ben hataydayım canım
burda havalar çok değişik
gece dolu yagıyor sabah güneşli
tam anlamıyla ısınmadı canım
ama ben kafayı dagıtmak için yapıyorum böyle şeyleri.
Canım,msn den yazdım ama burdanda tekrarlayayım belki başka bir arkadaşımızada faydası olur.
Ispanakları alıyorsun köklerini kestikten sonra yapraklarını çokkkkkkk yıkıyorsun ben son yıkama suyuna sirke ekler öyle bekletirim sonra süzgece alıyorsun.Suyunun iyice akması lazım.
Elinde doğrayamazsan tahtada doğruyorsun.
Ben genelde ıspanakları doğrama işinden önce bolca soğan doğrarım tencerede soğanlar kavrulurken ıspanaklara geçerim.
Kavrulmuş soğanın üstüne yavaş yavaş ıspanakları atarım,her atışımdan sonra karıştırırım dibe çöküp tencerede yer açılması için.Tuzumuda eklerim.
Yumurtalı yapacaksan suyunu çektikten sonra yumurtalarını kıracaksın,ben yumurtaları da karıştırırım bütün sevmem.Kapağını kapatacaksın 2-3 dk ya hazır hale gelecek.
Pirinçli ıspanacak yapacaksanda sıcak su ekjleyip yarım kahve fincanı kadar pirinç koyacaksın.Buda yoğurtla yenir ama ben yoğurtsuz yerim.
Ben ıspanağın içine soğanla birlikte rendelenmiş havuçta eklerim çok güzel olur.
Umarım anlatabilmişimdir cnm
En güzeli sebze gel görki benim kociş pırasa yemez,kereviz yemez,kabak yemez,patlıcan yemez,bamya yemez,enginar yemez bir ıspanağı yiyor
Canlarım ben çıkıyorum duşa girip biraz uzanacağım.Kocaman öptüm
Angelcım tabi tatilden sonraki ilk gün biraz zor geçebilirim.Olsun bak işimiz var böyle düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?