neyseki aksam kayınvalidemdeyim az evvel msn den menüyü bildirdi kaydirigubbakcemile3
yarın aksamda anneme mi gitsem acaba, böyle böyle ramazanı bitirirmişimkaydirigubbakcemile3
hakketen ya oralara bi bakmak lazım internetten bakayımda öncee
gözüün aydın canım, ne güzel telaşlar değilmi
allah muradına tamıyla eriştirsin nasılsın?
valla angelim aynen öyle burda yalnız olmaktansa orda berabr uyumak tercihimdir, kayınvalideyede tatlı gelin olurum ozaman :)) görümceden neyseki ebediyen kurtuldum gibi bişey :lepi:
annem çok uzundur ya sorma, bide bana takılır daha boyuma ulaşamdın diye, anne tarafımın kotası büyük boy konusun :))
inş bi tane bulurum ya olmadı alırım haftasonu çıkar bakarız beğendiğini alırım olmadı 4 ayda annem için zorlanırım inş 4 ay sonra düğün borçlarımız bitiyo :lepi:
selam güzeller nasılsınız???
Yeni gelenler hoş gelmiş.
Ben de yemeğimi yedim geldim
ağzından ballar damladı be angelim,görümcen bir daha hiç gelmeyecekmi cnm
borçlarından kurtulmanada çok sevindim cnm
evet anneciğin içinde 4 ay katlanırsın yılbaşından sonrada rahatça kocişine kavuşursun inş.:Saruboceq:
selam herkezeee
sarissacım sen kaç yaşındaydın canım ? 10 aylık evliydin dimi ?
28 yaşındayım. 15 aylık evliyim
ağzından ballar damladı be angelim,
görümcem bi daha gelmeyecek benim için süper ama koçişim üzüldü bayağı, ağladı falan telefonda, bana da çaktırmamak için sonra konuşalım dedi, sadece eşimin üzülmesine üzüldüm ben, keşke ablasıda kardeşi kadar düşkün olsaydı eşime(
inş yılbaşından sonra kavuşuruz birbirimize zaten kçiş geldikten sonrada borç dert değil rahatça öderim anneminkinide
selam canım hoşgeldin naber ?
hoşgeldin mutlukız nasılsın tatlımm
hoşbulduk güzelim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın???
bende iyiyim canımm aşk yuvamızı hazırlıyoruz temizlik perde eşya çeyiz tam gaz düğün hazırlıkları :1hug:
ben geldim kızlar
seni anlayabiliyorum cnm 9 temmuzdan önce bende öyleydim çok yorucu oluyor ama tatlı yorgunluk allah kolaylık versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?