltim bağırdı kaynıma hadi gidiyoruz kalksana oturup duruyorsun diye antrede apartmana rezil etti resmen kaynımda kalktı gittiler hep laf soktu gece boyunca benim eşyalarım dandik benim takılarım dandik seninkiler öyle değil diyerek kendi gümüşlük takımı aldırmamış eve vitrin takımı yani benim evdekileri görüncede evde kalabalık yapıyor diye laf sokuyor sürekli
eşimlede küsüm kızlar babamın yüzünden eşimlede kavga ettik babam giderken kayınpederime iyi akşamlar ben gidiyorum dememiş eşimde dün babamın ne suçu var iyi akşamlar bile demedi dedi bende açıklama yapmaya çalıştım ama eşim bağırmaktan beni duyamaz hale geldi hafta sonum zehir oldumafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumbencanım benim ya
anlıyorum seni,bende aynı eşim gitmeden önce haftasonlarında dinleniyordum ama
şimdi öyle değil malesef
benmi seçtim eşyalarını desydin azcık zevkliolsaydı kendi eşyalarıda güzel olurmuş onamı kalmış kahyalığı yasakkelimedaha sonra eltim sürekli laf soktu bana daha sonra saat 00:00 veya 01:00 sıraları düğün cdlerine bakıyoruz çocuğu uyuyordu uyandı daha sonra kucağına bastı çocuğunu kucağında uyuyordu çocuk ne olduysa başladı ağlamaya resmen tepiniyordu biz hala dğün cdlerini izliyoruz eltim bağırdı kaynıma hadi gidiyoruz kalksana oturup duruyorsun diye antrede apartmana rezil etti resmen kaynımda kalktı gittiler hep laf soktu gece boyunca benim eşyalarım dandik benim takılarım dandik seninkiler öyle değil diyerek kendi gümüşlük takımı aldırmamış eve vitrin takımı yani benim evdekileri görüncede evde kalabalık yapıyor diye laf sokuyor sürekli
babanla konuşuyolarmı kayınvalidenlerin yanındaalınyazım vardı annemde
eşimlede küsüm kızlar babamın yüzünden eşimlede kavga ettik babam giderken kayınpederime iyi akşamlar ben gidiyorum dememiş eşimde dün babamın ne suçu var iyi akşamlar bile demedi dedi bende açıklama yapmaya çalıştım ama eşim bağırmaktan beni duyamaz hale geldi hafta sonum zehir oldumafoldumben
canım ya ben senin yanında üzülmek istemiyorum aslındamafoldumben mafoldumben mafoldumben
inş 5 ay sonra o ve seni bekleyecek :Saruboceq:
en huzurlu dk lılaını suncak size, sabret
benmi seçtim eşyalarını desydin azcık zevkliolsaydı kendi eşyalarıda güzel olurmuş onamı kalmış kahyalığı yasakkelime
babanla konuşuyolarmı kayınvalidenlerin yanında
bu ailelerden nefret ediyorum yaptıklarının bedelini biz ödüyoruz ve çoğu ayrılıkların vesileside bu aileler, eşinde anlamamazlığı, bize kim üzülcek peki ???????
saol canım, allah herkese akıl fikir versin biz yaşamadıkki bu durumu dışardan basit geliyo ama eminim zordur düşünsene 3 aylık eş tatmin etmiyıoda fotolar tatmin ediyo gibi olmuşalınyazım şarköyde yerine göre değişior. 50.000 e de vardır 500.000 de:)
kızlar bi arkadaşımla dertleşiom. oda yeni evli.. akşam kocasını internette kadın resimlerine bakarken
görmüş. şimdi nası ağlıo bi görseniz. offff yaaaa bu erkekler. dedim o kadar abartıcak bişi değil. ama anlamıo tutturdu boşanıcam. 3 aylık evli daha
canım hoşgeldin naber?günaydın kızlarr ya yine nolmuş burda suratlar asılmış hep![]()
:sm_confused:
canım benim ya çok üzüldüm gerçekten
hayretler içinde okudum
sana değilde kayınvalidenlere sinir olmuş eltin,senide kıskanmış biraz
çok muhatap olma artık,ramazanda yemeğe mecbur çağırdın artık ta
görüşmessin
:sm_confused::1no2:
günaydın cnm hoşgeldin nasılsın
alınyazım şarköyde yerine göre değişior. 50.000 e de vardır 500.000 de:)
kızlar bi arkadaşımla dertleşiom. oda yeni evli.. akşam kocasını internette kadın resimlerine bakarken
görmüş. şimdi nası ağlıo bi görseniz. offff yaaaa bu erkekler. dedim o kadar abartıcak bişi değil. ama anlamıo tutturdu boşanıcam. 3 aylık evli daha
:sm_confused:
canım benim ya çok üzüldüm gerçekten
hayretler içinde okudum
sana değilde kayınvalidenlere sinir olmuş eltin,senide kıskanmış biraz
çok muhatap olma artık,ramazanda yemeğe mecbur çağırdın artık ta
görüşmessin
:sm_confused::1no2:
allah ıslah etsin yaa hiçi düşünmez kızının mutlulşuğunu madem kendine güvenmiyosan gelmede kızına öyle değilmi?bazen insanlarını yoklukları varlığından çok dah iyi oluyo maalesefalınayzım babamla hiç konuşmadılar babam giderken annem selami gelecekmisin geri dedi belli olmaz dedi anneme ters ters adamın içine şeytan girmiş resmen
canım ya ben senin yanında üzülmek istemiyorum aslında
sen daha çok arı kaldın :kedi:
inşallah senin eşinde ocak-şubat gibi gelir canım
eminim çok güzl olacaktır :teselli:iyiyim tatlımm
bugün evimin perdeleri gelecekmiş onu merak ederek oturuyorum nasıl oldu acabaa
iyiyim alınyazımsınn
sen naslsın güzelimm