bende öyle diliyorum jazmin, ama size bişey sorayım birazdan
anladım canımkan şekerim düştü dirim orucum cnm
kızlar kayınvalidem çok büyük ihtimal arar beni, ve muhtemelende neden aramadın falan diye soracak
sizce hiçbişey olmamış gibi davranıp eşimin konuşmasınımı bekliyim
yoksa kardeşinde teselli arıyodun orada kalmışsındır diye düşünüp araadımmı diyim?
ya biliyorum çok çocukça oldu ama
annem ertesi gün kayınvalidemi aradı allah kavuştursn diye
ama kayınvalidem geri dönüp armadı normalde arar ama evde değildi sanırım,
ondan karar veremedim ve kendimide kötü duruma sokmak istemem bilemedim naapsam
bende öyle diliyorum jazmin, ama size bişey sorayım birazdan
canım biz evlenmeden önce eşime bi başvuru yapmıştık memurluk için ve kazanmsı muhtemeldi, 8 ay bekledik cevap alamayınca umudumuzu kestik eşimde askerden geleli 4 ay olmuştu ümidimiz kesince özelde işe girdi, 34 güne düğün yaptık, evlendikten 8 gün sonra eşimin yedkten başka bi ile başvuru yapılması istendi, başvuruyu yaptık, 1 ay içinde iişe başlaması gerkti sadece 45 gün evli kaldık bu sebeple, bende kamudayım, evimiz burda aileler burda hayatımızı buraya kurduk, eşim gelme dedi bide eşimin yanına gitmem benim ilerde sıkıntı olabilirdi çalışmam anlamında,bekliyoruz bugün 10. ayımız biyiyo evleneli ayrı kaldığımızsa 8,5 ay oluyo, sen ne güzel eşine kavuşçaksın, bizde kavuşma tarihi belli bile değil, asalet tastiki bekliyoruz, benim kurumdada tayinler durdurldu ondan yararlanmaya çalışcaz
benced artık anlamazlarsa kendileri bilir, annesine düşüyodu görevlerin çoğu o beni el üstünde tutsaydı bugün böyle olmazdı hiçbişey
yalnız kalmamız gerektiğini anlayacak kapasitede isan değillermiş gerizekalılar, kayınvalidemin kafasına taş düştü galiba son 1 aydır hep hadi evinize gidin diyodu nasıl olduysa ama kardeşi bile anlayamadı haliizden, her sabah arardı abi kahvaltıya bekliyoruz diye ya zaten gelmek istesek geliriz, çok afedersiniz ama hep öyle anlarda aranmışızdır yani
gerçekten sakinlik ok işe yarıyomuş meğer, dilerim bu sakinlik hep benle kalır
özlemezmiyiz artık dayanacak teselli bulamıyorum angelim15+8 ay oldu düşünsene
inş herşey yoluna girerde bizde mutlu oluruz
kardeşinde teselli arıyodun felan deme sakın canımkızlar kayınvalidem çok büyük ihtimal arar beni, ve muhtemelende neden aramadın falan diye soracak
sizce hiçbişey olmamış gibi davranıp eşimin konuşmasınımı bekliyim
yoksa kardeşinde teselli arıyodun orada kalmışsındır diye düşünüp araadımmı diyim?
ya biliyorum çok çocukça oldu ama
annem ertesi gün kayınvalidemi aradı allah kavuştursn diye
ama kayınvalidem geri dönüp armadı normalde arar ama evde değildi sanırım,
ondan karar veremedim ve kendimide kötü duruma sokmak istemem bilemedim naapsam
Kızlar ben birşey sormak istiyorum.Konuyla alakamız yok ama...
Dolapta geçen kurbandan kuşbaşı etlerim var;ama bir türlü yumuşacık pişiremiyorum onları.Geçenlerde yemek topiklerinde gezinirken iskender döner tarifi görümüştüm yapayım diyorum.Ama etimin sert olmaması için ne yapabilirim.Bazı siteler 10 saat sütte bekletin diyorlar bazıları da soda da...Kafam karıştı...
amin canım valla allah razı olsun sizdenay canım benim
kıyamam ya
Allah ım bir an önce kavuştursun sizi canım
hayırlısıyla bide bebiş versin inş.canımcım
Şeniz
bencede bunu kendileri istedileranlayışsız insanlar işte
mecbur konuşmanız gerekiyor
bazen hayır demeyi bilsek,karşı taraftakini kırmamak için hep biz evet diyoruz
Ok canımkaydirigubbakcemile5
hoş geldin mısra
pratik bilgilerle gelmişsin yine
haklısın canım banada öyle geldi ama bende aramayım dimi? işler yoğundu falan derim artık
Canım bende ilk seçeneği düşün.Bu sefer agresifçe görür çıkışını ve sen ne kadar haklıysan bile haksız olursun..
zor canım cidden, ianaki nişanlandım saçıma aklar düştücanım yaa senin işin de zor gerçekten
bir an önce kavuşursunuz inşallah
problemlerin bir kısmı da ayrı kalmanızdan kaynaklanıyor
bir araya gelin, düzeniniz kurulsun
sorun kalmaz inşallah
kayınvalideler de pek anlayışsızlarmış
ama burda biraz da iş eşine düşüyor bence
o tepkisini dile getirirse onlar da bir şey yapamazlar
öyle yapmalı dimi? konuşmasının bana kötü bi dönüşü olmaz umuyorumalınyazım bence eşinin konuşmasını bekle güzelim
kardeşinde teselli arıyodun felan deme sakın canım
napıyosun
dün konuştuk ya,haksız duruma düşersin
soğuk davranabilirsin niye aramadın derse
işlerim yoğun,rahatsızım vs.de
nedeninin bahane olduğunu anlasın yani,ama sen söyleme sakın
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Jazmincim bugün nasılsın cnm?Eşinle sorun yaşamamışsındır inşallah.
Kırmızı et ve tavuk terbiyesi için sırlarımı paylaşmak isterim sizlerle.Buyrun;
1-SALÇALI TERBİYE (1 kg et için)
Malzemeler
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı biber salçası
1,5 su bardağı zeytinyağ
1 baş sarımsak ezilmiş
1 çay kaşığı kimyon
3 çay kaşığı karabiber (tane karabiberi ögüterek katarsanız daha yoğun bir aroma elde edersiniz)
arzu ettiğiniz kadar pul biber, ne kadar acı isterseniz okadar ekleyin
Yapılışı
Tüm terbiye malzemesini pürüzsüz bir kıvam oluncaya kadar karıştırın. burda ister mikser kullanabilir isterseniz çatal veya tel çırpıcı ile karıştırabilirsiniz.
Bu terbiyede etin en az 15 dak beklemesi yeterli gelecektir. İsterseniz daha da fazla bekletebilirsiniz.
2-SOYALI TERBİYE (1 KG TAVUK İÇİN)
Malzemeler
1 fincan soya sosu
1 fincan zeytinyağ
1 yemek kaşığı bal
1/2 fıncan elma sirkesi
1 yemek kaşığı kara biber
1 yemek kaşığı öğütülmüş beyaz biber (tane olarak satılıyor öğüterek kullanıyorsunuz, elinizde yoksa karabiberi 2 kaşığada çıkarabilirsiniz)
1 yemek kaşığı kekik
2-3 diş sarımsak ezilmiş
Yapılışı
Tüm malzemeleyi karıştırın. Tavukları ister şiş olarak isterseniz ince göğüs olarak terbiyeye yatırın. En az 2 saat buzdolabında terbiyede bekletin.
3-Biberli Zeytinyağ Terbiyesi (1/2 kg tavuk veya et için)Malzemeler
1 fincan zeytinyağ
2 çarliston biber
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatli kaşığı biberiye
Yapılışı
Çarliston biberleri doğrayın. tohumlarını ayıklamadan tohumlarıyla beraber doğrayın. tohumlar yağa güzel bir acılık verecektir.
Zeytinyağı bir tavada kızdırın. Biberleri yağda iyice çevirin. Böylece biberlerin tadı yağa geçecektir. Biberler kızarınca yağın altını kapatıp süzün. Burda biberleri isterseniz başka yemekte yada salatada kullabilirsiniz. Terbiyede bize lazım olan kısmı yağı.
Biberli yağı ve tüm kalan malzemeleri karıştırıp tavukları bu terbiyeye yatırın. en az 2 saat bekletin.
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
jazmincim ben tavuk etlerimi soda ve sütte bekletiyorum süper oluyo lokum gibi lezzetli oluyo ama kırmızı ette henüz denemedim ama denicem çünkü denenmişini yediçok güzeldicokacimcoook
Kızlar ben birşey sormak istiyorum.Konuyla alakamız yok ama...
Dolapta geçen kurbandan kuşbaşı etlerim var;ama bir türlü yumuşacık pişiremiyorum onları.Geçenlerde yemek topiklerinde gezinirken iskender döner tarifi görümüştüm yapayım diyorum.Ama etimin sert olmaması için ne yapabilirim.Bazı siteler 10 saat sütte bekletin diyorlar bazıları da soda da...Kafam karıştı...
hoşgeldin canım nasılsın? nekadar bekletiyosun soda ve sütte, ölçüsü nedir?selam kızlar ben geldim nasılsınız?
jazmincim ben tavuk etlerimi soda ve sütte bekletiyorum süper oluyo lokum gibi lezzetli oluyo ama kırmızı ette henüz denemedim ama denicem çünkü denenmişini yediçok güzeldicokacimcoook
Evet cnm umarım faydalı olabilmişimdir.
haklısın canım banada öyle geldi ama bende aramayım dimi? işler yoğundu falan derim artık
zor canım cidden, ianaki nişanlandım saçıma aklar düştü
bu anlayışsızlıkları yüzünden
zaten biz ayrılıktan yana i sıkıntı yaşıyoruz bide onların kabalığı herşeyi mahvediyo
eşim ailelerindeki en farklı kişilik jepsi onun açıksözlülüğüne ve bana sahip çıkmasına şaşırır ve dilede getirirler bunu
ama eşim benim yanımda hiç onları kırmadı bu sebplede onlarda her hakkı kendinde gördü
şimdi kararımızı verdik bundan sonrası iyi olacak diliyorum
öyle yapmalı dimi? konuşmasının bana kötü bi dönüşü olmaz umuyorum
haklısın canım bencede öyle yapmalı,
kırıldığımıda anlasın
hiçbişey yokmuş gibi davranmamak daha doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?