• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

neyse bende birazdan çıkarım kızlar
hepinize iyi akşamlar
eşim arkadaşlarıyla maçı izleyip sonra gelcekmiş
bende gidim böreklerimi hazırlayıp buzluğa atim bari o gelene kadar

Dirimim gule gulee

Pamugum kendine dikkat et

ZkYsN'cim Allaha emanet ol

Hepinize hayirli aksamlar canlarim benim, bende çikiyorum, sefimle bir proje uzerinde çalisacagiz sonrada zaten çikicam isten
izinliyiz 3 gun
pazartesi gorusmek uzere insallah
sizleri operim çok çok

Kızlar geçmişi okuduğumda askerlik mevzusu olmuş benim nişanlımda AĞRI-DOĞUBEYAZITTA asker şafak atarsa tunceli(62) çok özledim ama bugun gideli tam 90 gün oldu kısa dönem ama inanın geçmek bilmiyo sanki önce 2 basamaklılara düşelim dedik bekledik şimdide altmışın altına düşsek diye bakıyoruz hayırlısınla sağ salim gelsin de tüm askerlerimiz ALLAH'a emanet olsun

Ben geldimmmm,iş çıkışı pazara uğradım pazı ve ebegümeci aldım.ıki tanede çok şirin elbise aldım.

Şimdi yemek hazırlığıma başlıyorum.Arada eğilir bakarım pc ye canlar

Ben geldimmmm,iş çıkışı pazara uğradım pazı ve ebegümeci aldım.İki tanede çok şirin elbise aldım.

Şimdi yemek hazırlığıma başlıyorum.Arada eğilir bakarım pc ye canlar

oo maşallahın var mısraa cıms en gittiğinden beri ben hiç bişey yapmadım daha ne tembelim ben.. elbiselerinide iyi günlerde giy canım kolay gelsin..

ben geldim kızlar
nasılsınız
buğün hava çok güzeldi
burda resmen yaz gelmişti.

çamaşır yıkadım serdim temizlik yaptım
yemek yaptım
komşuya gittim biraz orda oturdum
eve geldim duş aldım
şimdide oturdum kk ya bakıyorum

maşallah pekde güzel muhabbet etmişiniz.

Dirimim gule gulee

Pamugum kendine dikkat et

ZkYsN'cim Allaha emanet ol

Hepinize hayirli aksamlar canlarim benim, bende çikiyorum, sefimle bir proje uzerinde çalisacagiz sonrada zaten çikicam isten
izinliyiz 3 gun
pazartesi gorusmek uzere insallah
sizleri operim çok çok

yaralım negüzel ya
3 gün izinlisin
inş. güzelce dinlenirsin.

günaydın kızlarrrrrr
şaşırdınız dimi beni görünce-tatlicadiarzu-
bugün kursa gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum çünküü akşama istanbul yolcuyusuyuz kısmetse bu seferde eşim istedi gitmeyi haftasonunu orda geçireceğiz
çok mutluyummm :sm_cool:

günaydın demek için biraz geç olmuş sanırım tünaydııın a.s.
kimselerde yok burda
parpalm allah kavuştursun canım zaman su gibi akar hemen kavuşursunuz inş
iyi yapmışsnız askerlikten önce evlenmemekle benim ne acelem vardıysa artık :delphin:
herkeslere hayırlı cumalar tüm dualarımız kabul olur inş bugün

günaydın kızlarrrrrr
şaşırdınız dimi beni görünce-tatlicadiarzu-
bugün kursa gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum çünküü akşama istanbul yolcuyusuyuz kısmetse bu seferde eşim istedi gitmeyi haftasonunu orda geçireceğiz
çok mutluyummm :sm_cool:

gözün aydın canım ne güzel buraya geliyosun ama burda hava yağmurlu haberin olsun
şimdiden iyi yolculuklar güzel bi haftasonu geçirirsin tüm yorgunluğunu alır artık hihoyyyt

bende yarın evleniyorum ve aranıza katılıorummm:)))

hayırlı olsun canım inş herşey istediğin gibi geçer gelirsin sende buraya kaydirigubbakcemile5

bende yarın evleniyorum ve aranıza katılıorummm:)))
ayy canım benimyaa hadi hayırlı olsun şimdiden
günaydın demek için biraz geç olmuş sanırım tünaydııın a.s.
kimselerde yok burda
parpalm allah kavuştursun canım zaman su gibi akar hemen kavuşursunuz inş
iyi yapmışsnız askerlikten önce evlenmemekle benim ne acelem vardıysa artık :delphin:
herkeslere hayırlı cumalar tüm dualarımız kabul olur inş bugün
sorma şekerim benimkide daha yapmadı askerliğini :(
gözün aydın canım ne güzel buraya geliyosun ama burda hava yağmurlu haberin olsun
şimdiden iyi yolculuklar güzel bi haftasonu geçirirsin tüm yorgunluğunu alır artık hihoyyyt

olsun be tatlım yeterki ailemin yanında olayım çıkmam evden yerimseniben

çok sağol jnaz teşekkür ederimm:1hug:
rica ederim tatlım ne demekk

sorma şekerim benimkide daha yapmadı askerliğini :(

demek bi ben değilim kaçıyomuş gibi hemen evlenen ne güzel delikafadulden
ne zaman düşünüyosunuz siz peki askerliği :delphin:
ne sen sor nede ben söyleyeyim canımcım daha açıköğretim 3. sınıfta benimki bu sene kalırsa yandık :( gider eylülden sonra ama geçerse eğer daha kafadan 2 sene var :)

a jnaz hoşgeldin canım,ne güzel annenin yanına gidiyosun demek,hafta sonu annenle birlikte olucaksın,senin adına sevindim canım
dimples yarın evleniyormusun heyecan dorukta o zaman,bugün kınan var,hayırlı olsun canım şimdiden
ah ah keşke önce askere gitseydi de öyle evlenseydim:1no2:

a jnaz hoşgeldin canım,ne güzel annenin yanına gidiyosun demek,hafta sonu annenle birlikte olucaksın,senin adına sevindim canım
dimples yarın evleniyormusun heyecan dorukta o zaman,bugün kınan var,hayırlı olsun canım şimdiden
ah ah keşke önce askere gitseydi de öyle evlenseydim:1no2:

ayy canım benimyaa bende tam çıkıyordum sen geldinn :(
şimdi aklım sende kalacak :(

merhaba kızlar

jnazcım gözün aydın güzel geçer inşallah hafta sonun darısıda başıma bende nisanda gidicem inşallah daha sadece bi kere gittim :a015:

dirimcim bu kadar takma yapar hemencecik yeterki sağlık olsun bitanem ya

Back