Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ya bende eşimin ailesinin memleketine gidiyom ataması oraya çıktı.korktum şimdi sorun olmasın
dilerim olmmasın, kayınvalideliğini bilirse sorun yok emin ol
benimkide laf sokardı 3 ay öncesine kadar, okadarının üstesinden geldim ama kayınvalide kendi yapmak istediklerini başkalarına yaptırmıyo bende salağım ya onun yaptırdığını anlayamıyorum
uzak duruyorum elimden geldiğince mısram ama eşim üzülüyo bi laf ediyorum burnumdan geliyo
tamamen haklısın dirim ama yapabilsem keşke, eşime dedim lütfen baka bunu üzerine laf söyleme tartışmayalım diye ama annesi işte herzaman tartışma konusu, dilerimkş benim yapamadıklarımı 2. gelini yapsın ettiğini çeksin, bide derki ben çok iyi bi kayınvalideyim herkesöyle diyo sen çok şanslıymışsın falan, düşünsen kendini nasıl görüyo

ya mısra sen bakma benim öyle dediğime hayatımda en son isteyeceğim şey ondan boşanmak tek sebep ailesi buna, boşanalım derken bile gözyaşlarımı tutamıyorum, ve gerçekten onu çok seviyorum hakkkını yiyemem en büyük desteğim yine eşimdir ama diyorum nolur aileni savunma bana suçlu olduğunu bile bile

cokacimcoook
mısracığım anneme senden bahsettim
KK'da bir bayan var,çok becerikli diye:kedi:
sen böyle yemkten felan bahsettikçe
midem pırpır ediyor
yemiş gibi oluyorum :kedi:

mısra hoşgeldin cnm nasılsın???

İyiyim cnm sen nasılsın?
Ben 5 dk ya kadar çıkmak zorundayım canlar işyerinden görüşürüz inşallah.
İşyerindede bugün bina ilaçlanacak saat kaçta belli değil ama 3-4 saat kadar yok olacağım merak etmeyin.

Alınyazımsın seni çok çokkkkkkkkkkkkk iyi anlıyorum ben evlendiğim gün ve sonrasında 2 ay büyük badireler yaşadım sırf eşimin ailesi yüzünden.Ama evlendiğimiz günün sabahı resti çektim,7 aylık evliyim bir daha yüzlerini görmedim görmek istemiyorumda.
Çünkü görüşseydim şu anda evliliğim biterdi bunu çok iyi biliyorum.
Hem suçlular hemde güçlüler.
Her yerde öve öve bitiremediği gelinine bir küçük altın bile takmayan,ne nişanda ne düğünde,evimizle ilgili hiçbirşeyle ilgilenmeyen,oğluna ne yapalım demeyen,1 tl bile vermeyen bir ailen ne beklenir ki.Şayet benim ve ailem desteği olmasaydı eşim maddi ve manevi bitmişti.

cokacimcoook
mısracığım anneme senden bahsettim
KK'da bir bayan var,çok becerikli diye:kedi:
sen böyle yemkten felan bahsettikçe
midem pırpır ediyor
yemiş gibi oluyorum :kedi:

Canım benim utandırıyorsunuz beni inan:kedi::kedi:

Sizlerde çok güzel şeyler yapıyorsunuz eminim.

Benim bu iyi gibi görünen özelliğim arkadaşlarımın başına iş açtı,eyvahhh mısra gelecek ne yapacağız diye:roflol:
Tedirgin olmayın zaten bişey yemiyorum diyorumyok anlatamıyorum.

alınyazımsının işten çıkmasına eşinin yanına gitmesine karşıyım
eğer giderse özelleştirmeden işsiz kalacak,
büyük bir sıkıntı,eşinin eline bakacak,kayınvalidesigil daha çok yüklenecek
en azından şimdi bir güvencesi var
eşi geldiğinde ailelerinden uzak bir yere taşınırlar
haftada bir de 3-4 saat oturmaya giderler

Canım siz Aydın'a geliyordunuz değil mi?

Aydın'ın merkezine mi, yoksa ilçelerine mi??Kuşadası,Söke vb..

daha tam belli değil.önümüzdeki haftalarda belli olacak.ya aydın merkez ya didim yada koçarlı üçünden biri olacak.

arkadaşların haklı ama :kedi:
ben de stres olurdum :kedi:Şeniz

jazmin sen izmirin neresindesin yakın olacak aramız:)

canım ya bu kadar uzaktasınız hasretsiniz siz sürekli ailelerinizi mi konuşuyosunuz telefonda afedersin yanlış anlaşılmak istemem ama ben nefret ediyorsam eğer adını bile anmam annesinin akıl vermek değil ama; günlük naptığınızı konuşun ne yedin ne içtin vs. ama aile lafı açmayın yani...
ama çok üzüldüm olanlara yani işte sinirle ağzından ne çıktığını bilmiyor insan ama toparlar sonra uzaksınız bi eş gibi yatıp kalkamadınız ki biz mesela kocişle gündüz ne kadar tartışırsak tartışalım gece olup yatağa girince teni tenine deyince herşey bitiyor :kedi:
derlerdide inanmazdım ben o kadar gurursuz olmam kavga edip sonrada koynunamı girecem derdim ama inanki doğru canım
kızlarında dediği dibi keşke yanına taşınma imkanın olsa o zaman düzelir böle düşünmezsin canım Allah yardımcınız olsun ne diyim

yani aslında istemiyorum ama çalışırım belkide
dirim çok yoruldum ya hele bu iş beni çok yıprattı liseden çıktım bi başladım 9.senemkafamçokkarıştı
artık yoruldum bebiş olunca 2-3 sene evde olmak istiyorum anlıyosun dimi
ama mecbur kalırsam tabi çalışcam hayırlısı bakalım

kekulacım seninde hakkında hayırlısı canım
sen ne kadar evlisin cicim?
kayınvalidenin yanına gidicekmişsin herhalde ordada o bakar canım merak etme kayınvalideler de güzel bakar torunlara canım:kedi:

günaydın canımın içi nasılsın

yaprak dökümündeki cevriye gibi senin kayınvaliden ya
sende fikret gibi ol o zaman
ne derse tık kulağını sen kazanırsın canım
zaten aynı evde de değilsiniz şanslısın yine de :))
ama sürekli senin annen böle benimki şöle dersek
olmuyor işte
hani bi tek erkekler değil annesine laf söyletmeden
eşim de benim anneme bişey söylese bende bozulur yerim başını yanii
diyorum ya canım ahkam kesmek değil amacımız bizim başımızda değil belki olsa ben de bundan beter olurum ama sakinleşmen için tavsiyeler yaniŞeniz

mutlum oda öyle diyo ama annesini savunmasaydı böyle olmazdı nolur diyorum ylvarıyorum diyorum anneni savunma bana rol yap annem deme, biraz msüsade et ben düzelene dek annem dem diye amaa yoookkkkk
bende iyi olmaya çok çalıştım ama hep kapılar yüzüme kapandı, yani kayınvalide parmağında oynatmaya çalıştı ben oynamadım istediki onun akrabaları hayatım olsun olmadı, keşke senin kayınvaliden gibi olsaydı benimkide , beni aramz sormaz bile peşime birileri düşermi bu kız ne yapar demez
alınyazım keşke ağır sözler söylemeseydin cnm inşallah barışırsınız bitanem
muhakkk barışırız ama vadesi az olur, keşke çenemi tutabilsem zaten herkes el üstünde tutacak ama tutamıyrum kahretsinki tutamıyorum
deiklerinde çok haklısın ama ben kendimi kaybettimki, ben ben değilim ki hayatım nişanlandıktan 3 ay sonra bitti benim
ama işim diyorum jazmin, eşiminde beni çok sevdiğini bilşiyorum benim için yaptıklarını en fedakar eşler bile yapmaz belkide onun yaptıklarını,çüünkü sabrı büyüktür.diyorum ya insanlar böyle kalmıyo ya bigün değişirse naparım ben işimde olmazsa neye güvenirim, eğerki ben çalışmıyo olsaydım bu aile bana çok şeyler yapardı.onların laflar gerçekten çatlatacak cişinsten yarın bana oğlumu parasını yiyosun derse naparımm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama canım burdada kalsa aynı şey olmayacakmı
özelleşirse burdada işten çıkma olasılığı yokmu yanii

angel ben henüz bir aylık evliyim.kayınvalidemle aynı ilde olacaz ama onlar köyde oturuyor.bide zaten yaşlı bakamaz yani bebeğe.yoksa sorun olmazdı.benim annemde kayınvalide süper bakıyo yere göğe sığdıramıyor.hayırlısı olsun artık hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…