Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Nerde keşke o kadar kolay olsa senağlama

Misafirlerine ne yaptın cnm merak ettim?

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız
sensi ile mısracım burda galiba
benim de eşim işe gitti
hemen girdim
ne var neyok diye

banyo ve wc leri yıkacagım buğün
kuaföre gittim kaşımı aldırdım
sanki biraz incelti ya
inceltme diyom tama diyo bildğini yapıyor
ahh anlasam bu işlerden kendim alacam ama yok anlamıyorumda
.

Ben de kaşlarımı incelttirdim çakırcım,saçımıda o gördüğünden çokkkkk daha kısa kestirdim dün :)

Ben de kaşlarımı incelttirdim çakırcım,saçımıda o gördüğünden çokkkkk daha kısa kestirdim dün :)

saatler olsun canım
eminim güzelliğine dahada güzellik katmışındır.

bana ince kaç yakışmıyor sanki
aynaya bakmaya korkuyum ya
tavugamı benzedim ne.

Misafirlerine ne yaptın cnm merak ettim?

Gelmediler henuz canim....

banyo ve wc leri yıkacagım buğün
kuaföre gittim kaşımı aldırdım
sanki biraz incelti ya
inceltme diyom tama diyo bildğini yapıyor
ahh anlasam bu işlerden kendim alacam ama yok anlamıyorumda
.

Canim baskasina gidemiyor musun,
bende birkac yere gittim sonra en guzel neresi aliyor artik oraya gidiyorum.
Duzelmesi bir ay falan surer sonra baska bi yeri dene istersen canim.

Son düzenleme:
Amannnn canlarım ya kaş dediğiniz nedirki yine çıkar yine çıkar.

Allah sağlık sıhhat huzur versin yeter ki.Böyle şeylere hiç takılmam sizde takılmayın.Ne saçımın ne kaşımın modelini tarif ederim nasıl uygunsa yapın derim.

Selamlar, nasilsiniz arkadaslar?

Gecmisi biraz okudumda Pamukseker'cim hamileymis ne kadar sevindim anlatamam, hayirli ugurlu olsun, Allah saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin canim, darisi bizlerin basina insallah

Bu arada dün nisanlimla telefonda konusurken bisey farkettim, simdiye kadar hep "dur askim biseyler alma daha zamanimiz var zarara girme hic" diyen adam dün tutturmus "bebegim hala ev aramadin mi esya bakmadin mi, bak zaman daraliyor 7 ayimiz kaldi, basla ki ilerde SIKISMAYALIM diyor, sok oldum resmen :dance: bende diyordum ki ne zaman söylicek bunlari diye megerse kaynanama kayinbabama eltilerime kayinlarima falan hep diyormus baslayin artik hazirliklara diye :asigim:

yarindan itibaren ev bakmaya baslicam burda, Allah yardimcim olur insallah

Bu arada
yaralim istekmi yapcaksin diye sormussun bir kac gün önce, anca cevapliyorum canim kusuruma bakma nolur, önce dil kursuna gidicek nisanlim sonra vize basvurusu yapcak, o esnada buraya vize basvurusu gelicek burdaki konsolosluga ve benden kira sözlesmesiyle üc aylik gelir kagidimi isticekler, herseyi yeterli bulduklari anda askim vizesini alabiliyor, öyle hesapladik ki hersey ekim'e kadar hallolmasi gerek ki dügünümüzden sonra beraber dönelim buraya evimize diye, dügünden sonra birdaha ayri kalamam ondan :1no2: dua edin bizim icin nolur

evet angelcim

hafta sonu ya kimsecikler yok burda

mısracım haklısın aslında çıkıyor sürekli
hemde hiç azalmadan.

sensi cim evime yakın diye
burayı tercih ediyorum diğerleri bayagı bir uzak evime
ben alışmışım kalın kaşa ya
değişik geliyor.

hevin cim kolay gelsin sanada
dipleks düğünü var bu gece

naber canım nasılsın

saol canım çok şükür iyiyim
sen nasılsın canım
bir film izledim bitti
bir kk ya bakım kızlar neyapıyor diye

iyiyim bende sağolasın canım. bugün çok uyuşuk bi gündü benim için iki gündür annemdeydim kk ya giremedim o yüsden. öğlen 1 de eve geldim güya ütü ve temizlik yapacaktım ama bütün gün dolandım durdum hiçbişey yapmadan şimdide çay içiyorum ve kk dayım işte. melekler korusun u izliyorum bi taraftanda
sende ne var ne yok

ohh negüzel keyif yapıyorsun yani.
ben buğün biraz temizlik yaptımwc ve banyoyu
havalar burda güzelleşti
buğünlerde halılar kalkacak falan
onların planını yapıyorum kafamdan.

ama perdeleri yıkasam mı bilmiyorum
bizim evde siğara kullanılmaz
bana temiz gibi geliyor
bakalım neyapacaksam artık.

off aslında isteksiz bi keyif aslında bugünkü planımda işlerimi bitirip yarın dinlenmek vardı ama tersi oldu hehehh
bu hafta raporluydum ya şimdi hafta nasıl başlayacak bilemem zaten uzun bi aradan sonra canım işe başlamak istemiyor ama kriz ortamında işinden çıkartılanları ve işsizleri düşününcede halime şükrediyorum tabi karışık duygular içerisindeyim iştebenneyaptımki
sen nerde oturuyorsun ki çakırım ne güzel havalr güzelleşmiş halı ve perde yıkama planları yapıyosunkaydirigubbakcemile5
valla ankarada kar sepeliyodu bugün çok fena havalar bis ancak haziranda başlıyoruz o planlara kaydirigubbakcemile3

Kimler varmış bakalım birazdan geliyorum az kalacağım ama çokkkk yorgunum.3 saattir temizlik yapıyordum dahada bitmedi

ben hataydayım canım
burda havalar çok değişik
gece dolu yagıyor sabah güneşli
tam anlamıyla ısınmadı canım
ama ben kafayı dagıtmak için yapıyorum böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…