• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

öyle be dirimim allah hepimizin yardımcısı olsun inş

eşimin dediği bişey vardı onun için çok üzüldüm.dediki,

eğer gidersen biterse onlara diyeceğmki işte başardınız, emanetime böyle sahip çıktınız, bu kadar zor değilde onu idare etmek evlat yerine koymak diye.

üzüldüm yaa, aslında keşke şimdi dese,kaybedeceksiniz seve seve ayırracasınız dese, emanetime sahişp olmadınız des, ağzımı açmamki bundan sonra o mikroplar kendinlerinin ne olduğunu oğullarının ağzından duysa dert etmicem zaten

ama onlara zaferde vermeyeceğim, üzülmeyeceğim mutsuz olmayacağım onlar mutsuz olsun.

kayınvaidem olacak kadın aramadıbile beni o gün bugün, ne kadar değerliyim dimi ? ve aradaığında beni suçlayacak buna eminim ama suçlasın umrumda olmayacak artık
kız o kadını mı düşünüyon hala :olmaz:
aramaz boşver opuyorumnanaktan
aramasında zaten eşin ne kadar haklı olduğunu daha daha çok anlar
canım ya annesi için mahvediyosun kendini
az gör mutlu ol,düşünme artık,kitap oku,bizle konuş
kadının umrunda mı ya
olan size oluyor

kesin değil canım ama çevre illere veriyorlarmış
adana olma ihtimali daha çok
googlemapsdan kendime kalacak yer arıyorum :utangac:
kışlaya yakın tabi:utangac:

:kedi:

Canım Adana güzel bir yerdir.Doğu'ya verilmesindense Adana olması çok güzel.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım:Saruboceq:

Googlemap te gözüküyor değil mi kalacak yerler:uhm:

kızlar yeni bir dizi başladı foxda izledinizmi salı günü başladı ömre bedel diye???

alınyazım takma kafana artık bitanem bencede onlar mutsuz olsunlar cnm sende mutlu olmasan bile canını sıksalar bile onlara inat gülümse gül hiçbirşey yokmuş gibi davran güzelim bak gör o zaman onlar çatlayacak sinirinden güzelim
haklısın canım öyle yapacağım zaten
kız o kadını mı düşünüyon hala :olmaz:
aramaz boşver opuyorumnanaktan
aramasında zaten eşin ne kadar haklı olduğunu daha daha çok anlar
canım ya annesi için mahvediyosun kendini
az gör mutlu ol,düşünme artık,kitap oku,bizle konuş
kadının umrunda mı ya
olan size oluyor

haklısınız canım hepiniz düşünmeyeceğim ama son bişey
uyuz kayınvalidem okadar inatki sinirden aramaz beni, bekler aa aramaz, geceleri uyumaz kendi kendine ağlar
kendinede eder bizede ama fedakarlık etmez.
hiçbişeye değmez böylesi için de
unuttum hepsini geçti bitti sağolun hepiniz

bencede dirim keişke benim eşimde adanada osaydı benimkide 12 ay şırnaktaydı, kötüsünden iyidir bu, daralma hiç
haklısın canım
orası çıkar inşallah da

işte böyle dirimciğim ya kaydirigubbakcemile4
hihoyyythihoyyyt
ay kızlar googlemapsdan öğretmenler evini gördüm sonunda kışlaya çok uzak değil
yakında değil ama ay sevindirik oldum opuyorumnanaktan
ay inşallah orası çıkar

Canım Adana güzel bir yerdir.Doğu'ya verilmesindense Adana olması çok güzel.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım:Saruboceq:

Googlemap te gözüküyor değil mi kalacak yerler:uhm:
canım önce google'dan öğretmen evinin adresini alıyorsun
sonrada googlemapstan o adresi arıyorsun bulduktan sonra kışlayı aryorsun kaydirigubbakcemile3
kızlar yeni bir dizi başladı foxda izledinizmi salı günü başladı ömre bedel diye???
canım ben hiç seyretmedim bu arada yemekteyiz programına da rastlamadım hiç
ramazandan dolayı sanrırım

uyuz kayınvalidem okadar inatki sinirden aramaz beni, bekler aa aramaz, geceleri uyumaz kendi kendine ağlar
kafamçokkarıştı
hadi ya geceleri uyumaz ağlar mı kafamçokkarıştı
ozaman sende inat ol
ezikleri oynuyor
sende eşinle tartışmak yerine duygu sömürüsü yap
:umursamaz:

İzlemedim canım.

kaydirigubbakcemile5

haklısın canım
orası çıkar inşallah da

hihoyyythihoyyyt
ay kızlar googlemapsdan öğretmenler evini gördüm sonunda kışlaya çok uzak değil
yakında değil ama ay sevindirik oldum opuyorumnanaktan
ay inşallah orası çıkar

İnşallah canımcım:Saruboceq:

nefret ediyorum o yemekteyiz programından bulmuşta bunuyor insanlar yok yağı az gelmiş yok kıvamı olmamış dışarda onu bulamayan insanlarda var :olmaz:

kızlar hepinize merhaba ....ben geldimmmm...alınyazımsın yazdıklarını okudum ve cok sinirlendim inanki...ama böyle insanlar için canını sıkmaya degmiyor,bu insanlar başkalarının mutsuzluklarıyla beslenip mutlu olan insanlar..savaşmaktan vazgecme ama cokta önemseme...

kızlar hepinize merhaba ....ben geldimmmm...alınyazımsın yazdıklarını okudum ve cok sinirlendim inanki...ama böyle insanlar için canını sıkmaya degmiyor,bu insanlar başkalarının mutsuzluklarıyla beslenip mutlu olan insanlar..savaşmaktan vazgecme ama cokta önemseme...

Hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın?

saol canım haklısın savaşmaktan vazgeçmemeli vede mutlu olmaya bakılmalı,yapcam ama inş

buarada hoşgeldin, nasılsın ?

acı hayatı izlermiydiniz ? ben çok izlerdim

şimdi face den baktımda içim buruldu resmen

Back