Alınyazımsın seni çok çokkkkkkkkkkkkk iyi anlıyorum ben evlendiğim gün ve sonrasında 2 ay büyük badireler yaşadım sırf eşimin ailesi yüzünden.Ama evlendiğimiz günün sabahı resti çektim,7 aylık evliyim bir daha yüzlerini görmedim görmek istemiyorumda.
Çünkü görüşseydim şu anda evliliğim biterdi bunu çok iyi biliyorum.
Hem suçlular hemde güçlüler.
Her yerde öve öve bitiremediği gelinine bir küçük altın bile takmayan,ne nişanda ne düğünde,evimizle ilgili hiçbirşeyle ilgilenmeyen,oğluna ne yapalım demeyen,1 tl bile vermeyen bir ailen ne beklenir ki.Şayet benim ve ailem desteği olmasaydı eşim maddi ve manevi bitmişti.
mutlum oda öyle diyo ama annesini savunmasaydı böyle olmazdı nolur diyorum ylvarıyorum diyorum anneni savunma bana rol yap annem deme, biraz msüsade et ben düzelene dek annem dem diye amaa yoookkkkk
bende iyi olmaya çok çalıştım ama hep kapılar yüzüme kapandı, yani kayınvalide parmağında oynatmaya çalıştı ben oynamadım istediki onun akrabaları hayatım olsun olmadı, keşke senin kayınvaliden gibi olsaydı benimkide , beni aramz sormaz bile peşime birileri düşermi bu kız ne yapar demez
muhakkk barışırız ama vadesi az olur, keşke çenemi tutabilsem zaten herkes el üstünde tutacak ama tutamıyrum kahretsinki tutamıyorum
deiklerinde çok haklısın ama ben kendimi kaybettimki, ben ben değilim ki hayatım nişanlandıktan 3 ay sonra bitti benim
ama işim diyorum jazmin, eşiminde beni çok sevdiğini bilşiyorum benim için yaptıklarını en fedakar eşler bile yapmaz belkide onun yaptıklarını,çüünkü sabrı büyüktür.diyorum ya insanlar böyle kalmıyo ya bigün değişirse naparım ben işimde olmazsa neye güvenirim, eğerki ben çalışmıyo olsaydım bu aile bana çok şeyler yapardı.onların laflar gerçekten çatlatacak cişinsten yarın bana oğlumu parasını yiyosun derse naparımm
mutlum oda öyle diyo ama annesini savunmasaydı böyle olmazdı nolur diyorum ylvarıyorum diyorum anneni savunma bana rol yap annem deme, biraz msüsade et ben düzelene dek annem dem diye amaa yoookkkkk
bende iyi olmaya çok çalıştım ama hep kapılar yüzüme kapandı, yani kayınvalide parmağında oynatmaya çalıştı ben oynamadım istediki onun akrabaları hayatım olsun olmadı, keşke senin kayınvaliden gibi olsaydı benimkide , beni aramz sormaz bile peşime birileri düşermi bu kız ne yapar demez
muhakkk barışırız ama vadesi az olur, keşke çenemi tutabilsem zaten herkes el üstünde tutacak ama tutamıyrum kahretsinki tutamıyorum
deiklerinde çok haklısın ama ben kendimi kaybettimki, ben ben değilim ki hayatım nişanlandıktan 3 ay sonra bitti benim
ama işim diyorum jazmin, eşiminde beni çok sevdiğini bilşiyorum benim için yaptıklarını en fedakar eşler bile yapmaz belkide onun yaptıklarını,çüünkü sabrı büyüktür.diyorum ya insanlar böyle kalmıyo ya bigün değişirse naparım ben işimde olmazsa neye güvenirim, eğerki ben çalışmıyo olsaydım bu aile bana çok şeyler yapardı.onların laflar gerçekten çatlatacak cişinsten yarın bana oğlumu parasını yiyosun derse naparımm
angel ben henüz bir aylık evliyim.kayınvalidemle aynı ilde olacaz ama onlar köyde oturuyor.bide zaten yaşlı bakamaz yani bebeğe.yoksa sorun olmazdı.benim annemde kayınvalide süper bakıyo yere göğe sığdıramıyor.hayırlısı olsun artık hakkımızda.
Canım gideceği yer özelleşti zaten şuanki yeri iyi,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama canım burdada kalsa aynı şey olmayacakmı
özelleşirse burdada işten çıkma olasılığı yokmu yanii
canım ozaman annesigile kalmaya gitme boşverişte bizimkilerde aynı öyle mısraa,bzde yaşadık ve yaşıyoruz ama benim kayınvalidem bilmiştir alttan girer yüzüne karşı melektir ama görevlerini asla yapmazlar, artık diyorum ya gitmeyeceğim ama bakalaım o hangi yüzle benim evime gelecek
evet canım yakın kurumdan biri olarak en iyi sen anlarsın gelince evi satıp uzak bi yerden alacağız zaten eşimle ortak fikrimizalınyazımsının işten çıkmasına eşinin yanına gitmesine karşıyım
eğer giderse özelleştirmeden işsiz kalacak,
büyük bir sıkıntı,eşinin eline bakacak,kayınvalidesigil daha çok yüklenecek
en azından şimdi bir güvencesi var
eşi geldiğinde ailelerinden uzak bir yere taşınırlar
haftada bir de 3-4 saat oturmaya giderler
canım güle güle başını ağrıttımBen didiyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya bilmiyorum biyerden gelio laf ben çok takıntılıyım sanırım ben açıyorum hatamı biliyorum susmaya çalışıncada eşim açıyo ve düzenli olarak hayatımızda kalıyolar bu yüzdende,canım ya bu kadar uzaktasınız hasretsiniz siz sürekli ailelerinizi mi konuşuyosunuz telefonda afedersin yanlış anlaşılmak istemem ama ben nefret ediyorsam eğer adını bile anmam annesinin akıl vermek değil ama; günlük naptığınızı konuşun ne yedin ne içtin vs. ama aile lafı açmayın yani...
ama çok üzüldüm olanlara yani işte sinirle ağzından ne çıktığını bilmiyor insan ama toparlar sonra uzaksınız bi eş gibi yatıp kalkamadınız ki biz mesela kocişle gündüz ne kadar tartışırsak tartışalım gece olup yatağa girince teni tenine deyince herşey bitiyor :kedi:
derlerdide inanmazdım ben o kadar gurursuz olmam kavga edip sonrada koynunamı girecem derdim ama inanki doğru canım kızlarında dediği dibi keşke yanına taşınma imkanın olsa o zaman düzelir böle düşünmezsin canım Allah yardımcınız olsun ne diyim
yaprak dökümündeki cevriye gibi senin kayınvaliden ya
sende fikret gibi ol o zaman
ne derse tık kulağını sen kazanırsın canımzaten aynı evde de değilsiniz şanslısın yine de :))ama sürekli senin annen böle benimki şöle dersek
olmuyor işte
hani bi tek erkekler değil annesine laf söyletmeden
eşim de benim anneme bişey söylese bende bozulur yerim başını yanii
diyorum ya canım ahkam kesmek değil amacımız bizim başımızda değil belki olsa ben de bundan beter olurum ama sakinleşmen için tavsiyeler yaniŞeniz
yok canım ben genele müdürlükteyim ve buranın özlleşme planı yok devlette kalcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama canım burdada kalsa aynı şey olmayacakmı
özelleşirse burdada işten çıkma olasılığı yokmu yanii
Canım o zmn angelin dediği gibi kulaklarını tıkayacak ve eşinle telefonda aile dışı şeyler konuşacaksınız.Bunu eşine de anlatman lazım tabii.Gelince de ailelerden uzak bir yere gidin.Eğer imkanınız varsa şehir dışında bi yere isteyin tayininizi..
inşallah canım keşke bi sihirli değeneğim olsa da kendimi düzeltebilsemanlıyorum alınyazım seni oda arada kalıyor ne yapsın bir tarafta annesi bir tarafta eşi idare etmeye çalışıyor cnm sende sinirlenince tabi gözün bişey görmüyor anlıyorum seni inşallah aranız düzelirde bir daha böyle büyük kavgalar etmezsiniz cnm size mutluluk yakışıyor kavga etmek değil bitanem
öyle yarını düşünerek üzmekte doğru değil ama bunlar muhtemel şeylergüven işi bi tek senin için değil hepimiz için geçerli canım
yarın hiçbirimiz bilmiyoruz ne halde olacağımızı ama yarını düşünerekte mutsuz edemeyiz ki kendimizi tabi işini bırakma elinde işin olsun güvencen olsun ama bu kadar üzme sıkma kendini.
ayrıca tabi kocanın parasını yiyeceksin elaleminkinimi yiyeceksin ne demekmiş o sen böyle bi lafın altında ezilmez aksine onur duyarsın ancak canımm
ayrıca kayınvaliden napmış çalışmışmı bugüne kadar o da koca para yemiş dimi??
Canım gideceği yer özelleşti zaten şuanki yeri iyi,
o bakımdan yani :sm_confused:
canım ozaman annesigile kalmaya gitme boşver
2 haftada bir gidersin,
mısranın dediği gibi çok görüşme
kafan rahat olsun
eşin bu saatten sonra niye gitmiyosun demez heralde
alınyazım bak ben 1 aylık evliyim cnm inanırmısın 3 günlük evliyken birbirimizi yedik kavga ettik ailesi yüzünden arayıp duruyorlardı hadi gelin ne yapıyorsunuz falan diye bende dedimki ya neden arayıp duruyorlar hiç rahat bırakmıyorlar diye başladı kavga cnm sonra büyüdü de büyüdü bende çok hata yaptım ağır sözler kullandım hatta boşanalım bile dedim dediki senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu diye biz bu evi kurana kadar neler çektik saçmalama dedi şimdi gül gibi geçiniyoruz cnm alttan aldığı halde gerçekten çok saçmalamışım çünkü kavga başladımı eskilerde açılıyor cnm
Canım gideceği yer özelleşti zaten şuanki yeri iyi,
o bakımdan yani :sm_confused:
canım ozaman annesigile kalmaya gitme boşver
2 haftada bir gidersin,
mısranın dediği gibi çok görüşme
kafan rahat olsun
eşin bu saatten sonra niye gitmiyosun demez heralde
evet canım yakın kurumdan biri olarak en iyi sen anlarsın gelince evi satıp uzak bi yerden alacağız zaten eşimle ortak fikrimiz
canım güle güle başını ağrıttım
ya bilmiyorum biyerden gelio laf ben çok takıntılıyım sanırım ben açıyorum hatamı biliyorum susmaya çalışıncada eşim açıyo ve düzenli olarak hayatımızda kalıyolar bu yüzdende,
o dediğinde kadar haklısınki buraya gelince teni tenime değince eriyorum, bunu anlayamadılar angel bizim böyle stresiiz olduğunu bilemediler kendi derdimiz yetmmezmiş gibi üzerimize geldilerde geldiler
allah var yüzüme karşı cevriye gibi değil melek gibidir ama eşim yokken okadar kaddar olmasada ona benzer annem bile benzetir o kadın laflarıyla kayınvalideninki
susmak gerke tek çare susmak haklısın hemde çok heklısın
başarcam ama bi şekilde başarcam
eylülün 25inde randevu aldım pskiyatriste belki bi işe yarar
yok canım ben genele müdürlükteyim ve buranın özlleşme planı yok devlette kalcak
haklısın canım kulak tıkamak tek çare, ama başka yere gidemeyiz her yer özelleşçek benm olduğum yer hariç ama semt değiştirip ev taşıycaz
evet canım yakın kurumdan biri olarak en iyi sen anlarsın gelince evi satıp uzak bi yerden alacağız zaten eşimle ortak fikrimiz
ya bilmiyorum biyerden gelio laf ben çok takıntılıyım sanırım ben açıyorum hatamı biliyorum susmaya çalışıncada eşim açıyo ve düzenli olarak hayatımızda kalıyolar bu yüzdende,
o dediğinde kadar haklısınki buraya gelince teni tenime değince eriyorum, bunu anlayamadılar angel bizim böyle stresiiz olduğunu bilemediler kendi derdimiz yetmmezmiş gibi üzerimize geldilerde geldiler
allah var yüzüme karşı cevriye gibi değil melek gibidir ama eşim yokken okadar kaddar olmasada ona benzer annem bile benzetir o kadın laflarıyla kayınvalideninki
yok canım ben genele müdürlükteyim ve buranın özlleşme planı yok devlette kalcak
haklısın canım kulak tıkamak tek çare, ama başka yere gidemeyiz her yer özelleşçek benm olduğum yer hariç ama semt değiştirip ev taşıycaz
canım bencede en güzeli uzakta oturmakevet canım yakın kurumdan biri olarak en iyi sen anlarsın gelince evi satıp uzak bi yerden alacağız zaten eşimle ortak fikrimiz
alınyazım bak ben 1 aylık evliyim cnm inanırmısın 3 günlük evliyken birbirimizi yedik kavga ettik ailesi yüzünden arayıp duruyorlardı hadi gelin ne yapıyorsunuz falan diye bende dedimki ya neden arayıp duruyorlar hiç rahat bırakmıyorlar diye başladı kavga cnm sonra büyüdü de büyüdü bende çok hata yaptım ağır sözler kullandım hatta boşanalım bile dedim dediki senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu diye biz bu evi kurana kadar neler çektik saçmalama dedi şimdi gül gibi geçiniyoruz cnm alttan aldığı halde gerçekten çok saçmalamışım çünkü kavga başladımı eskilerde açılıyor cnm
canım alınyazımsının açıkladığı gibi burası genel merkez,diğer yerler taşragideceği yer aynı yer kurum olmuyormu
aman anlamıyorum ben bu devlet işiniii:kedi:
bak psikolog iyi bi adım
o sana daha iyi anlatır ve yol gösterir tatlım
biz ne kadar desekte onlar gibi anlatamayız tabi
ama bak sen de hatanı biliyosun o zaman açmıcaksın lafını bu onlara çok değer veriyomuşsun gibi olur boşver adlarını anma gereksiz zaten sen kocişine aşkına bak zaten yeterince özledin bunlarda bahane hayatta hiç sevmediğin bi kadın yüzünden hayatının aşkıyla tartışıp bide ayrılmayı düşünüyorsun değermi sence??
tamam haklısın o kadının yaptıklarını haketmiyosun
arayıp sorsun merak etsin istiyosun
yeğenine verdiği değeri bana vermedi ilgilenmedi yalnız bıraktı diyosun haklısın
ama bunlara uzakta olan eşin napabilir
sizi görmüyor bilmiyor sen deyince sana inanıyor annen deyincede annene
iyisimi biraz daha sabır
ocakta gelicek kocişin
o zamana kadar sakinleş canım hiçbişi konuşma karar al ve uygula canımm
haklısın dirimciğim görümcemden çekiyorum ben
bende çok özledim :asigim::kedi:ya ben kocamı özledimmmmmmmmm:gitme:
angel aslında haklısın hemen şimdi düşünmüyorum bende.taşınacaz etcez nazlanmaya fırsat olmaz araya kaynamıyım.ama yani bir sene sonrada olsa nasıl olcak ne olcak düşünüyorum yinede.
inşallah canım keşke bi sihirli değeneğim olsa da kendimi düzeltebilsem
öyle yarını düşünerek üzmekte doğru değil ama bunlar muhtemel şeyler
bencede gurur duyulması gerek ama ben kendime bunu yedirememki
yok tatlım kalmayacağım zaten sadece eşim geldikçe 2 haftada 1 gitcem,
demez heralde, yani hk veriyoda böyle olmasınıa istemiyo haliyle yinede bazen benden medet umuyo, onların ayıbını sen kapat iyi ol falan
ya bide haftada 1 kalmaya gittimde babasıyyla kardeşşi gelmiyosun hiç demeyi biliyolar
bende dayanamadım dedim bigün baba sen beni görmeye geliyomusun ben hata yapıyosam sen gelip beni utandırsaydın diye, ama bahaneler üretiyolar ozaman
ya ben kocamı özledimmmmmmmmm:gitme:
canım bencede en güzeli uzakta oturmak
niye gelmiyosun derselerde derslerim var felan de
ya bide eşin geldiğinde yanlız kalın,tün gün annesigile gitmekte ne anlamıyorum ki
anlayış yok işte
kızı gitti belki seni daha iyi anlar diyeceğim ama
onuda zaman gösterecek
bende ilk zamanlar ben yokum lafını çok kullanırdım :kedi:
boşanalım desem eşimin şalterler inerdi kesin
ama kızardı sen ne biçim konuşuyorsun diye
gerçekten bir yuvayı kurmak ne kadar zor
başkaları için evliliğinizi mahvetmeyin canım
canım alınyazımsının açıkladığı gibi burası genel merkez,diğer yerler taşra
sadece taşradakiler özelleşti.genel merkez özelleşmiyor yerimseniben
angel doğru söylüyor eşin uzakta,suçu yokki
eşin napabilir yerimseniben
ya ben kocamı özledimmmmmmmmm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?