- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
öyle yapıcaz artık canımooofff ben bu lafı çok iyi biliyorumbizded şöyleydi, evlendikten 7 gün sonra eimin taması yapıldı ve sadec 45 gün evli kalabildik oooffff Çok üzgünüm çoook
artık rahatlayınca çaya falan alırsınız eşin gelince, ya çok sık görüşmeyede gerek yokki zaten siz gidiyosunuz canı sterse onlarda gelir bence hiç üzülme
gerçi biz çalışıyoruz ya çok sitem ettiklerini sanmıyorum
inşallah yani :bbo:
katmeri çok severimsende sivaslıydın dimi.sivastan geleceklerden ne isteyecen.katmer çörek etli pide:))))
etli pide çekti canım :kedi:
canım kayınvalidenlere maşallah diyorum:kedi:
ayyy hayatta en çok sevdiğim şeydir kadayıf ama ev kadayıfı:)))
selam canımcım geçmiş olsun
benimde belim felaket galiba bende hastalanıcam:gitme:
nasıl farkında değil anlamıyorum yaaa
bence anladı hatasını ondan aradı ağzını aradı canımm
benim kayınvalidemler bursadalar canım
o yüsden biz haftada 2 3 defa konuşuruz onlar 2 arasa 1 de biz ararız:kedi:
dikkat et canım kendine
geçmiş olsun
niyetlimisin canım ya keşke bi hap içseydin
benimde sağ kasığım fena ağrıyor yaa:sinifsinif:
eh kayınvalidem malumunuz şehir dışında 2 hafta önce burdalardı biliyosun 10 gün kadar kaldılar şimdi tatillerine devam:))evlerine gidince artık ben gidicem çünkü daha bursaya gidemedim evi de göremedim ama bizimkiler çok gezenti ya daha bayramı da marmariste geçirecekler
neyse;
annemlere de haftada 2 kere giderim salı günü ordaydım yarında gidicem
annemde bize ayda bir gelir 2 3 gün kalır yani bizim evle annemin ev arası uzak tabi araba olmayınca zor oluyor ben onu alıyorum metrodan 2-3 gün kalırız bu arada da abim gelir birgün sonrada eve bırakırız ama yakın olsak hergün annemde olurum hele de ramazanda hiç çıkmam yaniii....
hoşgeldin tuba
maşallah canım![]()
ne güzel karı koca geziyorlar opuyorumnanaktan
çok romantik geldi bana
canım bu hazır kadayıf
bende evde yapılanı seviyorum opuyorumnanaktan
vavvvv:))))yok canım bize kimse oturun diye ısrar etmiyo yarın iş var falan diyoruz olarda bişey demiyo
bize geldiklerindede erken kalkıyolar zaten hadi biz gidelimde yatın siz falan diye
anlayışlı insanlar
zaten eşimde evinde olmayı daha çok seviyo
biz bu ara kayınvalidemelre çok gittik çünkü görümcemler ordaydı onlar için gittik
normalde bu kadar sık bile gitmiyoruz
evimizde vakit geçirmek daha eğlenceli
onları 1 saat görsek yetiyo
bizim yol 1 saate yakın sürüyor nerdeyse kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3canım benim eşimde evlendikten sonra memur oldu, evliliğimizin 7.gün ataması yapıldı zaten bekliyodukta ümidimizi kesmiştik eğer evlenmemizi beklemişler.45 gün beraber kaldık, 8,5 aydan fazladır da ayrıyız bende aankarada memurum tayin bekliyoruz anlıcan oda olursa bakalım :Saruboceq:
kimler gelcekmiş bakalım
bizimkiler bekleyen cinsten kesinlikle
bizde de ısrar ediyolar annemler o kadar değilde kayınvalidemler çok maalesef
zaten farklı olsaydı şaşrdım kaydirigubbakcemile3
canım neden kötüsün noldu fisfisfisben geldim kızlar merhaba kusura bakmayın telefon görüşmesi yaptım baya geç kalmışım ama çok kötüyüm benmafoldumben