Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben geldim
angel iyi olmaya çalışıyorum cnm ama düne göre iyiyim çok şükür cumartesi kayınvalidemi görümcemi eltimi ve kendi ailemi iftara davet ettim şekerim bir atlatsam iyi olacak
vaavvv
hepsini nasıl halletcen kızzz
ayrı ayrı çağısaydın 2 seferde:)))
hoşbulduk canımdirimciim hoşgeldn tatlımm
buralardaydım canım ya :kedi:nerdeydin bakem senlmaz:
aradınmı aşkını:kedi:
buralardaydım ama pek keyfim yoktu :kedi:hoşgeldin cnm nerelerdeydin![]()
haktan gdlmiş, hoş gelmiş.... ben kendi adıma iyiyim.. beni bekleyen temizlik ve ütüyü hatırlamazsam daha iyi oluyorum:)
ayy sabah beri felaket başım ağrıyo yaa
bide acıktım ki sormayın kızlar babamla beraber çalışıyoruz biz yemek de yiyemiyorm oruç da deilim ki hastayım ya ama oruç numarası yap :bbo:
dirim ne oldu cnm yine dünkü olayımı uzattı kociş cnm askerde olduğu için sana olan özlemide var normal karşıla cnm üzülme sende
ayyy kıyamam cnm keşke çantana kek,çubuk kreker falan alsaydın çaktırmadan yerdin cnm
hadi ya kaydirigubbakcemile3ayy sabah beri felaket başım ağrıyo yaa
bide acıktım ki sormayın kızlar babamla beraber çalışıyoruz biz yemek de yiyemiyorm oruç da deilim ki hastayım ya ama oruç numarası yap :bbo:
canım hiç bilmiyorumjasmin nerelerde kızlar
üzülmemeye çalışıyorum aman barışırızda işte
bu sefer ben aramam arasın bakalım lülülülülülü
canım sendede bir halsizlik varmı?
ben acıkmadım ama mideme ağrı giriyor ara ara
halsizleştim iyice,bide kansızlıkta var
üst üstte geldi
ayy bi çikolatam var ama daha yemedim :)
bide pasaj içi bizim iş yeri gelen geçenler de var bide aşkım da karşımda çalışıyo yesem bile içim rahat etmiyo ahh başımm:çok üzgünüm:
bende de var bir halsizlikdirimim ben hasta olduğum için var cnm halsizlik yorgunluk ama sen oruçsun ya belkide ondandır cnm