- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.186
- 773
yok canım ben sana sordum misafirlerine ne yemek yapmayı düşünüyorsun diye yerimsenibenonundamı misafiri varmış hafta sonu benimde cumartesi günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben sana sordum misafirlerine ne yemek yapmayı düşünüyorsun diye yerimsenibenonundamı misafiri varmış hafta sonu benimde cumartesi günü
dirimciğim kocişini normal karşıla cnm biz ordaki durumunu bilemeyizki tatlım benim eşim siirtte yaptı askerliğini ve uzun dönemdi biz hergün kavga ediyorduk cnm inan askerden gelince herşey düzelecek tatlım
canım kebap derken ne kebabı?valla biber dolması taze fasulye kebap cacık çorba salata dirimciğim devet etip kurtulmak istiyorum cnm kafamdan telaşesi kalksın tabi aynı zamanda cumartesi günü allahım sabırlar versin bana
inşallah canım benim teşekkürler a.s.allah yardımcınız olsun dirimim tez zamanda kavuşunda bitsin kavgalarınız cnm
mis canım hiç yapmadım ama biliyorum,güzel oluyorcanım hani kebaplık pide oluyor onları kesiyorsun küçük küçük sonra eti kavuruyorsun etin suyuyla pideleri hafif ıslatıp üzerine etleri döküyorsun çorbada tarhana yaparım dirimciğim
valla angel hepsinide aynı anda çıkaracağım aradan annem zaten cuma akşam gelecek yardıma sağolsun allah yardımcım olsun:Saruboceq:
hoşbulduk canım
buralardaydım canım ya :kedi:
aradım da keşke aramasaydım :gitme:
uzattıkça uzattı,azcık kırıldım,aradığıma pişmanda oldum
askere gittikten sonra bi hoş oldu,sanırım eğitimler yoruyor
ama bi daha adım atmam
sıra onda Çok üzgünüm çoook
buralardaydım ama pek keyfim yoktu :kedi:
eğil ağzına at,hadi bişey olmaz
hangi pasaj şekerim? :jeyyar:
herkes kavga ediyormuş ozaman demekki bu normal bişey kafamçokkarıştı
akşama yada yarına düzelir sanırım aramız
normalde küs kalmaya hiç dayanamayız,birimizden biri gülmeye başlar,
asker psikolojisi farklı oluyor,daha 144 gün var,yandık ozman :uhm:
canım hani kebaplık pide oluyor onları kesiyorsun küçük küçük sonra eti kavuruyorsun etin suyuyla pideleri hafif ıslatıp üzerine etleri döküyorsun çorbada tarhana yaparım dirimciğim
yok ya senede 1 gelecek, ben onu hiç gelmeyecek diye sayıyorum senede 1 kez görmeye razıyım yani, eğere hiç gelmeseydi annesi kahrından ölürdü !!!ya niye gelmiyorki
bi daha ömür boyumu gelmicek neden gittiki:))
yani görümcen gittiği için sevindim ama canım çok enterasan geldi bana yani bi insan gider bi daha gelmez gurbet olur falan ama senede 2 senede bir gelinir ondan şaştım
kavuşacaksınız merak etme sen canım:Saruboceq:
eşininin işi dolayısıyla gittiği gittikleri yerin diploması türkiyede uymyo, çocukları yeni okula başlayacak yani hayatları yurt dışında olacak, senede 1 gelecekleralınyazım neden gelemeyecek görümcen hiç cnm???
kız allahtan 450 gün değil napardınız diycem ama bizim gibi olurdunuz allah bilir kaydirigubbakcemile3herkes kavga ediyormuş ozaman demekki bu normal bişey kafamçokkarıştı
akşama yada yarına düzelir sanırım aramız
normalde küs kalmaya hiç dayanamayız,birimizden biri gülmeye başlar,
asker psikolojisi farklı oluyor,daha 144 gün var,yandık ozman :uhm:
yok ya senede 1 gelecek, ben onu hiç gelmeyecek diye sayıyorum senede 1 kez görmeye razıyım yani, eğere hiç gelmeseydi annesi kahrından ölürdü !!!
eşininin işi dolayısıyla gittiği gittikleri yerin diploması türkiyede uymyo, çocukları yeni okula başlayacak yani hayatları yurt dışında olacak, senede 1 gelecekler
kız allahtan 450 gün değil napardınız diycem ama bizim gibi olurdunuz allah bilir kaydirigubbakcemile3
birsam nerelerdeki
jazminde hiç girmedi bugün
canım her türlü eleştirecek yani bu görümcedirimciğim inan bana gelen misafirlerin içinde görümcemde olacağı için allah bana sabırlar versin cnm
bende seni seffiyommm Şenizkaydirigubbakcemile3ah anneler olmasa biz napardık bilmem zaten
Allah ım başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:
vay hain koca vayy
artık nazlanıyo demek
tamam bekle sen arar artık o akşama:kedi:
ne hainim dimi:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dirim seni seffiyommm
sabır canım sabır
demek bu işin raconu bu
ay benim kociş ona bayılır
hatta geçen pide alalımda ben bi yapayım dedizemuszemus
yok ya senede 1 gelecek, ben onu hiç gelmeyecek diye sayıyorum senede 1 kez görmeye razıyım yani, eğere hiç gelmeseydi annesi kahrından ölürdü !!!
eşininin işi dolayısıyla gittiği gittikleri yerin diploması türkiyede uymyo, çocukları yeni okula başlayacak yani hayatları yurt dışında olacak, senede 1 gelecekler
kız allahtan 450 gün değil napardınız diycem ama bizim gibi olurdunuz allah bilir kaydirigubbakcemile3
birsam nerelerdeki
jazminde hiç girmedi bugün
dirimciğim inan bana gelen misafirlerin içinde görümcemde olacağı için allah bana sabırlar versin cnm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yani ölür tabi...
ben de hiç gelmicek sandım senin demenden:kedi:
kaydirigubbakcemile3
bencde kahrından ölürdü kaydirigubbakcemile3
canım 450 gün olsa bu seferde keşke kısa dönem felan olsaydı derdim heral,
aman benim kociş ocakta kısmetse gelecek ama
her sene 3 ay dışarı görevleri var şekerim kafamçokkarıştı
3*30=90 gün bir sene değil 5 sene değil yani :a015: