opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ben dün dolma yapacaktım ya
içini fazla hazırlamışım
hızımı alamadım bir de yaprak sarması yaptım kaydirigubbakcemile3
yayla çorbasının daha lezzetlisi gibi düşün, yakın olsak ikram ederiz diyecemama ,Canım ben pek çorba içmem.İçtiklerim de mercimek ve yayla çorbası.
Ama güzel birşeye benziyor.
Olsun canım.İlk yıl benim de öyle acemiliklerim oldukaydirigubbakcemile3
ben dün dolma yapacaktım ya
içini fazla hazırlamışım
yayla çorbasının daha lezzetlisi gibi düşün, yakın olsak ikram ederiz diyecemama ,((
değil mi hepimizin bi acemilk dönemi olacak illaki :)
oohhh maşallah sarisa,
sen ankaradaydın değil mi?
akşam sanamı uğrasak ne ? :)
oohhh maşallah sarisa,
sen ankaradaydın değil mi?
akşam sanamı uğrasak ne ? :)
dirim bizim üst katlardan bugün 2. dir büyük çaplı bişeyler uçuyor, korkuyorum ya yine biri kendini aşağı atacak diye
o atlayan kadında havada kriz geçirerek ölmüş biliyomudun, otopsidemi ne çıkmış, aşağıda hiç kan yoktu zaten yoksa 18 kattan aşağı atlayınca nasıl kan olmaz düşünsene
canım senin için zor bir durum ama arkadaşların dediği gibi eşinle mutlusun,eşinin aileside burda tek başına değilsin
hem bizlerde varız yerimseniben
canlarım benim saolun zaten sizde olmasanız napardım bilmiyorum
dediğin gibi önce eşim var çok şükür ve eşimin aileside burda onlarıda çok seviyorum iyiki onlarda var onlarla kendimi daha guvende hıssedıyorum onlarda burda olmasaydı nolurdu kımbılır
tabiki sen gel yeterki neler yaparım ben sana opuyorumnanaktanKeşke canım.Artık ben oralara gelince bana özel yaparsınızopuyorumnanaktan
yok canım
keşke ankarada olsam
tokattayım ben
canım ben kemanı çok severim,düğünde giriş müziğimiz keman ağırlıklıydı opuyorumnanaktanEvet canım hem ağlar hem güleriz....:içelim:
Ben de keman çalmak isterdim
kaydirigubbakcemile3
Ben de nohut ve kuru fasulye koymadım;ama sadece nohut koyacağım.Kuru fasulye yapış yapış oluyormuş Mısraa o şekilde söyleyince ben de vazgeçtimkaydirigubbakcemile2
kız sen ne beceriklisin öyle,turşumu,kurumu dirimi hem annemler yapıyor,ama artık seneye kendim başlamam lazım,annemden değilde kayınvalidemden çekiniyorumanladım tatlım olsun sende yapınca koyarsın fotoyu :)
güzel olur eminim,
bende geçen sene böğürtlen reçeli yapıp, salatalık turşusu kurdum.reçel güzeldide, turşu 2 kg kadar tadı güzeldi ama o kadar çok tuz atmışımki tuzundan yiyeödik bile ama busen tekrar deneyeceğim
gerçekten insan kendini çok ii hissediyo bi enstruman çalınca yani enazından bende öyle oldu :)
piyanoda çok güzel ama biraz burjuva gibi olsada bence mükemmel bi enstruman, bizim kursada yeni gelmiş, hoca sesimizi açmak içinde onunla çalıştırabilirmiş :)
canım sazım yoktu başta, kurstanda idareten kullanabiliyoduk öyle yaptık, sonra hocanın bi tanıdığından sazı aldım 400 liraya bide indirimli düşün yani :1shok:
eşin normal davranmış galiba kaydirigubbakcemile5 benim koçişte askerdeyken asla izin vermem gidersen hayatından çıkarım diyodu :roflol: manyak ya kaydirigubbakcemile3 sonra kardeşim kursa başlayınca bakayım bi kursa beğenirsem oluır dedi, neyseki çabalaım sonuç verdi :lepi:
yarmanın çorbası güzel oluyo dimi ? allahtan işyerinde çok çıkıyo ben çok sevdim çünkü kaydirigubbakcemile3
canım ben mercimek çorbasını çok seviyorum,ama buda güzel yerimsenibenCanım ben pek çorba içmem.İçtiklerim de mercimek ve yayla çorbası.
Ama güzel birşeye benziyor.
Olsun canım.İlk yıl benim de öyle acemiliklerim oldukaydirigubbakcemile3
canım biz içi kalınca dondurucuyada atıyoruzben dün dolma yapacaktım ya
içini fazla hazırlamışım
yaa yazık ya çok üzüldüm ama,öyle birşeye tanık olmak istememdirim bizim üst katlardan bugün 2. dir büyük çaplı bişeyler uçuyor, korkuyorum ya yine biri kendini aşağı atacak diye
o atlayan kadında havada kriz geçirerek ölmüş biliyomudun, otopsidemi ne çıkmış, aşağıda hiç kan yoktu zaten yoksa 18 kattan aşağı atlayınca nasıl kan olmaz düşünsene
tabiki sen gel yeterki neler yaparım ben sana opuyorumnanaktan
olsun opuyorumnanaktan sen üzülme bşz senin için tokata bile geliriz valla opuyorumnanaktan
evet 18. kattan18. kattan mı :1shok:
ne korkunç bir ölüm
insan kendine bunu nasıl yapar ki
nasıl bir psikolojiye gelmiştir ki CADIARZU
alınyazım çok sevindim hayatım ve eşini takdir ettim seni koruması ikinizi savunamsı çok güzel bişey
herkese nasip olmaz böyle evini yuvasını ailesine karsı savunan eş çok mutlu oldum
allah beraberliğinizi böyle sağlam devam ettirsin inşallah
hem sende kurtulcaksın artık bu sıkıntılardan :lepi:
canlarım benim saolun zaten sizde olmasanız napardım bilmiyorum
dediğin gibi önce eşim var çok şükür ve eşimin aileside burda onlarıda çok seviyorum iyiki onlarda var onlarla kendimi daha guvende hıssedıyorum onlarda burda olmasaydı nolurdu kımbılır
Mısracım bilgiler için sağol.Hepsini deneyeceğim.Ben de sarımsakları soyup kavanoza koymayı düşünüyorum zaten.Bir de kalak ekmekleri fırında kurumaya bıraktıktan sonra rondodan geçirip köfte için kavanozlara koyarım.
Rica ederim cnm faydalı olabildiysem ne mutlu bana:)))))
kıslarr ben geldim
bu ne hız ya(
1 saat kayboldum sayfalarca yazmışsınız(
canım seni çok obur gördüm yane kaydirigubbakcemile3tabiki sen gel yeterki neler yaparım ben sana opuyorumnanaktan
olsun opuyorumnanaktan sen üzülme bşz senin için tokata bile geliriz valla opuyorumnanaktan
ya aslında annem beceriklidir çokça ondan kıskanırım herşeyi yapmaya çalışırım, annemde der hırslı ve meraklısın beni şaşırtıyosun hiçbişeyi beceremezsin sanıyodum falan diye kaydirigubbakcemile3 ama inatla yapıyorum, geçen sene merakımdan oturdum gözleme yaptım kendim yoğurup, şimdi birtek elimi atmadığım şey baklava ile tarhananın yapımı.baklavayı öğrencem sanırım oda birkaç hafta içinde olur inş :)kız sen ne beceriklisin öyle,turşumu,kurumu dirimi hem annemler yapıyor,ama artık seneye kendim başlamam lazım,annemden değilde kayınvalidemden çekiniyorum
bir sürü bişeyler koyuyor,utanıyorum,biz yaparız diyorum
inşallah bu sene vermez :Saruboceq:
vermek istersede var yaptık derim artık :kedi:
canım eşim hoşlanmıyor kurstan felan,gidersek birlikte gideceğiz,dediğine göre :bbo:
şimdi mesela kızılaya gittim yada alışveriş merkezine gittim desem tek başıma
niye gittin,bi daha gitme,annenle git laflarını duyar gibiyim :çok üzgünüm:
yaa yazık ya çok üzüldüm ama,öyle birşeye tanık olmak istemem
8-9 sene önce gözümün önünde bir kadına dolmuş çarptı refüjde,
kadının bacağı parçalandı,herşeyi gördüm:çok üzgünüm:
oyüzden refüjlerden çok korkarım,hemen karşıya geçmeye çalışırım
ne güzel olur
bekelrim her zaman:)
sen nereye dittin :çok üzgünüm:kıslarr ben geldim
bu ne hız ya(
1 saat kayboldum sayfalarca yazmışsınız(
Rica ederim cnm faydalı olabildiysem ne mutlu bana:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?