• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

neyseki aksam kayınvalidemdeyim az evvel msn den menüyü bildirdi kaydirigubbakcemile3

yarın aksamda anneme mi gitsem acaba, böyle böyle ramazanı bitirirmişimkaydirigubbakcemile3

vay seninkide teknolojik kayınvalidenlerde demekki:kedi:

hakketen ya oralara bi bakmak lazım internetten bakayımda öncee

gözüün aydın canım, ne güzel telaşlar değilmi
allah muradına tamıyla eriştirsin nasılsın?

valla angelim aynen öyle burda yalnız olmaktansa orda berabr uyumak tercihimdir, kayınvalideyede tatlı gelin olurum ozaman :)) görümceden neyseki ebediyen kurtuldum gibi bişey :lepi:

annem çok uzundur ya sorma, bide bana takılır daha boyuma ulaşamdın diye, anne tarafımın kotası büyük boy konusun :))
inş bi tane bulurum ya olmadı alırım haftasonu çıkar bakarız beğendiğini alırım olmadı 4 ayda annem için zorlanırım inş 4 ay sonra düğün borçlarımız bitiyo :lepi:

görümcen bir daha hiç gelmeyecekmi cnm

borçlarından kurtulmanada çok sevindim cnm
evet anneciğin içinde 4 ay katlanırsın yılbaşından sonrada rahatça kocişine kavuşursun inş.:Saruboceq:

selam güzeller nasılsınız???

slm haktancım
nasılsın cnm

Yeni gelenler hoş gelmiş.
Ben de yemeğimi yedim geldim

afiyet olsun cnm
ben dün annemlerdeydim aman Allah ım annem resmen döktürmüş:)))
bugünde kocişin teyzesinin oğluna gidicez yeldada çok güzel yemek var zaten eylülcüğümüde ösledim öper koklarım biraz
o da minik kızları bi görsen yersin 1,5 yaşında kuzummm:emir_bebek:

görümcen bir daha hiç gelmeyecekmi cnm

borçlarından kurtulmanada çok sevindim cnm
evet anneciğin içinde 4 ay katlanırsın yılbaşından sonrada rahatça kocişine kavuşursun inş.:Saruboceq:
ağzından ballar damladı be angelim,
görümcem bi daha gelmeyecek benim için süper ama koçişim üzüldü bayağı, ağladı falan telefonda, bana da çaktırmamak için sonra konuşalım dedi, sadece eşimin üzülmesine üzüldüm ben, keşke ablasıda kardeşi kadar düşkün olsaydı eşime :((
inş yılbaşından sonra kavuşuruz birbirimize zaten kçiş geldikten sonrada borç dert değil rahatça öderim anneminkinide

selam canım hoşgeldin naber ?

he he olduğumdan küçük gösterdiğimi hep söylerler zaten
ama albümde de resimlerim vardı
onlara da bak istersen
profildeki biraz daha eski bir foto

ağzından ballar damladı be angelim,
görümcem bi daha gelmeyecek benim için süper ama koçişim üzüldü bayağı, ağladı falan telefonda, bana da çaktırmamak için sonra konuşalım dedi, sadece eşimin üzülmesine üzüldüm ben, keşke ablasıda kardeşi kadar düşkün olsaydı eşime :((
inş yılbaşından sonra kavuşuruz birbirimize zaten kçiş geldikten sonrada borç dert değil rahatça öderim anneminkinide

selam canım hoşgeldin naber ?

ya niye gelmiyorki
bi daha ömür boyumu gelmicek neden gittiki:))
yani görümcen gittiği için sevindim ama canım çok enterasan geldi bana yani bi insan gider bi daha gelmez gurbet olur falan ama senede 2 senede bir gelinir ondan şaştım

kavuşacaksınız merak etme sen canım:Saruboceq:

Back