Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

işte bizimkilerde aynı öyle mısraa,bzde yaşadık ve yaşıyoruz ama benim kayınvalidem bilmiştir alttan girer yüzüne karşı melektir ama görevlerini asla yapmazlar, artık diyorum ya gitmeyeceğim ama bakalaım o hangi yüzle benim evime gelecek

Canım o zmn angelin dediği gibi kulaklarını tıkayacak ve eşinle telefonda aile dışı şeyler konuşacaksınız.Bunu eşine de anlatman lazım tabii.Gelince de ailelerden uzak bir yere gidin.Eğer imkanınız varsa şehir dışında bi yere isteyin tayininizi..

anlıyorum alınyazım seni oda arada kalıyor ne yapsın bir tarafta annesi bir tarafta eşi idare etmeye çalışıyor cnm sende sinirlenince tabi gözün bişey görmüyor anlıyorum seni inşallah aranız düzelirde bir daha böyle büyük kavgalar etmezsiniz cnm size mutluluk yakışıyor kavga etmek değil bitanem

güven işi bi tek senin için değil hepimiz için geçerli canım
yarın hiçbirimiz bilmiyoruz ne halde olacağımızı ama yarını düşünerekte mutsuz edemeyiz ki kendimizi tabi işini bırakma elinde işin olsun güvencen olsun ama bu kadar üzme sıkma kendini.
ayrıca tabi kocanın parasını yiyeceksin elaleminkinimi yiyeceksin ne demekmiş o sen böyle bi lafın altında ezilmez aksine onur duyarsın ancak canımm
ayrıca kayınvaliden napmış çalışmışmı bugüne kadar o da koca para yemiş dimi??

canım bence daha çok erken senin için bebiş düşüncesi
ben 2 senelik evliyim işte yeni yeni düşünüyorumm
yeni şehire taşınınca bakarsın durumuan işe başlarsın çevreye oturduğun yere alışırsın sonrada bakarsun duruma göre
yani benim düşüncem bu ama tabi en iyi kararı sen verirsin canımm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama canım burdada kalsa aynı şey olmayacakmı
özelleşirse burdada işten çıkma olasılığı yokmu yanii
Canım gideceği yer özelleşti zaten şuanki yeri iyi,
o bakımdan yani :sm_confused:

canım ozaman annesigile kalmaya gitme boşver
2 haftada bir gidersin,
mısranın dediği gibi çok görüşme
kafan rahat olsun
eşin bu saatten sonra niye gitmiyosun demez heralde

evet canım yakın kurumdan biri olarak en iyi sen anlarsın gelince evi satıp uzak bi yerden alacağız zaten eşimle ortak fikrimiz
Ben didiyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım güle güle başını ağrıttım
ya bilmiyorum biyerden gelio laf ben çok takıntılıyım sanırım ben açıyorum hatamı biliyorum susmaya çalışıncada eşim açıyo ve düzenli olarak hayatımızda kalıyolar bu yüzdende,
o dediğinde kadar haklısınki buraya gelince teni tenime değince eriyorum, bunu anlayamadılar angel bizim böyle stresiiz olduğunu bilemediler kendi derdimiz yetmmezmiş gibi üzerimize geldilerde geldiler
allah var yüzüme karşı cevriye gibi değil melek gibidir ama eşim yokken okadar kaddar olmasada ona benzer annem bile benzetir o kadın laflarıyla kayınvalideninki
susmak gerke tek çare susmak haklısın hemde çok heklısın
başarcam ama bi şekilde başarcam
eylülün 25inde randevu aldım pskiyatriste belki bi işe yarar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama canım burdada kalsa aynı şey olmayacakmı
özelleşirse burdada işten çıkma olasılığı yokmu yanii
yok canım ben genele müdürlükteyim ve buranın özlleşme planı yok devlette kalcak

haklısın canım kulak tıkamak tek çare, ama başka yere gidemeyiz her yer özelleşçek benm olduğum yer hariç ama semt değiştirip ev taşıycaz

angel aslında haklısın hemen şimdi düşünmüyorum bende.taşınacaz etcez nazlanmaya fırsat olmaz araya kaynamıyım.ama yani bir sene sonrada olsa nasıl olcak ne olcak düşünüyorum yinede.

alınyazım bak ben 1 aylık evliyim cnm inanırmısın 3 günlük evliyken birbirimizi yedik kavga ettik ailesi yüzünden arayıp duruyorlardı hadi gelin ne yapıyorsunuz falan diye bende dedimki ya neden arayıp duruyorlar hiç rahat bırakmıyorlar diye başladı kavga cnm sonra büyüdü de büyüdü bende çok hata yaptım ağır sözler kullandım hatta boşanalım bile dedim dediki senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu diye biz bu evi kurana kadar neler çektik saçmalama dedi şimdi gül gibi geçiniyoruz cnm alttan aldığı halde gerçekten çok saçmalamışım çünkü kavga başladımı eskilerde açılıyor cnm

inşallah canım keşke bi sihirli değeneğim olsa da kendimi düzeltebilsem
öyle yarını düşünerek üzmekte doğru değil ama bunlar muhtemel şeyler
bencede gurur duyulması gerek ama ben kendime bunu yedirememki

yok tatlım kalmayacağım zaten sadece eşim geldikçe 2 haftada 1 gitcem,
demez heralde, yani hk veriyoda böyle olmasınıa istemiyo haliyle yinede bazen benden medet umuyo, onların ayıbını sen kapat iyi ol falan
ya bide haftada 1 kalmaya gittimde babasıyyla kardeşşi gelmiyosun hiç demeyi biliyolar
bende dayanamadım dedim bigün baba sen beni görmeye geliyomusun ben hata yapıyosam sen gelip beni utandırsaydın diye, ama bahaneler üretiyolar ozaman

aynılarını kelimesi kelimesi yaşadım tatlım süreside aynı hatta,çok afedersin ama bizi hep o vakitlerde aradılar hadi geli hadi gelin ya ben yeni evliyim kardeşim aramayın ve halada arıyolar ve ne tesadüftürki o vakitleri buluyolar, eşim bile diyo kardeşim evlensin bende burnundan getirce diye

gideceği yer aynı yer kurum olmuyormu
aman anlamıyorum ben bu devlet işiniii:kedi:

bak psikolog iyi bi adım
o sana daha iyi anlatır ve yol gösterir tatlım
biz ne kadar desekte onlar gibi anlatamayız tabi

ama bak sen de hatanı biliyosun o zaman açmıcaksın lafını bu onlara çok değer veriyomuşsun gibi olur boşver adlarını anma gereksiz zaten sen kocişine aşkına bak zaten yeterince özledin bunlarda bahane hayatta hiç sevmediğin bi kadın yüzünden hayatının aşkıyla tartışıp bide ayrılmayı düşünüyorsun değermi sence??
tamam haklısın o kadının yaptıklarını haketmiyosun
arayıp sorsun merak etsin istiyosun
yeğenine verdiği değeri bana vermedi ilgilenmedi yalnız bıraktı diyosun haklısın
ama bunlara uzakta olan eşin napabilir
sizi görmüyor bilmiyor sen deyince sana inanıyor annen deyincede annene
iyisimi biraz daha sabır
ocakta gelicek kocişin
o zamana kadar sakinleş canım hiçbişi konuşma karar al ve uygula canımm

Canım bencede en mantıklısı madem orası dışında başka yerde çalışman imkansız bu şekilde bir tedbir almanız lazım.Mümkünse en uzak semte gdin.

canım bencede en güzeli uzakta oturmak
niye gelmiyosun derselerde derslerim var felan de
ya bide eşin geldiğinde yanlız kalın,tün gün annesigile gitmekte ne anlamıyorum ki
anlayış yok işte
kızı gitti belki seni daha iyi anlar diyeceğim ama
onuda zaman gösterecek

bende ilk zamanlar ben yokum lafını çok kullanırdım :kedi:
boşanalım desem eşimin şalterler inerdi kesin
ama kızardı sen ne biçim konuşuyorsun diye
gerçekten bir yuvayı kurmak ne kadar zor
başkaları için evliliğinizi mahvetmeyin canım

canım alınyazımsının açıkladığı gibi burası genel merkez,diğer yerler taşra
sadece taşradakiler özelleşti.genel merkez özelleşmiyor yerimseniben
angel doğru söylüyor eşin uzakta,suçu yokki
eşin napabilir yerimseniben

ya ben kocamı özledimmmmmmmmm:gitme:
bende çok özledim :asigim::kedi:
öğlen telefonu düşürebilirsem seni çok özledim dicem
büyük bir ihtimal tepki veremeyecek ama olsun napalım :sm_confused:

angel aslında haklısın hemen şimdi düşünmüyorum bende.taşınacaz etcez nazlanmaya fırsat olmaz araya kaynamıyım.ama yani bir sene sonrada olsa nasıl olcak ne olcak düşünüyorum yinede.

olur canım
merak etme herşey yoluna girer
Allah ım hepimizin yarıdmcısı olsun ve hakkımızda hayırlısını versin canımmŞeniz

ya ben kocamı özledimmmmmmmmm:gitme:

yediremeyecek bişey yok canım
sen takma bunları kafana
herşey yoluna girecek
kocişin gelcek uzaktan bi ev alıcaksınız
onlarada arada gidip geliceksiniz
bide bebiş olunca
ohh değmeyin keyfinize
herşey güzell olacakkk

hepimiz aynı şeyleri yaşamışız yaaa
olmaz bu kadarrrkaydirigubbakcemile3

heh şimdi oldu:)))
merkez özelleşmiyor
taşra özelleşiyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…